joi, 25 aprilie 2013

Vrajitorul OPI din Oz. The Great and Powerful Oz

"Suntem incantati sa lucram cu Disney, deoarece ei ne transpun in lumi care ne inspira si ne stimuleaza imaginatia. Acest lucru este si ceea ce face atat de speciala noua noastra colectie. Imaginati-va “I Theodora You” combinat cu lunile din “Which is which?” – rezultatul este rupt din alta lume! Pentru a-l face si mai bun, am adaugat o noua nuanta Liquid Sand intr-un gri bogat cu un caracter la fel de puternic precum al lui Oz! Precum filmul, aceste nuante vor deveni un succes! Alaturati-va OPI intr-o plimbare cu balonul catre Oz…un zbor predestinat unei aventuri care iti taie respiratia!”, explica Suzi Weiss-Fischmann, Vice Presedinte Executiv & Director Artistic OPI.

sursa foto
Aceasta noua colectie OPI reprezinta interactiunea dintre nuante nude cremoase si glittere indraznete. Sunt o mare fana a procesului de stratificare si aceste glittere au fost concepute nu doar pentru a arata bine individual, ci chiar fantastic cand sunt aplicate peste nuantele cremoase. 

sursa foto

Am testat si eu lacul sclipicit When Monkeys Fly, insa nu ca la carte pentru ca eram in mare graba si am aplicat hexagoanele micute, aurite, peste OPI Big Apple Red pe care il aveam pe unghii in momentul acela, dar nu le-am aranjat asa cum ar fi trebuit, ca in poza de mai sus. Oricum, arata tare bine pe unghii si cred ca ar scoate din anonimat orice nuanta de lac, de la cele mai inchise, pana la cele naturale si, in functie de cantitatea de sclipici aplicat, ar putea fi folosit pe toate unghiile sau doar pe una, doua, pentru un accent interesant.
Peste negru cred ca este bestial! Auriu cu negru... Dream mani! :)



Lacurile OPI pot fi cumparate din magazinul Topline (Bulevardul Regina Maria, nr. 14, Bucuresti)


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search