marți, 23 aprilie 2013

NOUTATI Avene: solutii pentru toate problemele pielii

Pistruii pot conferi acel "je ne sais quoi" unei persoane, dar in anumite cazuri pot fi o reala bataie de cap si cei inzestrati de natura cu acele pete maronii, sexy din punctul meu de vedere, sunt frustrati din cauza acestui "dar". La confortul psihic al acestei din urma categorii de persoane s-a gandit si Avene cand a lansat pe piata gama D-Pigment, dedicata femeilor care au probleme de hiperpigmentare a tenului: pete brune, melasma, iregularitati ale nuantei naturale a pielii, imperfectiuni colorate sau chiar pistrui.


Exista doua variante ale cremei Avene D-Pigment (pret: 105 lei) si anume Legere (pentru ten normal/mixt, fie pentru ten uscat/foarte uscat) si Riche (pentru ten uscat).
In urma folosirii prelungite a cremei,  punctele negre sunt vizibil atenuate, iregularitatile dispar, tenul devine uniform si stralucitor.
 
Proprietati:  bazata pe un trio de ingrediente active recunoscute stiintific de catre dermatologi, cremele din aceasta gama combina actiunea Melanidei, a Pre-tocoferilului si a Retinaldehidei pentru a reduce excesul de pigmentatie epidermica. 

Se recomanda aplicarea produsului seara, iar pe timpul zilei, se recomanda folosirea unui produs cu SPF, una dintre solutii fiind propusa tot de Avene, si anume crema nuantatoare SPF 50+ (pret: 73 lei/50 ml) cu o textura fluida, lejera, perfecta pentru anotimpul calduros, contine pigmenti nuantatori similari fondului de ten care acopera imperfectiunile pielii si o ilumineaza. Este indicata pielii hipersensibile la soare, dar poate functiona la fel de bine in cazul oricaror persoane care vor sa-si protejeze tenul in fata radiatiilor UV, despre pericolele carora v-am tot vorbit pe acest blog.

Pentru restul corpului, Avene a lansat si un spray cu SPF 50+ (79 lei/ 200 ml) care nu lasa urme albe, este rezistent la apa, hipoalergenic, fara parabeni, non-comedogen si foarte usor de aplicat.
Eu iubesc Avene si nici macar o data nu m-au dezamagit produsele cu protectie solara si eu sunt plajaholica :) Pur si simplu, nu concep o vara fara Avene! Cel putin un produs trebuie sa se regaseasca in geanta mea de plaja sau, in cazul cremei nuantatoare pe care intentionez sa o testez, in poseta! Si mai vreau sa-mi cumpar demachiant pentru ochi si lotiune micelara, ASAP! Le-am testat de la o prietena si mi-au placut la nebunie, nu mai concep viata fara ele! :-))


Recomandat mie, in aceasta perioada si tuturor celor care au probleme cu acneea si au tenul sensibil este gelul Avene Cleanance (pret: 44 lei), cu o actiune blanda, calmanta, anti-inflamatoare, iar formula sa are la baza mult apreciata Apă Termala Avene pe care e, personal, o ador! Am avut, acum ceva ani, un gel demachiant minunat de la Avene -nu-i mai retin numele, insa reusise sa ma scape de cosuri si asta fara sa-mi usuce pielea!

Despre aceste produse mentionate mai sus nu ma pot pronunta dintr-un punct de vedere propriu si personal pentru ca nu le-am testat, dar am incredere ca sunt la superlativ!


In schimb, am folosit crema Avene Hydrance Optimale Legere (pret: 55 lei) pentru ten mixt si sensibil, zi de zi in ultimele doua saptamani si o declar, oficial, unul dintre produsele pe care le-as lua cu mine pe o insula pustie! O prezentare detaliata, in curand!
In gama Hydrance Optimale mai exista varianta Rich, pentru ten uscat si doua alte creme, in variantele Legere si Rich care au si protecție UV, pe langa acțiunea anti-oxidanta (pret: 60 lei).

 
Unknown spunea...

Avene Hydrance Optimale Legere e preferata mea..a devenit noua mea iubire
am folosit si gelul de curatare si e foarte ok
iar pentru fetita mea doar avene factor 50 am folosit

Federova spunea...

Astept prezentarea la Avene Hydrance Optimale Legere, are un pret mai accesibil si m-ar tenta si pe mine :P

addicted spunea...

Eu mi-s fana al apei termale Avene inca de anul trecut. :D

Anonim spunea...

de jumatate de an folosesc crema avene legere si e super pt tenul meu mixt, care de obicei imi facea probleme la orice crema . acum o simt perfect hidratata fara sa o simt grasa si sa imi apara cosuri

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search