joi, 18 aprilie 2013

Noutati NIVEA: pentru el, pentru ea, pentru amandoi (post kilometric)


Mie nu mi se par ciudati barbatii care au grija de pielea, parul, unghiile lor! Ba din contra, ii privesc cu niste ochi nu foarte buni pe aceia delasatori, neingrijiti, sleampeti (cred ca asta e masculinul plural de la "sleampata") si care mai au si gura mare atunci cand ii sfatuiesti ca ar trebui sa aiba mai multa grija de ei ca si parul lor tot par este, ca si pielea lor tot piele este si nu conteaza ca sunt la masculin, si nu la feminin!
Pana acum m-a ferit Doamne Doamne de specimene certate cu apa, sapunul, pasta de dinti, samponul sau crema de fata.  Dar am auzit cazuri de genul "si ce daca am buzele crapate si nasul cojit de cat de uscata este pielea? Doar nu vrei sa ma dau cu crema; ce, sunt femeie?".... My God! Imi par atat de limitate replicile astea, ca si oamenii care le rostesc...
Am incetat sa-mi mai bat capul cu astfel de indivizi si ii las in plata Domnului cu pielea lor uscata, parul lor cu matreata si cosurile din barbie! Poate ca unii isi merita soarta...
Astfel, atunci cand prezint un produs cosmetic pentru dive, acesta poate fi la fel de bine folosit si de divi, exceptand fardurile, desigur! Desi, n-as baga mana-n foc... Pe la 3 dimineata, cand s-au stins luminile in casa, mai sunt niste unii care dau iama la dulapiorul parfumat al nevestei si testeaza rujul rosu.... Mda, cred ca m-am uitat la prea multe filme...Dar cum viata bate (intotdeauna) filmul...

Crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus Energy

Spre exemplu, atunci cand prezint noua crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus Energy, bogata in Q10 si Creatina, refuz sa o recomand doar divelor pentru ca n-as vrea sa intre in constiinta cititorilor mei ca este un produs exclusiv feminin. Nici vorba de asa ceva, dragii mei! Nu aveti nevoie de ambalaje cu un musculos pe eticheta pentru a prinde curaj intru folosirea acelei creme!
Draga barbatule, afla ca noua formula, intens revitalizanta, imbogatita cu extract natural de Goji, ii daruieste pielii tale ingredientele de care are nevoie, stimulandu-i vitalitatea la nivel celular si inlaturand eficient orice semn de oboseala. Creatina si Q10 din compozitie lupta eficient impotriva aparitiei ridurilor si liniilor fine, actionand din interior. De asemenea, protectia impotriva razelor UVA si procentul de SPF 15 te apara de formarea de riduri cauzata de expunerea la soare. Pentru o piele frumoasa şi proaspata in mod natural, ca dupa un somn odihnitor, crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus Energy este aliatul de care ai nevoie!

Apropo, zilele trecute chiar am daruit o crema hidratanta Nivea unui barbat deschis la minte, cu toate tiglele pe casa si nicidecum un purtator de fusta, asa cum v-ati putea inchipui, ba chiar dimpotriva, care mi-a marturisit ca-si simte tenul foarte uscat. A fost foarte incantat de cadoul meu si chiar m-a bucurat reactia lui! Baiat destept... Nu degeaba este prieten cu mine!:))

Ah, si daca nu v-am convins, aflati care sunt beneficiile fructelor Goji si poate ca, un pic mai informati fiind, nu mai strambati din nas cand va intinde iubita cutiuta cu crema:
  • Este puternic antioxidant, intareste inima si sistemul imunitar si reduce efectele procesului de imbatranire. Consumul a numai 20 de grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti. 
  • Este al doilea in lume ca si conţinut de vitamina C, contine mai mult beta caroten decat morcovii si mai mult fier decat o friptura, fiind bogat si în vitamina B1, B2, B6, precum si vitamina E.  
  • Stimuleaza secretia, prin glanda pituitara, a hormonului cresterii (HCH), numit si hormonul tineretii. Beneficiile acestui hormon includ reducerea adipozitatii, imbunatatirea somnului, a memoriei, accelerarea procesului de vindecare si conferirea unui aspect mai tanar.

Deci, fara riduri, piele deshidratata si ten obosit de-acum incolo, ok? :)
Fan infocat Goji, eu m-am autoconvins ca trebuie sa cunoasca si pielea mea aceasta crema si imediat ce-mi sare in ochi pe raftul vreunui supermarket sau farmacie, o arunc in cosul pentru cumparaturi!

Gama Nivea For Men Sensitive (and, why not, women)

As putea spune ca urmeaza sa va vorbesc acum despre un produs strict barbatesc acum, insa stiindu-ma pe mine cum dau iama in spuma/gelul de barbierit, aparatele de ras si lotiunile de dupa, lotiunea dupa ras NIVEA FOR MEN Sensitive este o cosmeticala destinata cui vrea sa profite de benefiicile ei
Cica este produsul ce nu trebuie sa lipseasca din baia oricarui barbat cu tenul sensibil, insa eu as adauga: si nici din baia unei femei careia i se irita pielea dupa folosirea lamei de ras! Formula fara alcool si cu un parfum neutru se absoarbe rapid in piele si calmeaza instant iritatiile, gratie inovatiei Active Comfort System care contine un amestec atent ales de ingrediente naturale cu eficienta dovedita.
Imbogatita cu extract pur de musetel, Vitamina E si Provitamina B5, lotiunea dupa ras NIVEA FOR MEN Sensitive hraneste pielea in profunzime, asigurandu-i hidratarea neceseara pentru prevenirea iritatiilor dupa ras. Folosita zilnic, lotiunea creste progresiv gradul de hidratare al pielii, intarindu-i totodata imunitatea impotriva iritatiilor provocate de lama de ras. 
Pentru cel mai cel rezultat, indicata ar fi intreaga gama Nivea destinata pielii sensibile, si anume gel pentru ras si after-shave balsam. Numai eu stiu cate shaving gel-uri am consumat pana acum!:) Aflati mai multe detalii despre intreaga gama, AICI !

Deodorante Nivea Stress Protect

Va spuneam, acum ceva vreme, ca există două tipuri de transpiraţie: transpiraţia pozitivă, normală, care apare atunci când eşti supus unui efort susţinut sau temperaturile sunt mai ridicate decât de obicei, şi transpiraţia negativă, care intervine atunci când eşti stresat, anxios şi nervos. Atunci când transpiri normal, glandele sudoripare ecrine (glandele responsabile cu producerea transpiraţiei) secretă în principal apă, plus o cantitate redusă de proteine şi lipide. Atunci când transpiri pentru că eşti stresat, pe lângă grandele sudoripare ecrine, intră în joc şi glandele sudoripare apocrine ce eliberează o cantitate mult mai mare de lipide şi proteine. Lipidele şi proteinele acţionează ca nişte magneţi pentru bacterii, transpiraţia provocată de stres fiind astfel mai intensă, mai greu de controlat şi mai neplăcută din punct de vedere odoristic.

Am simtit si eu, pe pielea mea, ce se intampla atunci cand trec prin momente tensionate, stresante si, mai ales atunci, cand urmez o cura detoxifianta, asa cum se intampla zilele acestea. Din nefericire, mi-am patat ireversibil doua tricouri albe pentru ca, transpiratia acestor zile in care organismul meu se curata de toxine este groaznica! Am mai urmat o cura similara acum un an si atunci nu existau deodorantele Nivea care confera extra protectie in perioadele tensionate. Numai eu stiu (si persoanele dornice de detoxifiere) prin ce am trecut atunci: dus de 287 de ori pe zi, servetele umede non-stop la purtator, deodorant nelipsit din geanta...
Sunt tare curioasa in ce fel si chip functioneaza nou-lansatele "armuri" antitranspiratie si de-or fi aparut deja prin magazine, chiar o sa-mi cumpar unul!
Producatorii spun ca inovaţia Beiersdorf - o combinaţie unică de activi unici StressProtect, inovaţie exclusiv NIVEA ce luptă eficient împotriva transpiraţiei cauzate de stres - şi complexul de Zinc - puternic antimicrobian ce te scapă de mirosul neplăcut - oferă protecţie timp de 48 de ore, oricât de stresante ar fi situaţiile în care te găseşti.
Ramane de vazut daca functioneaza si in cazul meu! Va anunt ce si cum later

Ah, si inca ceva! Partea frumoasa este ca deodorantele acestea sunt si in varianta pentru noi, si pentru ei, cu parfumuri specifice, evident! Ale noastre sunt florale, racoritoare si proaspete; ale lor, revitalizante! Costa vreo 12 lei bucata, deci eu cred ca merita sa fie testate!


Nivea BB Cream 5 in 1 


Avand la baza tehnologia Hydra IQ, care ajuta la crearea de noi aquaporine (canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor), NIVEA BB Cream 5 in1 ofera tenului hidratarea necesara, fara a-l incarca in exces. Provitamina B5 imbunatateste capacitatea pielii de a se hidrata si stimuleaza regenerarea celulelor, in timp ce Untul de Shea rasfata tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o ingrijire completa. Combinatia de micro-minerale si pigmenti de culoare permit produsului sa imprumute proprietatile unui fond de ten, acesta reusind sa acopere cu succes micile imperfectiuni, petele sau zonele rosii.

„Avantajul micro-mineralelor este ca nu blocheaza porii, lasand pielea sa respire libera”, explica Sepideh Reshad, Product Development Face Care, Beiersdorf. Pielea atinge astfel nivelul optim de hidratare, ramanand neteda si catifelata pe parcursul intregii zile, iar tenul capata un aspect uniform, fara urme de oboseala.

Formula sa unica ii confera pieleii 5 beneficii imediate pentru un aspect impecabil:

1.       Ajuta la netezirea tenului, oferindu-i un aspect uniform, fara pori dilatati.
2.       Acopera imperfectiunile, punctele rosii, semnele de oboseala, cearcanele sau ridurile fine.
3.       Lumineaza si revitalizeaza tenul, ajutand la restabilirea echilibrului sau natural.
4.       Hidrateaza tenul, avand o textura usoara ce se absoarbe rapid în piele.
5.       Protejeaza pielea sensibila de radiatiile UV si efectele nocive ale acestora, precum imbatranirea prematura, fiind prevazuta cu factor de protecţie solara SPF 10.

NIVEA BB Cream 5 in1 este disponibila in doua nuante, Light sau Medium to dark si costa 21 de lei.

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search