vineri, 26 aprilie 2013

Prima zi din restul vietii mele de slaba tonifiata :)



N-am un dinte impotriva pastilelor pentru slabit atat timp cat apartin unui brand renumit care si-a castigat respectul pe piata, care au fost supuse unor cercetari si studii si au primit OK, care se vand in farmacii si nu la colt de strada sau in magazine obscure cu o traducere stangace pe eticheta si daca au in compozitie extracte din plante despre care deja stiu ca sunt eficiente in topirea stratului adipos, reglarea poftei de mancare sau eliminarea apei din tesuturi.
Nu am nevoie sa slabesc foarte mult, dar n-ar strica pe ici, pe colo o oarecare ajustare si pentru un plus de tonifiere am acceptat sa incerc noul produs XL-S, Duo Slabire si Tonifiere si asta pentru ca el contine ingrediente active 100% naturale: extractul din arborele de cacao si ceai verde ajuta la arderea caloriilor depozitate in organism iar extractul de mar reduce absorbția de carbohidrati si diminueaza senzatia de foame, anghinarea, patrunjelul, grapfruitul, feniculul si coacazele negre continute actioneaza sinergic pentru a facilita drenajul si eliminarea excesului de apa, extractul de ananas ajuta la indepartarea celulitei si la imbunatatirea aspectului pielii.
Abia am inceput cura cu XL-S Duo Slabire si Tonifiere, asa ca nu ma pot pronunta asupra efectelor, dar promit sa va tin la curent cu rezultatele de la final!
In caz ca nu stiati, XL-S este gama pentru slabit nr. 1 in Europa, deci poti avea incredere ca nu iti creste un corn in frunte in urma curei cu aceste suplimente alimentare:) !
Pretul produsului este de 75 de lei, iar acum poti gasi pachetul intr-o oferta avantajoasa: cumperi un pachet XL-S Duo si primesti 50% reducere la al doilea produs XL-S DUO (in limita stocului disponibil). Gasesti XL-S Duo in toate farmaciile din Romania si online pe site-ul www.xl-s.ro!
Pentru mai multe informatii si o imprietenire virtuala cu alti fani XL-S, poti accesa pagina lor de Facebook, AICI 

PS: mentionez ca eu sunt Gabriela! Eu am inceput cura cu XL-S Duo, nu Otilia cea cu cetona de zmeura! Asa ca nu ma mai trageti de urechi ca o tin dintr-o cura in alta:) Zuza G este cu XL-S Duo, zuza O cu cetona de care este foarte multumita!
Anonim spunea...

De abia astept sa revii cu pareri cu privire la aceste pastile:)

Anonim spunea...

buna,
esti multumita de pastile?si pe mine ma tenteaza sa le cumpar

Zuzele spunea...

@ Anonim, inca nu le-am terminat pentru ca iau doar o pastila pe zi, dar DA, IMI PLAC! Am slabit 2 kg pana acum, fara dieta, sport, etc. Imi simt pielea mai ferma si, nu stiu daca este doar in imaginatia mea, insa simt ca s-a subtiat stratul de grasime de pe picioare si abdomen :) Nici celulita parca nu e mai ce-a fost :)

Anonim spunea...

Buna,
Eu tocmai azi am inceput sa iau aceste pastile, sincer eu cred in ele si in plus tin si regim cu supa de rosii.
Spune.mi te rog cate kg ai dat jos pana acum si cate kg aveai inainte?!

Anonim spunea...

Nu e adevarat o iota, tin cura cu 2 pastile pe zi , ba inca am luat in greutate 700 g, si culmea cu dieta..3 mese pe zi cam 1500-1800 calorii..si nimic...mai iau si niste ceai antiadipos, sunt aiureli, dupa mine..sau organismul meu are probleme hormonale

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search