joi, 25 aprilie 2013

ATENTIE! Vichy si La Roche-Posay ofera dermoconsultatii gratuite!

Marti seara am trecut prin Baneasa Mall si chiar langa scara rulanta dinspre Carrefour erau doua standuri, unul La Roche-Posay si altul Vichy, unde fete cucuiete si foarte dragute ne-au rugat, pe mine si pe Livia sa ne lasam dermoconsultate pentru a afla ce tip de piele avem, ce grad de hidratare si care dintre produsele apartinand celor doua branduri ni s-ar potrivi cel mai bine!

Eu am aflat ca in zona T am pielea grasa, dar deshidratata, iar in zona U, normala si deshidratata, iar printre produsele recomandate aa fost si demachiantul 3 in 1 Vichy pe care tin minte ca l-am avut in urma cu cativa ani si chiar mi-a facut un foarte mare bine la vremea aceea, asa ca probabil il voi recumpara ca si asa mi s-au terminat toate produsele demachiante, toate in acelasi timp, la naiba! La fel de compatibila cu pielea mea este si lotiunea micelara La Roche-Posay sau cremele pentru piele sensibila/intoleranta, crema hidratanta Toleriane fiind una dintre preferatele mele din toate timpurile. Ah, si apropo de demachiere, mi-am amintit si de laptele demachiant Toleriane, destinat de asemenea, pielii sensibile este unul pe care il iubesc! Pe site-ul www.laroche-posay.ro vad un produs nou in gama pentru piele intoleranta, Toleriane Ultra, produs de ingrijire cu efect calmant intens pentru pielea ultra-sensibila si alergica. Clar este si el pe wishlist-ul meu kilometric!
Daca vreti sa aflati si voi ce tip ce piele aveti, cat de hidratata/deshidratata este si ce produse ar trebui sa folositi pentru a remedia problemele, va invit la dermoconsultante gratuite oferite de echipa Vichy + La Roche-Posay din Baneasa Shopping City, de luni pana duminica in intervalul orar 12-21, pana pe 4 mai!

 “Dermoanaliza ofera informatii unice despre fiecare tip de ten, stabilind impreuna cu pacientul o rutina personalizata pentru obtinerea unui ten frumos si sanatos. Importanta cunoasterii in profunzime a fiecarui tip de ten este o necesitate pentru diagnosticarea corecta a problemelor tenului, oferindu-ne o imagine de ansamblu a eficacitatii produselor utilizate. Cei prezenti la Centrul de Consultanta Dermatocosmetica,  vor avea posibilitatea de a testa produsele preferate si de a afla secretele unui ten ideal, totul intr-o atmosfera relaxanta. In acelasi timp, cei prezenti vor fi rasfatati cu texturi senzoriale si cadouri surpriza din partea celor doua branduri", spune Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay.

Misiunea promovarii unui ten sanatos continua si in tara:
Cluj - Iulius Mall – 8 mai - 21 mai
Timisoara  - Iulius Mall – 23 mai- 5 iunie
Constanta - City Park – 7 iunie -20 iunie

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search