joi, 4 aprilie 2013

Rujurile creion Colour Elixir by Max Factor: arta, perfectiune, frumusete, must-have

 
"Este timpul sa lasi sa iasa la iveala artistul din tine pentru a crea cea mai indrazneata declaratie glamour de pana acum", zice Max Factor. Iar eu ma simt obligata sa-i dau dreptate! Ma strabate asa un aer artistic de nu-mi mai incap in piele de artista ce ma simt, in ale machiajului, for the moment!
Mi-e dor si sa pictez - am acuarele si planse, pensule, tot ce-mi trebuie, insa nu reusesc sa gasesc putin timp liber sa ma asez la masa de creatie! In schimb, de vreo cateva luni bune, sufletul meu imi transmite ca vrea ca mana sa puna pe panza/hartie ceva... o floare... un peisaj.. un chip... orice... Ma trezesc stand de vorba cu un om si sa realizez ca mana mea ii contureaza ochii, buzele, linia nasului, forma posetei, a pantofilor, in minte, bineinteles :) 
Foarte greu imi este la munte sau la mare pentru ca sunt atat de multe lucruri de pictat in minte, incat obosesc ingrozitor ...
Nu stiu ce sa inteleg din asta, sincer!
In schimb, de putin timp incoace am reusit sa realizez ceea ce nu credeam vreodata ca voi izbavi: sa-mi trasez linii aproape perfecte cu eye-liner-ul, Brigitte Bardot gen :) Sau ca ale fetei perfect de frumoase din fotografia de mai sus! Bineeeee... nu chiar asa, recunosc! :D
Dar, in fiecare dimineata incerc sa-mi perfectionez "pictura" de pe pleoape si machiajul parca nu-i machiaj daca mana mea talentata de artista (n.r. LOL), ex-pictorita pasionata-cu-zeci-de-desene/picturi-la activ + goblenuri, nu traseaza o linie de tus mai subtire sau mai groasa, intotdeauna cu o codita ascutita, alungita, in coltul exterior al ochiului.
Siiiiii, cu ce se potriveste cel mai bine si mai bine eye-liner-ul negru?
Exact!
Raspuns corect: rujul rosu!
Pana acum doua saptamani nu am avut NICIODATA ruj rosu pe buze pentru ca nu am avut curaj, nu credeam ca se potriveste buzelor mele subtirele si aveam impresia ca ma scoate in evidenta mai mult decat as vrea, ca as fi un fel de semafor si ca as atrage toate privirile, pe strada. Si nu intr-un mod placut!
M-am inselat! Am aplicat ruj rosu intr-o joaca, la birou si mi-a placut ce a iesit! Si colegilor mei de serviciu. Si prietenelor. Si mai ales prietenilor! Si nici nu m-a huiduit nimeni pe strada, ba din contra: m-au pisicit! :)) Dar am luat-o ca pe un compliment!


Din pacate rosul pe care il am eu nu este chiar rosul pe care mi-l doresc, este usor spre caramiziu, iar eu caut un rosu sangeriu, cam ca Passionate Red, rujul creion Colour Elixir din noua gama Giant Pen Stick de la Max Factor. Din poze imi pare un rosu superb, rujul pentru femeia fatala! Nu ca m-as crede eu o astfel de faptura, insa m-as incumeta sa-l aplic intr-o dimineata mohorata a perioadei acesteia, poate s-o indrepta vremea, poate ca acest rosu pasional ar avea acelasi efect ca si copilul cu parul balai al lui Ion Creanga :)

“Aplicarea este usoara si pentru ca este de fapt un creion, ai mai mult control. Poti contura buzele si apoi colora pe deplin dintr-o singura miscare – precizie si culoare fara efort", spune Make-up Artistul oficial Max Factor.
 




  • #10 Couture Blush
  • #20 Subtle Coral
  • #25 Foxy Amber
  • #30 Designer Blossom
  • #35 Passionate Red
  • #55 Mysterious Hazel
  • #15 Vibrant Pink

Ah, si m-am mai indragostit si de Designer Blossom! Din poze imi razbate o nuanta foarte interesanta de rosu, dar nici cu Vibrant Pink nu m-as feri sa scot capul in lume, intr-o zi luminoasa si insorita de primavara sau de vara, cand voi fi avand si pielea de caramele :D
Uitandu-ma la rujurile acestea creion pe care Max Factor le-a scos in lume doar ca sa-mi dea mie si mai mult curaj sa port culori vibrante pe buze, cred ca as gasi timp si chef, in toata intarzierea permanenta care ma caracterizeaza, sa-mi pictez buzele dimineata de dimineata! Si mai cred ca Passionate Red nu mi-ar lipsi de pe birou si sefu' m-ar suprinde holbandu-ma in oglinda-oglinjoara care troneaza langa PC si retusanu-mi buzele rosii exact in momentul in care ar veni sa ma traga de urechi pentru ca intarzii cu predarea zilnica a articolelor!:)) Dar i-as zambi atat de frumos cu buzele mele rosii, incat as fenta concedierea si in primavara asta! :))
Pupici!
Vaga Claudia spunea...

Imi plac:) Trebuie sa caut in magazine tester sa le incerc:)

Zuzele spunea...

Claudia, cred ca sunt deja in magazine si sunt sigura ca au si testere disponibile! Ce nuanta iti place cel mai mult?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search