luni, 29 aprilie 2013

Vara mea miroase a liliac!!!!


Nu stiu daca suntem pe aceeasi lungime de unda, dar cum n-am intalnit persoane care sa urasca aromele pe care le raspandeste in jur un liliac inflorit, s-ar putea sa fim! Asadar, eu ador din tot sufletul meu aceasta perioada a anului in care sunt lilieci infloriti la tot pasul, desi traiasc intr-un oras aglomerat, plin de asfalt si betoane! In gradina din fata blocului sunt cativa copacei infloriti care parfumeaza tot cartierul si traiesc o senzatie atat de placuta in fiecare dimineata cand ies din scara... este o minune care se intampla, din pacate, doar cateva zile pe an si dintotdeauna mi-am dorit sa pastrez cu mine tot anul acest parfum de liliac!


Siiiii, cand am vazut la Yves Rocher parfumul si cosmeticele cu arome de liliac violet, am scos un "aaaaaaaaaawwwwww" de m-au auzit colegii din celalalt birou! :))
Sunt foarte foarte happy ca exista o asemenea creatie si ca este si accesibila buzunarului meu!!!!!
Si gelul de dus costa doar 12.9 lei! Cred ca imi cumpar o tona :))) 
Iar parfumelul este acum la oferta, 65 de lei !!!
Si-a cumparat cineva parfum sau/si gel de dus cu liliac?


Click pe banner daca aveti chef de-un shopping online in magazinul Yves Rocher!

Yves Rocher
Federova spunea...

Da, am avut gelul de dus si nu m-a dat pe spate. Tare entuziasmata l-am cumparat. Miroase a liliac dar nu asa puternic si se duce imediat, nu ramane nici o aroma pe piele. Dar poate pe pielea ta va fi altfel, cine stie.
Ce mi-a placut mie mult si-i simteam mirosul de liliac doar cand intram in baie, a fost sapunul cu burete de la Lady's.

Camelia Andrasescu spunea...

Prima data mi-am cumparat acest set cu parfum, gel de dus, lotiune de corp si sapun solid in urma cu noua ani.Vazusem parfumul la o prietena care il primise din Danemarca si am zis sa intreb si eu de el. Mare mi-a fost uimirea cand am vazut acest set intr-o superba cutie din metal(pe care o mai am si acum). L-am cumparat pe loc si de atunci l-am recumparat mereu. Cat timp se va fabrica am sa-l am in permanenta pentru ca reda fidel mirosul de liliac pe care si eu il ador!

Deea spunea...

Da, eu am tot setul si miroase foarte, foarte bine si autentic (adica nu-i deloc un miros sintetic). Iar parfumul este si foarte persistent, aroma i se mai simte si a doua zi.

Anonim spunea...

oooo. super. am primit parfumul in varianta de 20 ml la o comanda YR si chiar ma gandeam cum de n-a scris nimeni nimic de el pana acum... te dai cu liliac mirosi a liliac :)) serios!!! nu persista mult, dar miroase in-cre-di-bil. la cat ma dau cu el, uneori am senzatia ca ma urmaresc albinele :))

mie imi place mult, dar nu cred ca as cumpara sticluta de 100 ml. nu vreau sa ma intind pe o vara intreaga mirosind a liliac si nici sa-l pastrez pana la anu'.

pupiceeei. Cristina

Adelina Eneșca spunea...

Am avut acum ceva timp un parfum solid cu miros de liliac de la Yves Rocher. Mirosea atat de realist! Pastrez si acum cutiuta.

MissBodescu spunea...

am avut doar parfumul. miroase excelent, cam juma` de ora :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search