marți, 11 iunie 2013

Activia + Triumph = LOVE. Summer LOVE


Acum vreo doi ani ma vaicaream eu pe blog ca am avut un costum de baie Triumph, cel mai frumos din lume, pe care l-am distrus ca o zevzeca ce sunt sau, ma rog, am fost atunci, pe vremea aia; am pretentia sa ma fi desteptat intre timp! :) N-am mai gasit acel costum de baie, am hoinarit prin toate magazinele Trimph cu poza dupa mine si n-a fost chip sa-i dau de urma, am trimis si mail pe la niste lume luminata si nimic. De aceea, mare mi-a fost bucuria cand m-au anuntat fetele de la Image PR ca, in numele Activia, vor da startul unei super campanii in colaborare cu Triumph, in urma careia cea mai norocoasa lume din tara va castiga costume de baie Sloggi by Triumph, 103 fiind puse la bataie in aceasta cursa desfasurata intre 21 mai si 31 august ! Uraaaa, m-am trezit in birou, sperand ca Cineva Acolo Sus ma iubeste si ca "atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul contribuie la realizarea dorintei tale!". 



Asa se face ca, intr-o frumoasa si aproape ploioasa dimineata de...sfarsit de mai, ne intalniram cu mic, cu mare pe marginea piscinei Daimon din parcul Tineretului sa bem Activia cu zmeura, cu 0% grasime. Zero. Nimic. Nada. Niente. Adica, nici un pic de grasime, dar delicios ca si cand ar fi avut 200% lapte din ala gras, untos, asa cum isi lauda taranii din piata marfa. Nici prea dulce, nici prea acrisor. Exact asa cum trebuie sa fie, motiv pentru care cred ca am baut vreo... patru butelcute cat am stat la taclale cu fetele cele frumoase de prin online-ul si print-ul de beauty. Si calica de mine a mai luat un Activia cu ananas si mandarine la plecare, asa, drept merinde pentru drum, ca-n povesti! :D L-am dat pe gat, gal-gal, gal-gal, una, doua, pana la metrou, drum de vreo sapte minute, adica. Asa de frumoasa a fost dimineata aia. Eram cu fetele pe aleile din parcul Tineretului, parcul pustiu aproape, aer proaspat de dimineata, parfum de tei in jur... Frumos de tot!
Sa nu uit sa va spun cum putem/puteti castiga un costum de baie Triumph!
Intrati pe www.activia.ro sau pe Facebook la Activia Romania si aflati toate detaliile posibile si imposibile, dar pentru ca sunt fata de comitet, va spun si eu doua vorbe!

Cumparati un iaurt Activia de baut, oricare vreti sau mai multe, pastrati neaparat bonul de casa, intrati pe Facebook in aplicatia dedicata concursului, inscrieti codul de bon fiscal si cam asta a fost partea de hartogaraie a trebii asteia.
Partea frumoasa este urmatoarea: acea aplicatie iti da posibilitatea sa iti alegi un superb costum de baie sloggi by Triumph, alegi tu singura-singurica ce model vrei, ce marime, ce ..tot. Sunt 103 premii, deci mare lucru! :)
Ah, si in plus, pentru 30 de produse inscrise in aplicatie castigi un premiu garantat, printre care si bratari Malvensky, cu sutele!
Mi-am ales si eu un costum inflorat, frumos foc, asa ca pentru silueta mea de diva wanna-be! Nici o bratara nu mi-ar strica, asa ca ii dau bataie cu zmeurica, ananasul si mandarina la butelcuta!
Hai, bafta si voua si, nu uitati: "Cand burtica ta e fericita si vara e mai frumoasa!". Asa imi place sloganul asta, mai ales ca am vazut pe propria piele cum vara poate fi oribila atunci cand burtica nu e fericita si are dureri cu zilele, din cauze total necunoscute pana in ziua de azi. Dar asta e alta poveste! Deocamdata suntem happy, happy, happy!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search