duminică, 23 iunie 2013

Ce-am luat cu mine la prima bronzare din aceasta vara

Am spus bronzare si nu plaja pentru ca plaja poate implica si o oarecare inrosire a pielii, iar la mine nu a fost cazul! :D Un weekend intreg, de cu zori si pana-n seara am stat pe sezlong si in piscina si nu mi s-a inrosit nici macar un centimentru de piele! Nu sunt o norocoasa, ci doar constiincioasa atunci cand imi pregatesc geanta de plaja. De vreo cativa ani incoace nu mai fac baie de soare fara creme cu protectie inalta, 30 sau 50 si prima expunere lasoare pe anul asta nu a facut exceptie!
Am luat cu mine lotiunea Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 pe care am folosit-o pentru corp, din belsug, dupa fiecare iesire din piscina sau stergere cu prosopul - imi place ca rezista la apa, ca nu este lipicioasa si ca nu imi lasa urme albe pe piele. Ah, si ca ma protejeaza fooooarte bine! Am folosit si anul trecut tot Bioderma si nu am avut absolut nici o problema, desi am cam exagerat cu plaja.  
Crema La Roche-Posay Anthelios SPF 50 am folosit-o pentru fata pentru ca simt nevoia de protectie mai mare in zon asta si nu vreau sa risc absolut nimic!
Apa termala Vichy pentru calmarea eventualelor arsuri sau doar pentru un plus de prospetime adus pielii agresate de soare si de clorul din piscina.
Uleiul Moroccanoil pe care l-am aplicat pe par, inainte de plaja pentru a evita uscarea lui. Laptele dupa plaja Eucerin pe care il iubesc - are un parfum foarte discret, usor mentolat si este foarte eficient in calmarea arsurilor si usturimilor pielii, nu ramane lipicios sau gras pe piele, ci o lasa foarte catifelata si hidratata.
Rezultatul: piele bronzata, aramie, deloc rosie, deloc arsa, deloc suferinda! :)

Rosa spunea...

Pai la SPF 30 te cred si eu ca n-ai niciun pic de piele inrosita!Anul trecut am fost la plaja si am folosit SPF 20,si la finalul zilei nu se vedea nimic...Abia cand am ajuns in cada se vedea asa...o urma de bronz in conditiile in care eu sunt branza.Anul acesta m-am decis sa folosesc SPF 10.N-am piele inrosita doar un usor bronz aramiu.Dar 30??De 50 nu mai zic!Asta-i ecran total,cu asa protectie ma duc degeaba la plaja.
P.S Am stat intre 09:00-17:00.

Adelina Eneșca spunea...

Rosa, nu e asa. Poti folsi produse cu factor 30 sau 50 si sa fi bronzata. Oricum sanatatea e mai importanta. Zuzo, ma bucur ca te bronzezi responsabil!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search