marți, 25 iunie 2013

Dove Purely Pampering. Intotdeauna. Pentru totdeauna



Nu tin minte sa fi trait vreodata fara Dove in casa, fie el prezent in chip de sapun, gel de dus, lotiune pentru corp, antiperspirant sau, mai nou, sampon si masca pe care le ador cum nu credeam vreodata! Pot sa am 20 de geluri de dus, daca nu am si un Dove printre ele, fac atac de panica :) La fel se intampla si cu lotiunile pentru corp. Nu conteaza cate am - si am multe-, cat de scumpe, cat de bio, cat de "ca la Paris", trebuie sa fie printre ele si una Dove, nu conteaza de care, Dove sa fie! Imi inspira mie un sentiment de... acasa, de siguranta, de "ce bine e"! 
Poate si pentru ca atunci cand eram studenta si stateam in camin si nu aveam salariu si multi bani de investit in cosmetice, Dove era Dumnezeul produselor de ingrijirire si rasfat pentru mine si prietenele mele. Abia asteptam sa vina ziua in care primeam bursa de la facultate pentru ca mare parte din ea mergea pe cosmetice, iar gelurile de dus, sapunurile si cremele pentru corp Dove nu lipseau niciodata din cosul de cumparaturi! Ma trece si acum emotia acelor vremuri, cand ajungeam acasa cu punga de la Carrefour si incepeam sa scoatem bunatatile cu pricina si apoi le aranjam frumos in dulap. Urma intotdeauna un somn linistit pentru ca aveam ce-mi trebuie sa fiu happy. Asa cum percepeam eu treaba cu fericirea in momentul acela! 
De aceea, si acum cand imi cumpar un produs Dove simt ca intalnesc un vechi si bun prieten care mi-a fost alaturi la bine si la greu. Le respect si le iubesc pe fiecare in parte pentru clipele de fericire pe care mi le-au oferit, pentru ca m-au ajutat sa ma simt mai bine in pielea mea, pentru amintirile superbe care ma leaga de ele...
Pampering inseamna a trata cu maxima indulgenta, a rasfata pana la cer si inapoi, a ingriji cu maxima implicare, cu simt de raspundere...  Ceea ce inseamna Dove pentru mine, in esenta!

Adelina Eneșca spunea...

La fel simt si eu in legatura cu produsele Dove. Sunt nelipsite din dulapul meu cu cosmetice.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search