duminică, 16 iunie 2013

Dependenta de masca pentru par Dove Intense Repair. Si concurs!

De vreo luna stau samponul, balsamul, masca pentru par si balsamul-tratament din gama Dove Intense Repair in punga alba, branduita cu porumbelul-simbol Dove, undeva intr-un colt al camerei mele.  S-au aflat mult timp pe lista de asteptare nu pentru ca n-as fi adoratoarea suprema a tot ceea ce a vazut lumina zilei sub umbrela Dove, insa trebuie sa fac cumva sa respect si termenele de testare pentru restul de produse ce si-au pus in plan sa ma transforme in diva. Insista ele, dar.... :D

Dar ce m-a facut sa le pun in fruntea testarilor? Saptamana trecuta ma duc in vizita la mama si, ca de obicei, intrebata de mine sau din proprie initiativa, ea imi spune de ce cosmeticala ar mai avea nevoie. Stie ca la mine se intampla sa fie, uneori, mall deschis 24 din 24, cu de toate pentru toti. Si de data asta n-a cerut nici parfum, nici creme, nici oje. A vrut un sampon Dove. I-am dus eu prin primavara unul care i-a placut foarte mult, intre timp si-a cumparat niste altele care i-au facut parul aspru ca blana unui Brac german, in varianta lui cu par sarmos, si acum s-a gandit ea e timpul sa-si incerce norocul din nou. Si culmea, avea bafta sa am sampon Dove acasa, dar mi-s cam zgarcita cu lucrurile care imi plac, asa ca am scos samponul de cateva ori din bagaje si l-am tot pus inapoi. Sa i-l dau, sa nu i-l dau... 
Mi-am adus eu aminte de ce mi-a zis o astroloaga acum vreo trei ani: ca ar trebui sa lucrez la partea cu darnicia si sa incerc sa renunt, dar din suflet, si la lucruri care imi plac, nu numai la cele de care ma pot lipsi. Astfel, as echilibra balanta intre ceea ce (trebuie sa) primesc si ceea ce (trebuie sa) dau mai departe! Ca nu-i ok doar sa astept sa mi se dea, fara sa ofer si eu la randul meu... Asta pentru ca se stie, verbul definitoriu al zodiei Taur in care ma aflu este "a avea". Avem noi ceva pe creieri cu posesiunile si cu partea materiala a vietii. Vrem sa avem, sa avem, sa avem. Mult, frumos, de calitate...
Si intr-un final am lasat samponul in sacosa pentru ea. Dar care era tristetea mea? Ca descompletez gama :)) Mama nu foloseste balsam, masca si alte tratamente. Doar sampon. Iar mie nu-mi place sa combin produse din game diferite. In fine. Am lasat-o cum a picat.
Si pentru ca in weekend am ramas la ea, mi-am zis ca e musai sa incerc si samponul, daca tot nu avusesem timp pana atunci. Balsam si altele nu aveam de folosit dupa, dar n-aveam in plan sa mor din asta!
Si nu ca mi-a placut cum mi-a spalat parul... Nu ca mi-a placut mirosul... Si spuma pe care a facut-o in pletele mele imbacsite de fixativ in ziua aia. Nu ca am ramas foarte placut surprinsa de cat de usor l-am descurcat in starea lui umeda si nu ca ma uitam in oglinda si nu-mi venea sa cred cat de stralucitor este parul meu chiar si fara nici un fel de pomada ulterioara.  Si era matasos si moale si exact cum imi place mie sa fie. Exact ca dupa folosirea unui maldar de produse profesionale!
Mai ca-mi venea sa mi-l iau inapoi, acasa, langa familia lui, balsamul, masca... :)))


Evident ca primul lucru pe care l-am facut in seara in care m-am intors la mine a fost sa testez si masca Dove Intense Repair! Daca samponul ma impresionase maxim, pai masca trebuia sa ma lesine de-a dreptul! De fericire, desigur :D
Inainte de toate m-a izbit parfumul ei care este... cum sa zic eu... ca mirosul hainelor de bebe! Proaspat, curat, a piele frageda de bebe consumator de lapte... :)
Si asa miroase si parul, o zi intreaga chiar!
Am folosit un strop pe parul spalat cu un sampon bio, din alt film, care, desi nu are el parabeni si alte chimicale, spala bine, insa lasa parul usor aspru si am ceva probleme in pieptanarea lui daca nu vin cu un balsam peste, iar dupa uscare arat de parca vreau sa-mi iau zborul daca nu imblanzesc un pic parul cu ulei tratament. Asadar, erau cam sarmoase pletele mele si am avut supriza sa-mi fie imblanzite imediat de stropul de masca pe care am aplicat-o de la jumatatea parului spre varfuri. Simtind acestea, am zis sa dau pe tot parul ca n-o fi bai, desi masca nu este recomandata si pentru radacini pentru ca ar ingrasa parul mai repede. Daca tot eram in momentul experimentelor, am zis sa risc! 
Si, din nou supriza! 
De obicei imi cam spal parul zilnic pentru ca nu ma lasa sufletul sa nu folosesc balsamuri, masti, uleiuri, tratamente si toate astea imi fac parul sa para, la doua zile dupa, ca n-a mai fost spalat de vreo saptamana. Se ingrasa repede si bretonul formeaza fasii, fasii, iar treaba asta ma scoate din sarite!
Ce-am observat eu dupa masca minune? Parul nu s-a strans in suvite, este matasos la atingere si lucios si intr-o forma... unitara, nu dispersat de nebun in fasii lipsite de stralucire. Si asta chiar si dupa doua zile jumate' ! 
Pare coafat si chiar m-am amuzat aseara pentru ca m-am intalnit la o sueta cu un prieten vechi si de cum m-a vazut, a facut ochii mari si cu un ranjet in coltul gurii, imi zice "Vai, te-ai coafat pentru mine. Multumesc tie si parului tau pentru asa onoare!". I-am replicat si eu "N-ai tu norocul asta. Doar l-am spalat. Stai linistit!" :))))


Care a fost primul meu gand observand acestea?
SA-MI CUMPAR NEAPARAT SI SAMPONUL pentru a completa ritualul! 
Si abia astept sa ajung la supermarket sa tai treaba asta de pe To Do List pentru ca sunt maxim de curioasa sa cum functioneaza impreuna!
Ah, si dupa ce voi termina pana la ultimul strop produsele din gama Intense Repair, vreau sa le incerc si pe cele din Daily Care, ca tot sunt obsedata de spalarea lui zilnica.

Sa nu uit sa va zic si despre concurs!
Nu-i la mine in ograda, desi mi-ar placea tare mult sa va bucur cu niste Dove-uri, ci pe Facebook la ei, prin intermediul unei aplicatii speciale, AICI adica.

PARANTEZAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma aflu la serviciu in momentul asta si tocmai ce-a intrat in birou un coleg patruns, in general, de-o seriozitate ceva de speriat - e la departamentul Politic, poate asa se explica-, dar mi-a aruncat o replica asa, de duminica, privindu-ma in drum spre fotograful care mi-e coleg de birou: "Ti-ai schimbat ceva la par?".
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Am dat din cap ca nu pentru ca de zis n-am putut! M-a umflat rasul cel mare, ala isteric pe care lumea din jur il accepta cumva cu mila, "Vai, saraca de ea. E nebuna!", gen.  :)))

"E altfel asa.. Te-ai vopsit? Ti-ai facut ceva ca arata altfel. Pufos, dar drept... Si jucaus ...!"
Auziti la el, pufos! 
Clasa politica despre care scrie toata ziua l-o fi inspirat la asemenea metafore :))

Gata, mi-am revenit in simturi! Sa va zic de concurs acum!
Nu trebuie sa scrieti romane despre ingrijirea parului, nici sa rezolvati ecuatii, nici sa ghiciti nu stiu ce...
Raspundeti la 5 intrebari foarte simple despre cum aveti voi grija de parul vostru (de tipul celei din poza de mai sus) si intrati, astfel, in tragerea la sorti pentru 10 premii: 4 experiente de rasfat la Vila 23 Snagov, alaturi de specialisti in ingrijirea parului si sedinţe foto realizate intr-o oaza de relaxare, departe de agitatia orasului si 6 game complete Dove Intense Repair (sampon, balsam, balsam-tratament si masca).
M-am inscris si eu, evident!
Aveti vreme sa o faceti si voi, pana pe 27 iunie!
Sa ma anuntati si pe mine care, cum castigati unul dintre premii! :)

Anonim spunea...

Am criticat de cateva ori postarile voastre cu iz publicitar, dar de data asta pot sa spun ca ai perfecta dreptate. Eu am un par dificil si la fel il spal zilnic. Am incercat ani de zile toaaate gamele posibile, si mereu dupa experimente ma intorceam la Dove. Asa ca in ultimii ani am renuntat sa ma mai joc cu parul meu in halul asta si-am ramas fidela Dove. Parul meu iubeste gama asta, il face moale, matasos, stralucitor (toate colegele se si ma intreaba ce-i fac de straluceste mereu asa :))) ). La gama repair sunt deja abonata de ceva timp si de vreo luna am luat si masca. Love Dove! Forever!

Zuzele spunea...

Anonim, pai atunci ma bucur ca suntem, in sfarsit, pe aceeasi lungime de unda:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search