duminică, 2 iunie 2013

Kit-ul Eucerin pentru îngrijirea pielii pe timpul verii

-->
Vara ne reincarca bateriile, ne binedispune, ba chiar ne stimuleaza si imunitatea. Suntem cu gandul la vacante, la mare sau la munte, iar grijile sunt mai mult ca niciodata uitate în bagaj. Avem motive bune sa iubim vara, insa aceasta este perioada în care nu trebuie sa uitam de grija pentru pielea noastra care necesita o atentie speciala, in principal din cauza radiatiilor solare ce au un impact negativ puternic. Soarele poate afecta nu doar tenul, ci si buzele si pielea corpului. Din pacate bagajul e oricum neincapator si nu ai cum sa iei cu tine toate produsele de ingrijire, asa ca trebuie sa te rezumi la cele mai importante!


Destinate celor care vor sa ofere pielii îngrijirea de care are nevoie, produsele Eucerin pe care le-am testat si eu vara trecuta, la mare, contin ingrediente active, cu tolerabilitate excelenta si se adreseaza oricarui tip de piele, dar cu preponderenta celor ce sufera vara de pe urma pielii sensibile. 
Kit-ul pe care Eucerin il propune pentru vacanta din aceasta vara si nu numai contine produse de ingrijire pentru rutina zilnica, pe care trebuie sa le ai cu tine fie ca te afli pe plaja, la munte, in parc sau in aglomeratia orasului.
Astfel, din bagajul de vacanta nu ar trebui sa lipseasca nici unul dintre aceste produse, iar in cel pregatit pentru o simpla plimbare prin parc ar trebui sa includem cel putin balsamul pentru buze si pielea sa o pregatim pentru soare inainte sa plecam de acasa, cu spray-ul cu protectie solara pentru ca nu-i musai sa stam la plaja pentru a folosi astfel de produse! Si o plimbare prin parc se poate finaliza cu arsuri solare, iar radiatiile sunt pe sezon ce trece mai periculoase! Asadar, atentie sporita! 
Kit-ul complet care asigura, daca nu supravietuirea pe o insula pustie, macar protectia necesara pentru o vacanta la munte sau la mare, ar trebui sa contina: 

  • Spray-ul transparent nelipicios cu FPS 30 pentru o protectie delicata împotriva razelor solare 
  • Gel-Crema dupa plaja împotriva alergiilor solare pentru calmarea pielii dupa plaja 
  • Uleiul de dus Eucerin pH5 pentru o igiena corporala delicata 
  • Deo roll-on-ul pH5 24h pentru pielea sensibila si intoleranta pentru protectie delicata împotriva transpiatiei  
  • Balsamul de buze Lip Aktiv pentru îngrijirea si protectia buzelor aspre si crapate
Si prezentate detaliat :)

  • Spray transparent nelipicios cu FPS 30 ( testat/iubit/recomandat)
- Este special conceput pentru toate tipurile de piele si ofera o protectie garantata impotriva radiatiilor daunatoare. 
- Datorita formulei lejere ce se absoarbe rapid, este indicat si pentru pielea acoperita de par si predispusa la acnee. 
- Filtrele foarte eficiente UVA/ UVB (corespunzatoare standardelor UE) si protectia suplimentara a celulelor din profunzime cu extract de radacina de lemn dulce garanteaza protectia impotriva deteriorarii pielii induse de razele UV. 
- Produsul are o textura lejera, nelipicioasa, care nu lasa urme. 
- Este rezistent la apa si la transpiratie si este adecvat pentru sportivi si pentru activitati in aer liber. 
- Produsul nu contine conservanti. 
Pret: 69 RON, cantitate 200 ml    
       
         
           

  • Gel-Crema dupa plaja împotriva alergiilor solare (testat/iubit/recomandat) 
- Ofera îngrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii solare. 
- Contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care întareste sistemul de aparare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. 
- Nu contine parfum si nici agenti de emulsionare pentru a minimaliza riscul alergiilor solare.
Pret:  56 RON, cantitate 150 ml






  •  Ulei de dus pH5 (netestat/ pe wishlist :)

- Creat de Centrul de Cercetare Eucerin pentru a întâmpina nevoie speciale ale pielii uscate si sensibile, acest ulei de dus de folosinta zilnica curata intr-un mod foarte delicat si reface bariera lipidica, conservând sistemul de aparare propriu pielii. 
- Sistemul pH5 EnzymeProtection activeaza sistemul de aparare propriu pielii, iar combinatia de Tampon Citrat pH5 si tensioactivi delicati stimuleaza enzimele proprii pielii si intaresc mantaua acida de protectie a acesteia. 
- Disponibil în varianta fara parfum, produsul este destinat igienei zilnice, si conform studiilor clinice, este tolerat de pielea sensibila si uscata, chiar si la nivelul pielii afectate de leziuni. Pret:  36 RON, cantitate  200 ml


  •  Deo roll-on pH5 24h pentru pielea sensibila si intoleranta (netestat/pe wishlist si el)

- Deo Roll-on-ul Eucerin pentru piele sensibila si intoleranta combina efectul anti-perspirant timp de 24 de ore cu o formula delicata de îngrijire, potrivita atât pentru femei, cât si pentru barbati. 
- Cu formula sa testata dermatologic, fara alcool, fara parfum sau coloranti, roll-on-ul Eucerin Deo Sensitive se remarca prin toleranta ridicata la nivelul pielii, fiind recomandat chiar si în cazul persoanelor care se confrunta cu probleme speciale precum dermatita atopica sau psoriazis. 
- Poate fi folosit si de persoanele care au tolerabilitate scazuta la produse de tip deo roll-on si spray. Datorita formulei sale delicate, Eucerin Deo Sensitive actioneaza activ asupra pielii si nu inhiba functionarea normala a glandelor sudoripare. 
- Îmbogatit cu bisabolol (extras din musetel), un ingredient recunoscut pentru functiile sale de regenerare si calmare a pielii, este recomandat si dupa epliare, atunci când pielea axilei este mult mai sensibila. 
- Valoarea pH sub 6 reduce activitatea bacteriana si implicit, procesul de transpiratie. 
Pret:  28 RON, cantitate 50 ml



  •  Lip Aktiv pH5 balsam pentru buze (netestat/ pe wishlist)

- Pielea buzelor este extrem de subtire si sensibila, si de aceea este imediat afectata de razele solare puternice. Uscarea si deshidratarea buzelor poate deveni o adevarata problema, ducand la aparitia fisurilor si a sangerarii. 
- Protejeaza buzele impotriva actiunii agresive a factorilor externi (soare, praf, vant).
- Factorul de protectie FPS 6 protejeaza buzele de efectele nocive ale radiatiilor UV, iar Dexpanthenol si vitamina E ingrijesc si hidrateaza buzele sensibile in profunzime, ferindu-le de asprime si crapaturi. 
- Un balsam de buze extrem de practic pe care îl poti purta zilnic în poseta ta, dar si la plaja. Pret: 17 RON

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search