luni, 3 iunie 2013

Pentru mamici. Si pitici. Remedii pentru colici


Eu nu sunt mamica, nu stiu cum este sa te trezesti noaptea pentru ca plange bebe sau, si mai rau, sa nu poti inchide un ochi din cauza suferintelor celui mic, specifice primelor luni din viata. Insa am prietene mamici si m-am cam dumirit cum sta treaba si cat de groaznica pentru ele, dar mai ales pentru bebe este perioada colicilor. Intr-o vizita facuta unei prietene care nascuse in urma cu putin timp, aproape ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe puiutul cel mic cum suferea din cauza colicilor. Era rosu de durere si incerca sa-si duca genunchii la piept, se incovoia si se vedea clar ca il doare foarte tare burtica!

Am aflat ca sunt multe tratamente pe piata care sa-i scape pe bebelusi de aceasta problema, insa nu dau rezultat in cazul tuturor. Si mamicile disperate sunt in stare sa plateasca oricat si sa incerce orice din dorinta de a-i scuti pe micuti de durere, de la niste picaturi foarte, foarte scumpe, care vin intr-o sticluta micuta, suficienta doar pentru o saptamana, pana la remedii naturiste si leacuri babesti.

Fiecare copil este diferit, la fel si intensitatea durerii resimsite. Câteva lucruri simple te vor ajuta pe tine si pe bebelus sa trecesi mai usor peste aceasta perioada:
  • puneti o compresa  calda pe abdomenul sugarului
  • balansati bebelusul intr-un scaun special sau intr-un leagan
  • faceti micusului o baie cu apa calduta
  • mangaiati-l bland pe burtica
Pentru a preveni si alina eficient colicii, poate vreti sa incercati Alinan® Happy Drink. Cu o compozisie naturala si unica: musesel, melisa si ulei de anason, alina colicile bebelusilor hraniti cu biberonul. Museselul si melisa au proprietasi antispastice, calmând spasmele gastrice si intestinale, iar anasonul stelat cu proprietasile lui digestive si carminative, impiedica fermentatia si ajuta bebelusul sa elimine gazele. Astfel, se va linisti si va adormi mult mai usor.

Pentru bebelusii care sunt alaptasi la san, exista Alinan® baby solutie ce are in compozitie extracte naturale din tei, melisa si musetel. Inainte de alaptare, picaturile sunt puse pe sanul mamei, iar  bebelusul le primeste in mod natural.

Detalii despre campaniile existente se gasesc pe www.alinan.ro sau pe Facebook la adresa urmatoare: www.facebook.com/Laboratoarele Fiterman

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search