joi, 13 iunie 2013

Lapte dupa plaja 3 în 1 de la Yves Rocher: calmeaza, hidrateaza si prelungeste bronzul

Niciodata, dar niciodata nu subestimati importanta unui produs pentru dupa plaja pentru ca este la fel de necesar ca si cel cu protectie solara destinat protejarii pielii impotriva radiatiilor solare. Nici macar nu este nevoie sa suferiti arsuri solare pentru a folosi un lapte de corp dupa plaja pentru ca acesta are si alte roluri foarte bine stabilite: hidrateaza foarte bine pielea uscata in urma expunerii la soare si, mai ales, prelungeste durata bronzului!

In acest sens va pot recomanda laptele dupa plaja 3 in 1 de la Yves Rocher din gama Protectyl Vegetal, un produs dupa plaja extrem de delicat si placut parfumat, potrivit a fi utilizat atat pentru corp, cat si pentru ten, care se lauda ca indeplineste urmatoarele cerinte:

- calmeaza instantaneu pielea dupa expunerea la soare gratie formulei sale imbogatite cu Aloe Vera. Stim cat de nesuferita este senzatia aceea care pune stapanire pe noi seara, dupa o zi intreaga la plaja, cand simtim ca suntem in flacari si abia daca suportam sa fim atinse pe pielea inrosita. Si chiar daca avem grija si ne ferim de arsuri, evident ca pielea expusa la soare o zi intreaga sau doar cateva ore nu-i totuna cu pielea care n-a vazut strop de radiatie :) Asa ca, un plus de atentie nu strica niciodata!

- ofera pielii hidratare durabila si as adauga, si un parfum minunat, foarte fresh

- prelungeste si infrumuseteaza bronzul, pentru a resimti din plin placerea vacantei, pentru mai mult timp, iar lucrul acesta l-am observat pe propria-mi piele. Atunci cand am folosit produsele necesare, inainte si dupa plaja, pielea mea a pastrat bronzul chiar si pana in vara urmatoare!

- ofera pielii aspect suplu si catifelat, ultra-delicat la atingere. Si un healthy glow, cum ar spune... J. Lo :)

Momentan este la oferta, in magazinul online Yves Rocher, la un click distanta! Asadar, click AICI daca vreti sa va pierdeti putin printre creme, cremute, lotiuni si parfumele :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search