luni, 3 iunie 2013

NOU! Uleiul Mirific Guinot cu Passiflora pentru piele si par

Cautand informatii despre beneficiile Passiflora pentru piele si par, caci pentru nervi, stres si agitatie le-am simtit pe propria-mi piele, am aflat ca, de fapt, Passiflora este Floarea Pasiunii. Auzisem si de o planta, si de cealalta, dar nu stiam ca-i totuna! :) Guinot, una dintre marile mele iubiri cosmetice, tocmai ce-a lansat pe piata un ulei multifunctional, adica pentru piele si par, care contine extract de Passiflora. Inca nu l-am testat, dar sunt convinsa ca-i divin! Am mai avut un ulei uscat hidratant Guinot care mi-a rasfatat pielea intr-un mare fel, ca dupa o vizita la SPA se simtea subsemnata dupa intalnirea cu dumnealui!

Asadar, aceasta Floare a Pasiunii (ce nume frumos are, nu?) reduce pierderile de apa de la nivelul epidermei si ajuta pielea sa-si recapete elasticitatea si fermitatea, datorita continutului ridicat de acizi grasi esentiali. Pe langa o concentratie de acid linoleic de aproximativ 70%, Floarea Pasiunii are in componenta si acid oleic si palmitic, toate cu efecte emoliente asupra pielii. Atentie! Are si proprietati afrodisiace, de relaxare si calmare!
Uleiul din Floarea Pasiunii calmeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea. 
Este recomandat in cazul pielii sensibile si a arsurilor solare.

Uleiul Guinot abia lansat pe piata cosmeticelor - L’Huile Mirific, pe numele lui de pe eticheta- confera luminozitate si hidratare tenului, catifeleaza pielea corpului si face parul si mai stralucitor, si mai moale, si-l hraneste de la radacina si pana la varfuri, ca in reclame :) Asa spune eticheta, iar eu cred fiecare cuvintel pentru ca experientele trecute cu Guinot m-au invatat ca nu trebuie sa subestimez acest brand care monopolizeaza piata cosmeticelor din Franta de peste 40 de ani si care este distrubuit in peste 65 de tari. Deci, nu-i lucru de saga cu Guinot aista! :)

Asa arata Passiflora, in caz ca va intrebati :)

Uleiul mirific al lui Guinot este foarte bogat in vitamina F care intareste bariera naturala de aparare a pielii impotriva factorilor externi, catifeleaza si restructureaza pielea si vitamina E, un puternic antioxidant care minimizeaza efectele radicalilor liberi din mediul extern a caror actiune, in timp, conduce la deshidratare si aparitia prematura a ridurilor.

Nu stiu cat costa la noi, insa pe net l-am gasit la un pret in jurul a 50 de euro / 100 ml. Va invit in magazinul Topline (bulevardul Regina Maria 14, Bucuresti) pentru lamuriri suplimentare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search