joi, 6 iunie 2013

Oh, qu'il est BIO !


Gelul de spalare 2 in 1 pentru corp si par Oh qu'il est BIO este special adaptat pielii sensibile a bebelusilor si copiilor mici, dar niciodata eticheta nu a fost o bariera pentru mine atunci cand mi-am dorit sa testez un produs. Astfel, aproape intotdeauna, la mine in baie, se gasesc sapunuri, uleiuri pentru corp, sampoane, geluri de dus destinate bebelusilor pentru ca imi plac formulele lor delicate, mai ales ca am o piele sensibila greu de multumit!

Cel putin o data pe saptamana, acest gel de spalare imi rasfata parul si pielea si spun "o data" nu pentru ca nu mi-ar placea la nebunie, ci pentru ca lista de asteptare a produselor care ma asteapta sa le testez este lunga, iar dulapiorul din baie este plin de samponele, sapunele, geluri si lotiuni! In primul si primul rand, la acest gel 2 in 1 m-a atras ambalajul metalic si culoarea. Da, este metalic, nu din plastic asa cum am crezut atunci cand l-am vazut in magazinul online organique.ro, apoi am observat ca este fabricat in Franta, certificat EcoCert, ca are pompita care permite o dozare excelenta a produsului, chiar si atunci cand ai una dintre maini ocupate cu bebelusul caruia ii faci baita. 

Ingredientele acestui gel - pentru ca stiu ca va intereseaza- sunt: apa, Lippia Citriodora apă de flori*, Sodium cocoamphoacetat, Glicerina, Lauryl glucoside, Sodium cocoyl glutamat, Sodium lauryl glucose carboxylate, Glyceryl oleate, Citric acid, Parfum**, Coco-glucoside, Potassium sorbate, Sodium benzoat, (*ingrediente provenite din agricultura organica, **parfum natural formulat special pentru a micsora riscul aparitiei reactiilor alergice)

Formulat pentru bebei, gelul a reusit, cu brio chiar, sa satisfaca si capriciile pielii si parului meu, iar spuma delicata si densa mi-au spalat bine parul si chiar daca n-am folosit balsam dupa aceea, a ramas stralucitor si moale, fara a fi incurcat sau aspru nici macar un pic. Ba chiar a fost maleabil si usor de coafat, ceea ce mi se intampla destul de rar, chiar si in cazul sampoanelor profesionale. Pentru piele, a actionat, de asemenea impecabil, dar trebuie sa recunosc ca am folosit si gel de dus pentru ca baia este una dintre activitatile mele preferate din toate timpurile si uneori se intampla sa zabovesc mai bine de o ora printre sticlute, cutiute si potiuni si aproape niciodata nu ma pot limita la folosirea unui singur produs :)

Daca vreti sa-l incercati, il gasiti pe "rafturile" organique.ro, la un pret redus acum 29.95 lei, in loc de 59.90 lei cat era pretul initial!
Ii gasiti si pe Facebook, Organique natural cosmetics
Unknown spunea...

haios ambalajul si promitator produsul. merita incercat!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search