joi, 6 iunie 2013

miniLibri, targ de carte pentru copii la Muzeul Antipa


Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfasoara pe 8 si 9 iunie la Muzeul „Antipa”. Targul va fi deschis între orele 10.00-19.00, iar intrarea este libera. Iubitorii de lectura vor putea sa aleaga cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale si e-readere.

Copiii vor fi asteptati cu multe surprize: jocuri, concursuri amuzante si multe cadouri. De asemenea, sunt invitati sa participe la atelierele organizate de Clubul Soriceilor de Biblioteca - activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti, precum si la ateliere de teatru interactiv. În plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de carti. Cei mici isi pot aduce de acasa cartile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund varstei lor, iar de la targ, dupa negocieri chibzuite cu alti copii, vor pleca acasa cu povesti, legende si aventuri noi. 
Nici in acest an, la cea de-a saptea editie a targului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni sa citeasca sau sa reinventeze povesti cu ajutorul celor mici. Sambata, la ora 11.00, copiilor le va citi povesti actrita Adriana Titieni, iar la ora 13.30, actrita Coca Bloos. La ora 17.00, Monica Davidescu va fi cea care va capta atentia celor mici, iar duminica, la ora 12.00 si la ora 13.00, le va veni rândul actritelor Catalina Mustata, respectiv Anca Sigartau sa citeasca povesti copiiilor. Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare între parinti si copii.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search