miercuri, 5 iunie 2013

Rimmel London breaking news: 60 Seconds, 11 lacuri noi, 6.9 lei

Am pe birou, in momentul asta un lac 60 Seconds de la Rimmel London, nuanta 825 Sky High si tocmai ce ma intrebam daca sa-mi colorez unghiile cu albastrul asta superb pe care mi l-am cumparat cu ceva timp in urma, insa moleseala care ma apasa in momentul asta nu stiu daca imi permite o manichiurizare ca la carte! :) 
Si mi-am amintit ca m-as putea incumeta la o albastrire, avand in vedere textura pastoasa a lacului si pensula Xpress Flat care permite o aplicare aproape de perfectiune a acestuia, chiar si pentru o neindemanatica, asa cum ma declar a fi. Si nici nu trebuie sa-mi amorteasca mainile in asteptarea uscarii ojei pentru ca este adevarat, chiar se usuca bine, bine de tot, in mai putin de un minut!
In mijlocul acestei dileme existentiale de a-mi albastri sau nu unghiile, primesc un mail de la mesagerul Rimmel London, Ramona Barbu, prin care ma anunta ca s-au adaugat 11 nuante noi celor 27 deja existente in colectia 60 Seconds de la Rimmel London, toate la pretul de 6.9 lei in perioada iunie-august 2013! 
Mie imi plac foarte mult nuantele urmatoare si la prima vizita intr-un DM - acolo am vazut eu un panou mare cu oje Rimmel- o sa-mi aglomerez cosuletul cu sticlute! Abia astept sa le vad si pe cele noi! 
Nuantele nou-adaugate colectiei sunt: 

231 Let s Get Naked
 232 Headbanging Pink
 262 Ring a Ring Oroses
 622 Oh Boy You re So Fine
 623 Punch N Judie
 713 Little Bo Peep
 813 Round and Round The Garden
 816 Green Eyed Monster
 842 Too Cool To Tango
 843 Midnight Skinny Deep
 844 Out of the Blue

17:01 / by / 5 Comments

5 comentarii:

M and M spunea...

Super ! Trebuie sa ajung si eu prin Dm

Unknown spunea...

Eu le-am vazut in Dm la mine in oras la pretul de 10 ron. :(

Zuzele spunea...

@ Cand, Madalina? Poate n-au dat startul promotiei, inca..

Unknown spunea...

superbe nuante!

Anonim spunea...

eu am cumparat azi un 623 cu 8.79, superba culoarea, recunosc.

Post Top Ad