miercuri, 5 iunie 2013

Rimmel London breaking news: 60 Seconds, 11 lacuri noi, 6.9 lei

Am pe birou, in momentul asta un lac 60 Seconds de la Rimmel London, nuanta 825 Sky High si tocmai ce ma intrebam daca sa-mi colorez unghiile cu albastrul asta superb pe care mi l-am cumparat cu ceva timp in urma, insa moleseala care ma apasa in momentul asta nu stiu daca imi permite o manichiurizare ca la carte! :) 
Si mi-am amintit ca m-as putea incumeta la o albastrire, avand in vedere textura pastoasa a lacului si pensula Xpress Flat care permite o aplicare aproape de perfectiune a acestuia, chiar si pentru o neindemanatica, asa cum ma declar a fi. Si nici nu trebuie sa-mi amorteasca mainile in asteptarea uscarii ojei pentru ca este adevarat, chiar se usuca bine, bine de tot, in mai putin de un minut!
In mijlocul acestei dileme existentiale de a-mi albastri sau nu unghiile, primesc un mail de la mesagerul Rimmel London, Ramona Barbu, prin care ma anunta ca s-au adaugat 11 nuante noi celor 27 deja existente in colectia 60 Seconds de la Rimmel London, toate la pretul de 6.9 lei in perioada iunie-august 2013! 
Mie imi plac foarte mult nuantele urmatoare si la prima vizita intr-un DM - acolo am vazut eu un panou mare cu oje Rimmel- o sa-mi aglomerez cosuletul cu sticlute! Abia astept sa le vad si pe cele noi! 
Nuantele nou-adaugate colectiei sunt: 

231 Let s Get Naked
 232 Headbanging Pink
 262 Ring a Ring Oroses
 622 Oh Boy You re So Fine
 623 Punch N Judie
 713 Little Bo Peep
 813 Round and Round The Garden
 816 Green Eyed Monster
 842 Too Cool To Tango
 843 Midnight Skinny Deep
 844 Out of the Blue

M and M spunea...

Super ! Trebuie sa ajung si eu prin Dm

Unknown spunea...

Eu le-am vazut in Dm la mine in oras la pretul de 10 ron. :(

Zuzele spunea...

@ Cand, Madalina? Poate n-au dat startul promotiei, inca..

Unknown spunea...

superbe nuante!

Anonim spunea...

eu am cumparat azi un 623 cu 8.79, superba culoarea, recunosc.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search