luni, 10 iunie 2013

Si parul merge cu noi pe insula exotica!


Protejarea pielii este primul lucru pe care il avem in plan atunci cand ne gandim la vacanta de vara! Cumparam creme si lotiuni cu protectie solara si altele pentru hidratarea de dupa expunerea la soare, spray-uri cu apa termala, lotiuni si pomezi care sa ne ocroteasca pielea inainte si dupa plaja, dar parul nu (prea) constituie o prioritate pentru multe dintre noi. Agresat de apa sarata si de radiatii, acesta se poate degrada foarte usor pe timpul verii si ne chinuim apoi tot restul anului sa reparam varfurile despicate, sa-l ajutam sa redevina matasos si stralucitor din tern si aspru! Si in cazul lui, functioneaza de minune principiul "Mai bine sa previi decat sa tratezi!"


In acest sens, Klorane propune linia de tratament pentru par cu unt de mango care repara parul dupa expunerea la soare sau alti factori externi care il deterioreaza in timpul verii, precum apa sarata a marii sau apa cu clor din piscina. Samponul, balsamul si masca din aceasta gama contin acizi grasi pentru restructurarea si rehidratarea parului uscat si deteriorat, untul de mango fiind deosebit de bogat in acizi grasi saturati si monosaturati, iar ingredientele active suplimentare (lipoproteine, complex cationic si ceara emolienta) prezente in aceasta noua gama Klorane catifeleaza, descurca parul si ii confera stralucire. 
Nu am folosit niciodata vreun produs Klorane sau, cel putin, nu-mi amintesc sa fi facut-o, desi memoria mea cosmetica nu prea da gres :)), insa aproape ca m-am lasat convinsa de descrierea acestei game ca a venit timpul sa ma pun in rand cu lumea! Mai ales ca mi s-au terminat si samponul, si balsamul si eram in cautarea unor noi senzatii pentru parul meu care a vazut, de-a lungul vietii lui, astfel de produse cat pentru un intreg batalion.
Ah, si pot doar sa-mi imaginez aromele de mango ce vor razbate din pletele mele la orice adiere de vant... pe o plaja (aproape) pustie de pe o insula exotica.. 
Daca nu, o sa-mi pun un wallpaper cu vreo plaja, niste valuri de pe youtube si un ventilator in plete si tot o sa simt mirosul de mango in juru-mi :)))
Preturi:
·  Sampon cu Unt de Mango Klorane 200 ml - 30 ron
·  Balsam cu Unt de Mango Klorane 150ml - 35 ron
·  Masca reparatoare cu Unt de Mango Klorane 150 ml - 71 ron


Unknown spunea...

am folosit eu de la Klorane si sampon pentru caderea parului..si masca cu mango si era super

http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/05/solutie-pentru-caderea-parului-de-la.html

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search