joi, 20 iunie 2013

Vara, tenul gras are nevoie de ingrijire speciala!


Am tenul gras si nu prea. S-a mai schimbat cu trecerea anilor. Nu demult, in miezul verii pluteam, parca, intr-o oala cu unt topit si aveam geanta plina cu servetele matifiante, spray-uri pe care le pulverizam peste machiaj ca sa nu-mi curga de pe fata si tot felul de lotiuni matifiante, astringente si menite sa-mi regleze sebumul. Intre timp, eu nemaiavand o varsta cu doi in fata, ci cu trei, pielea si-a schimbat mofturile. Acum parca imi transmite ca se vrea hidratata mai mult, curatata, exfoliata si mai putin agresata cu chestiuni care s-o scape de sebum. Pentru simplul motiv ca nu prea il mai are. Adica nu am tenul coala de hartie, insa nici foaie de copt unsa in prealabil cu unt.

In experienta mea cu produsele adresate pielii grase, m-am lovit de creme care mi-au uscat tenul pana la craparea pielii, de lotiuni atat de agresive ca m-au facut sa arat ca o rosie bine coapta in doi timpi si trei miscari, iar mastile, cu argila multe dintre ele, mi-au lasat regrete adanci. Printre putinele produse special create pentru tenul gras care nu mi-au agresat pielea, ci doar au eliminat excesul de sebum si au ajutat pielea sa se ajute singura, practic, au fost lotiunea micelara pentru ten gras/mixt si crema matifianta pentru ten gras/mixt, ambele din gama IVAPUR de la Ivatherm, brandul meu de suflet care nu mi-a gresit cu absolut nimic, niciodata, in toata relatia noastra de ani buni.

Lotiunea micelara de la Ivatherm, atat cea destinata tuturor tipurilor de ten, cat si cea amintita mai sus, este produsul pe care l-as lua pe o insula pustie, indiferent cat de mic ar fi bagajul permis. Este multifunctionala si isi indeplineste perfect toate rolurile: demachiaza chiar si tujul rezistent la apa, si mascara in trei straturi, si fondul de ten rezistent la transfer, calmeaza pielea iritata dupa expunerea la soare, o rasfata pe cea abia iesita dintr-un dus fierbinte.... Eu folosesc lotiune micelara si dimineata cand ma trezesc, pentru a indeparta delicat sebumul acumulat peste noapte, inainte de pulverizarea apei termale si aplicarea cremei de zi. In zilele libere, folosesc si peste zi, cate o cotoneta de bumbac imbibata cu micelara pe post de servetel umed care sa-mi improspateze tenul. Iar la strand sau la plaja nu plec niciodata fara sticluta cu lotiune micelara in geanta pentru ca dupa baia din piscina sau cea din apa sarata, imi place sa-mi curat tenul inainte sa reaplic crema cu factor de protectie.
Este ideala si pentru barbati, folosita pe post de tonic sau dupa ras, pentru calmarea iritatiilor, mai ales in cazul celor care lupta cu acneea. Si mai potrivita in cazul lor si al celor cu pielea excesiv de grasa, este micelara IVAPUR. Iar daca iubitii/ fratii/ amantii vostri nu au preconceptii legate de folosirea unei creme pentru fata, le puteti recomanda crema matifianta IVAPUR. Impreuna, aceste doua produse fac minuni, credeti-ma! 

Prietena mea, Ioana, o luptatoare indarjita cu sebumul, atat cel de la nivelul tenului, cat si al scalpului, m-a sunat fericita pana la lacrimi intr-o dimineata pentru ca m-a ascultat pe cuvant si si-a cumparat micelara si crema IVAPUR, anti-inflamatorie si antibacteriana, cu efect anti-stralucire de durata. Ea este oarecum paralela cu universul cosmeticelor si de cate ori vrea sa-si cumpere ceva, imi cere sfatul! Pentru ea, sunt un fel de Pagini Aurii de beauty :)) Pentru scalp inca mai cauta o solutie, dar pentru ten nici nu vrea sa mai auda de altceva! E IVAPUR lover pana la moarte, cica! :D
Ingrediente, explicatii, preturi, oferte speciale si alte detalii gasiti AICI


Adelina Eneșca spunea...

Al meu lumineaza ca un licurici in zona T. Trebuie sa gasesc produsul potrivit pentru mine. Inca sunt in cautari.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search