vineri, 16 august 2013

A pampering pedicure sau cum m-am simtit o diva la Silhouette Lascar Catargiu

Dintotdeauna am acordat mai multa atentie pedichiurii decat manichiurii si cand l-am mai auzit si pe Cristi Chivu (fotbalistul) spunand, acum multi ani, ca el se uita prima data, atunci cand intalneste o femeie, la unghiile de la picioare, am devenit obsedata. Si nu pentru ca ar fi vreun fetisist in sensul asta, ci pentru ca, spune el, o pedichiura ingrijita ar fi cea mai buna carte de vizita a unei femei. Si tind sa cred ca are dreptate. 


Am intalnit doamne foarte bine puse la punct cu hainele, poseta, bijuteriile, manichiura, insa in momentul in care imi aruncam ochii spre picioare si vedeam copite (nu este exagerat termenul!) neingrijite, netaiate de saptamani, oja sarita, adevarate arme albe, imi schimbam imediat parerea despre dumnealor. Inteleg ca lipsa timpului poate face
victime, insa daca iti permiti o poseta de cateva sute/mii de euro si sandale de la branduri de lux, cred ca te poti lipsi si de 50 de lei pentru o pedichiura la salon. 
Si cu ocazia asta, doamnelor cu posete de fitze, dar si voua, celorlalte, fara posete de fitze, dar cochete si dispuse sa investiti in propriul rasfat, macar o data la doua saptamani, va recomand centrul Silhouette, indiferent de sediul pe care il alegeti, Lascar Catargiu, Dorobanti sau Unirii. Eu am fost, zilele trecute, la Silhouette Lascar Catargiu si am savurat din plin fiecare minut dintre cele 60 pe care le-am petrecut acolo. 



Am beneficiat de o pedichiura SPA ca la carte, un rasfat divin pentru picioarele mele obosite, maltratate de tocurile inalte si calcaiele ingrosate din pricina sandalelor cu talpa joasa pe care le port in 90% din timp.
Totul a fost perfect, pornind din clipa in care am trecut pragul salonului si am fost intampinata cu un zambet prietenos de catre persoana de la receptie si pana la amabilitatea si profesionalismul domnisoarei care s-a ocupat de calcaiele si unghiile mele :) Rezultatul a fost si el, wow! Sa nu mai spun despre produsele folosite, de cea mai buna calitate, OPI si Alessandro.
Uituca de mine nu a retinu exact produsele folosite pentru picioarele mele, insa sunt absolut convinsa ca indiferent ce problema ati avea avea la acest capitol, va fi gasita o rezolvare si veti pleca cu zambetul pe buze, calcaie de bebelus si pedichiura impecabila. Fara cuticule taiate si sangerande, asa cum v-am povestit eu AICI ca mi s-a intamplat, fara Baneocin presarat pe rani, cu lacul de unghii aplicat peste lac de baza si nu in lipsa lui, cu lac de finisare la final, cu ulei pentru cuticule si talpi rasfatate cu pomezi de cea mai buna calitate. 


Imi pare rau ca nu am retinut numele domnisoarei foarte dragute si prietenoase care s-a ocupat cu mare grija de pedichiura mea, insa miercuri revin la Silhouette Lascar Catargiu pentru manichiura si ma voi interesa pentru ca mi-ar placea sa o nominalizez. Pentru ca merita! :)
Initial mi-a cercetat calcaiele, desi, recunosc, mi-a fost jena sa-mi pun picioarele umflate, abia scoate din sandalele cu toc pe care le purtasem o zi intreaga, pe taburetul de pedichiura si mi-a trecut prin cap sa merg la baie, inainte, sa ma improspatez, dar n-am mai avut timp :)) Ideea este ca ea le-a cercetat cu atentie, n-a schitat nici macar un gest care sa ma puna pe mine intr-o ipostaza si mai penibila si m-a tratat de parca as fi fost... Madonna, cel putin! :) Cred ca asta inseamna profesionalismul in aceasta bransa si nu degeaba saloanele de top, printre care si Silhouette, au, pe langa aparatura de ultima generatie si produse de cea mai buna calitate, si personal foarte bine pregatit din toate punctele de vedere. La ei chiar te simti o diva :)

Initial, talpile mi-au fost infasurate in folie, dupa ce in prealabil mi-au fost aplicate cotonete de bumbac imbibate in Alessandro Pedix Go Lightly Liquid Callus Remover, produs destinat indepartarii pielii ingrosate. De-aici incolo nu mai retin pasii, dar stiu ca a urmat o exfoliere minunata cu un scrub pentru picioare, apoi o impachetare cu un unt extrem de placut parfumat, ambele de la Alessandro, gama Pedix Feet. Am mai fost rasfatata cu o baie a picioarelor in apa calduta in care fusese "topita" o tableta efervescenta Bubble Up, iar la final am primit si un masaj senzational cu un ulei hidratant care mi-a lasat talpile fine, ca ale unui bebelus.


Pentru pedichiura s-au folosit produse OPI, iar cuticulele NU au fost taiate, nici cu freza, nici cu forfecuta, nici cu nimic, ci impinse delicat si hidratate cu ulei pentru cuticule OPI. Aviz amatoarelor de la saloanele de trei lei care se vor de cinci stele!
In tot acest timp, domnisoara respectiva si-a vazut de treaba ei, ca la carte, nu a pus intrebari inutile si indiscrete, nu s-a prins la barfe cu noi, moi et Livia care urmarea indeaproape procedura de infrumusetare a picioarelor mele. Noi doua am barfit cate in luna si-n stele, am ras cu gura pana la urechi, am povestit multe si marunte de cred ca i-am facut capul calendar, insa ea a fost de un calm desavarsit si un profesionalism exemplar. Nu a ras, nu s-a mirat, nu s-a strambat, ba chiar ne-a asigurat ca totul este in ordine si ca nu o deranjam cu absolut nimic. Daca a fost chiar asa, n-as baga mana in foc, insa cel putin comportamentul si atitudinea ei ne-au facut sa ne simtim rasfatate si respectate, chiar daca nu ne numim Cameron Diaz si Eva Longoria :)


Ah, sa nu uit sa va spun ca la Silhouette puteti opta pentru trei tipuri de carduri, FIT, ACTIV si TOP care va ofera anumite servicii la preturi mult mai avantajoase decat daca le platiti individual. Va invit sa sunati la Silhouette si sa cereti detalii! Aveti aici datele de contact! 

sursa foto

pe Facebook gasiti Silhouette AICI
Nu ezitati sa va imprieteniti cu Silhouette, cel putin virtual, pentru ca veti fi puse mult mai usor la curent cu toate ofertele lor, promotiile de sezon si serviciile nou-intrate in palmaresul vestitetor centre de slabit si infrumusetare :)
Unknown spunea...

Mă bucur că ai avut parte de o experiență plăcută !
Este foarte important ca angajații să dea dovadă de profesionalism și mă bucur că ai scos asta în evidență. Când mă întorc din vacanță, cu siguranță o să trec la un salon pentru o manichiură și o pedichiură.

Miu Miu spunea...

Ma bucur ca ai avut o experienta placuta :X important sa dai de profesionalism cand mergi sa iti faci pedichiura, eu ma gadil extrem de tare :D

Pupici

shoeper-women.blogspot.com

Unknown spunea...

sa iti fie de bine pedichiura
cred ca voi pasi si eu pragul salonului Silhouette din Iasi. ca par super profi

Zuzele spunea...

@ Miu Miu bby, si eu ma gadil, mai ales cand a folosit peria pentru calcaie si scrubul, dar tipa a fost foarte draguta si a incercat sa atinga cat mai fin talpile :) Puup

Zuzele spunea...

@ Irina, nu am avut parte de dezamagiri la Silhouette pana acum! :*

fashion doctor spunea...

eu deja am ramas cliente fidela.pe bune , the best ! mergeam inainte la getts din afi, a fost super ok ,plateam 85 de lei pedi.dar aici mi-au depasit asteptarile,super, super, nu am cuvinte.deja am cumparat un pachet -pedi la silhouette 60 de lei.de mine s-a ocupat Ana-Maria.parca nu e ea in poze, sa scrii.

Mediator Bucuresti spunea...

Vaaai, ce rasfat :) !

Monica spunea...

Ce frumos

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search