luni, 12 august 2013

Despre fondul de ten perfect, Academie Regenerating Treatment Foundation, si CONCURS!


Mai tineti voi minte cum imploram eu Universul sa ma ajute in indeplinirea unei mari dorinte, aceea de a folosi pe propria-mi piele preaminunatul fond de ten Academie Regenerating Treatment Foundation de care ma indragostisem numai din descriere? Ei bine, intotdeauna am spus ca trebuie sa ai mare grija la ceea ce-ti doresti pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, gandurile vor prinde viata. Acum ceva timp, sa fie vreo luna, am primit in dar fondul de ten regenerant pe care Academie l-a lansat la inceputul anului! Yeeey! Lucky me!


Cum este? Pai... PERFECT! Eu am un ten cu probleme, in sensul ca acneea, porii dilatati, punctele negre imi dau batai de cap si, prin urmare, sunt pretentioasa tare in privinta fondurilor de ten pentru ca am multe de ascuns. Nu-mi prea permit sa folosesc creme BB sau fonduri de ten lejere, insa urasc acele produse care incarca excesiv pielea si dau aspect de masca, mai ales pe canicula asta, cand efectul este unul ingrozitor. Fond de ten cu putere mare de acoperire plus pudra plus 40 de grade plus transpiratie egal HORROR.
Si nu multe sunt produsele care se preteaza a fi utilizate vara, in sensul ca matifiaza fara a usca pielea, acopera dar nu ca o masca de carnaval, hidrateaza dar nu fac pielea sa luceasca.

Ei bine, fondul de ten Academie Regenerating Treatment Foundation bifeaza cu brio toate aceste lucruri! L-am testat in conditii extreme, cum ar fi in timpul unui atac fara precedent al cosurilor si s-a descurcat admirabil. Mi le-a acoperit foarte bine si am fost suprinsa sa constat ca le si grabeste disparitia pentru ca seara, dupa demachiere, erau far' de vlaga, nesuferitele! Dupa vreo doua zile deja si-au dat duhul! :)
L-am aplicat in strat subtire si dupa o crema grasa, si dupa una matifianta si, in primul caz, a matifiat, iar in al doilea, a definitivat foarte bine efectul cremei, fara a usca excesiv pielea. Spre exemplu, mi s-a intamplat de cateva ori ca fondul de ten aplicat dupa creme matifiante sau antiacneice sa se faramiteze cumva, insa, din nou, fondul de ten Academie Regenerating Treatment Foundation s-a comportat exemplar. 


Ah, si l-am mai iubit, mult de tot, atunci cand a trebuit sa plec direct spre serviciu de la piscina si stie toata lumea cum arata tenul imediat dupa o expunere prelungita la soare si balacit vreo cinci ore in piscina. Se cerea o palarie cu boruri largi care sa-mi ascunda fata si nicidecum o intalnire cu colegii de la redactie care ma stiu numai machiata :)) Asa ca, inainte de plecarea spre birou, am aplicat cateva picaturi de fond de ten siiiii... wow... am capatat imediat o fatza de plecat la drum :) Roseata a fost camuflata, cosuletele ascunse si ele, iar tenul a capatat o culoare uniforma! Si toate acestea fara ca pielea deja agresata de soare si clorul din piscina sa se arate si mai deranjata de maglavaisul maroniu, cum zice mama, aplicat imediat!

Si tot imediat m-am machiat si in cateva randuri cand am trecut pe la salonul de infrumusetare pentru curatarea tenului. De regula, nu este foarte indicat sa aplicam fond de ten pe pielea abia vaduvita de puncte negre, dupa deschiderea porilor prin aburire, dupa masca, tonic, etc. Ideal este sa o lasam un timp sa respire, insa cosmeticiana mi-a dat voie sa ma machiez imediat ce a vazut despre ce produs este vorba! :)
Pentru a nu mai repeta ceea ce am scris in ianuarie, AICI puteti afla, in detaliu, de ce anume este fabulos acest fond de ten! 
Costa in jur de 200 de lei. Nu stiu daca vi se pare scump sau ieftin, depinde de bugetul fiecareia si cu ce anume il compara, insa nu aveti nimic de pierdut daca treceti pe la magazinul Topline din Bulevardul Regina Maria 14, Bucuresti sa il testati!

CONCURS 12-19 august

Si, pentru ca sunt intr-o dispozitie buna astazi, iar Topline este un partener generos, aveti ocazia sa castigati un fond de ten Academie Regenerating Treatment Foundation in nuanta potrivita daca imi spuneti... la ce varsta ati inceput sa folositi fondul de ten. Aveti vreme toata saptamana sa va inscrieti atat aici, in rubrica de comentariu din josul acestei postari, dar si (sau, mai ales) pe Facebook, pe pagina blogului, careia va invit sa-i dati LIKE daca nu ati facut-o deja.
Conditiile sunt aceleasi ca dintotdeauna:

- Like paginii blogului AICI
- Like si Share postarii concursului Academie de pe Facebook
- intrati in acest grup pe Facebook pentru a fi la curent cu noutatile programului estival Academie
- daca nu aveti cont de Facebook, se accepta treaba cu mailul, adica trimiteti un mail catre 5 prietene, cu noi in CC, prin care le anuntati acest concurs


Si pentru ca am adus in discutie noutatile programului estival Academie, sa va si vorbesc putin despre ele:

varianta 1 - cost 436 lei. Contine 4 tratamente faciale si 2 produse de ingrijire acasa; pe langa aceste 2 produse clienta mai poate achizitiona 3 produse optionale cu pret promotional pe toata durata campaniei.


varianta 2 - cost 953 lei. Contine 6 tratamente faciale, 1 tratament corporal si 5 produse de ingrijire acasa; pe langa aceste 5 produse clienta mai poate achizitiona 3 produse optionale cu pret promotional pe toata durata campaniei.


Tratamentele si produsele incluse in pachete sunt la aproape jumatate de pret, inclusiv fondul de ten minune Academie Regenerating Treatment Foundation.


Accesand ACEST LINK aflati care sunt saloanele participante la programul de vara Academie, dar daca nu aveti cont de Facebook, le puteti vedea mai jos:
Bucuresti:
http://www.monisline.ro/
http://www.silhouette.ro/
http://www.didabeautycenter.ro/
http://shiningface.ro/contact/
http://www.salonambrosya.ro/
http://www.chocolatesalon.ro/
http://www.maj.ro/ro/
http://www.cats-salon.ro/
http://beauty-scorpion-spa.ro/
http://happy-hours.ro/
https://ro-ro.facebook.com/pages/Salon-Avangarde/122898304451972
http://www.michelle-center.ro/
http://www.cristinacatana.ro
Zona Limitrofa:
Pitesti
http://www.anabelle-beauty.ro/
Curtea de Arges
https://www.facebook.com/VictorianSalon
Targoviste
https://www.facebook.com/trey.sys.7
http://www.etargoviste.ro/saloane-infrumusetare-targoviste/2710/salonul-de-coafura-stil-din-targoviste/


UPDATE

Iertati-ma ca am intarziat extragerea castigatorului, insa am traversat o perioada foarte foarte aglomerata si mi-a fost greu sa centralizez toate inscrierile, si cele de pe Facebook, si de pe blog si de pe mail. Au fost 243 de participanti in total si eu ma misc mai greu pe canicula asta :), insa aflati ca am luat in calcul si inscrierile ulterioare datei limita anuntate initial.
Asadar, cea mai norocoase dintre norocoase, dar si norocosi pentru ca au participat si cativa barbati, este... Carmen Elena pe care o rog sa-mi trimita datele de contact la divedecarton@yahoo.com pentru a le da mai departe celor de la Topline care se ocupa de expedierea premiului!
Va multumesc tuturor pentru participare si stati pe faza pentru ca urmeaza alte si alte concursuri foarte frumoase!
Puuuupici tuturor
Nico spunea...

fb:Nicoleta Agache
share:http://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/512067788884618

Lorena's blog spunea...

FB: LoRe LOre
share: https://www.facebook.com/lore.l.lore.10/posts/207339392758818
Folosesc fond de ten de la 15 ani pe cand au inceput sa-mi apara monstruleti pe fata si eram fericita de aspectul ingrijit pe care il ofera un fond de ten:).

Jane spunea...

FB:Janeta Janet
Share concurs:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/247175348740374
M-am alatuat grupului.

Elena Elenutza spunea...

Buna,am inceput sa folosesc prima data un fond de ten pe la 24 ani dupa ce am nascut :)deoarece tenul meu a ramas patat Imi doresc acest superb fond de ten pentru ca stiu ca este perfect de eficient de bun si ma ajuta foarte mult pentru a avea un ten placut.
like share concurs https://www.facebook.com/ELena.eLLe.5205/posts/380104232112460

hossu emil spunea...

FB;EMIL HOSSU
GFC;EmilH816
SHARE;https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/512065245538362
M-AM ALATURAT GRUPULUI; SOTIA FOLOSESTE FOND DE TEN PENTRU EA VREAU SA CISTIG SA II FAC UN CADOU FRUMOS

Anonim spunea...

Eu am inceput sa ma machiez pe la 12 ani, insa foloseam produse proaste, ieftine, din piata, care mi-au agravat acneea si multi ani m-am luptat cu problema asta. Tocmai de aceea imi doresc mult de tot acest produs pentru ca stiu ca este de calitate, insa mult prea scump pentru bugetul meu actual. Oricum ar fi, voi trece, cand voi avea timp, pe la Topline sa-l incerc pentru ca m-ai facut curioasa!
Multumesc pentru sansa!
Mirela Achivulesei

deea21 spunea...

fb:deea andreea
share:https://www.facebook.com/andreeailie20/posts/545683825496690
m-am alturat grupului
sper sa am noroc multumim imi doresc foarte mult un fond de ten care sa imi rezolve problemele tenului

madalina spunea...

FB: Mada Lina
Am inceput sa folosesc fond de ten cam la 30 de ani, cand trebuia neaparat sa gasesc o solutie pentru marile probleme ale tenului meu: uscaciunea, punctele negre si petele pigmentare.

Anonim spunea...

Fb: Vasioiu Andra
https://www.facebook.com/andra.vasioiu.1/allactivity?privacy_source=activity_log&log_filter=cluster_11

Am inceput sa folosesc fond de ten pe la 16 ani, pentru ca eram plina de cosuri si imi era rusine sa ies din casa fara sa-mi dau cu fond de ten. Acum, din fericire, nu mai am probleme, dar tot nu ma despart de el :)

violeta elena cristea spunea...

FB: Cristea Violeta Elena
gfc: violeta elena cristea
Share: https://www.facebook.com/cristea.violetaelena/posts/206566489507835

Cristina spunea...

Buna,
FB: POpescu Cristina
Share concurs: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200544157705965
M-am alaturat grupului.

Adina Iordan - Let’s be Gorgeous Blog spunea...

De drag am citit această postare!Sunt în căutarea unui fond de ten şi minunea sa produs! Am găsit această postare în blogroll iar când am văzut că este vorba de un review mi-am zis : trebuie să citesc mai multe :).Și că tot era vorba de minune...este și un concurs *yey*.

Revenind la întrebarea :la ce vârstă ați început să folosiți fondul de ten.
Cred că la 14-15 ani am început să îl aplic,îmi aduc aminte exact că toate colegele mele foloseau produse (Avon) și efectul de turmă ma împins să folosesc și eu (era o modă să fii dată cu fond de ten).Urmările au fost în timp cam grave,rar mă demachiam seara ci dimineața,fondul de ten de calitate proastă mi-a adus numai de suferit: acnee.Porii erau dichsiți de fond de ten,în timp au apărut punctele negre și așa îmi plâng de milă în fiecare zi de vară că nu pot folosi un BB sau tinted moisturizer (deoarece am nevoie de un produs cu acoperire cel puțin medie).
Dacă ar fi să renunț între : mascara,tuș sau fond de ten...aș renunța la orice dar la fondul de ten ba! Sincer nu aș putea ieși din casă fără să ascund imperfecțiunile tenului meu...acum mai în glumă mai în serios din cauza imperfecțiunilor tenului am început să am un fix pe creier : ba chiar am început să îmi ascund tenul.De exemplu în diminețile de la căminul studențesc,înainte să se trezească fetele, fugeam repede la baie aplicam fond de ten și puțină mascara și eram fresh și gata de a purta o discuție cu ele la o cafea.Rar mă vede lumea dimineața sau seara cu tenul meu natural...numit horor.Și ca să nu cumva să îți las o impresie proastă după câțiva ani de la moda fondului de ten mi-am dat seama ce implică acest lucru,ingrediente de care să mă feresc și bineînțeles o rutină de îngrijire adecvată.

Huh!Sper să nu te fi plictisit de citit acest comentariu lung cât o zi de post :)) și sper că ai înțeles cam ce aș fi vrut să zic.

Am dat like paginii dar nu îmi explic ceva am dat like paginii acum mai mult timp dar a dispărut :(
Fb : Adina Podgorencu
Am dat join pe grup
GFC: Adina Podgorencu (te urmăresc de foarte mult timp)
Share : https://www.facebook.com/BeGorgeousByAdyna/posts/550998834966659

O seară bună!

claudia_mami spunea...

fb :nicoleta ciocoiu
share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/404418339664935
m-am alaturat grului ,multumim !

Unknown spunea...

Fb:Vaga Claudia
share:https://www.facebook.com/vagaclaudia/posts/633108560042301
Folosesc fond de ten de la 15 ani,cam asa,cand am inceput sa am probleme cu cosurile:)

elena spunea...

fb: nelly stanescu
share: https://www.facebook.com/michelle.walsh.1213986/posts/10201959219926042

Un fond de ten bun e piatra de temelie a unui machiaj reusit.

Ramona Roman spunea...

FB : Ramona Roman
Share : http://www.facebook.com/ramona.roman.73/posts/647206275298724

Adelina Eneșca spunea...

Uhuuu! Ma inscriu si eu! Fondul acesta parca a coborat din Rai! Si eu ma confrunt cu aceleasi probleme, mai ales cu porii dilatati :( Nu mai stiu ce sa le fac :(
Am dat share pe facebook aici: https://www.facebook.com/adelina.tomescu/posts/561829793877295
Prima data cand am folosit fond de ten aveam in jur de 13 ani. I-am descoperit magia si il foloseam la scoala, apoi la liceu si astfel ma simteam tare increzatoare in mine! M-am alaturat grupului.

Unknown spunea...

Folosesc fond de ten de la varsta de 23 de ani.
FB:Ana-Maria Gaspar
Share: https://www.facebook.com/anamaria.gaspar.94/posts/10201063056151138

claudia hossu spunea...

fbHOSSU CLAUDIA
GFC;CLAUD1A04
LIKE SI SHARE ;LIKE SI SHARE;SHARE;https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/638082896209396
M-AM ALATURAT GRUPULUI; AM FOLOSIT PRIMA OARA FON DE TEN ANU TRECUT LA CUNUNIA MEA SI AM FOST FOARTE MULTUMITA DE REZULTAT
LIKE LA PAGINA CU NUMELE ;HOSSU CLAUDIA

Deea spunea...

Fb: Andreea Comsa
LInk share: https://www.facebook.com/andreea.comsa87/posts/624610554239079
Am inceput sa folosesc fond de ten cred k pe la 17-18 ani si adurat ecva timp pana sa folosesc o nunata potrivita...am facut multe incercari nereusite

Hermina spunea...

fb Hermi Blue
share http://www.facebook.com/hermiblue/posts/10151923545214705

Muneca Chucky spunea...

fb: Larisa Petcu
am dat join pe grup
share:https://www.facebook.com/MunecaChucky/posts/10201709076475485
Primul fond de ten cred ca mi l-am cumparat pe la 15 ani, cred ca era e la Miss sporty, o gama pentru matifiere, la varsta aia imi explodase si cosurile ca ciupercile dupa ploaie si ma aburise tanti de la magazin ca o sa imi faca bine .Evident ca nuanta era prea deschisa, insa mie mi se parea in regula, pana am mai crescut si am vazut ca nu e in regula :)).Urmatorul a fost luat de mama, mi-a placut, avea particule stralucitoare in el, si tare mandra eram de el ca era de la Loreal. In general imi plac fondurile de ten usoare sau care acopera bine, cu acoperire mare, stiu ca sunt doua notiuni antagonice insa imi place totul sau nimic :))

Unknown spunea...

fb preda nicoleta alina , share https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/578030995574086 , folosesc fond de ten de la 15 -16 ani , zilnic .

Unknown spunea...

FB:Ileana Dumitrescu
Share :https://www.facebook.com/ileana.dumitrescu/posts/554514524597196
GFC:Ileana Dumitrescu
e-mail:yle_shakyryta89@yahoo.com
M-am alaturat grupului
Folosesc fond de ten de aprox 4 ani
din cauza imperfectiunilor,imi doresc sa castig acest fond de ten pentru a-mi rezolva "problema",adica dandu-ma cu acest fond de ten sa capat incredere in mine,sa nu ma mai feresc sau sa imi fie rusine sa ies din casa din causa petelor inestetice de pe fata.

Crina spunea...

Cred ca am inceput sa folosesc fondul de ten pe la 15-16 ani...

IngerFaraHarpa spunea...

fb: Mihaela Preda
share: https://www.facebook.com/mihpre/posts/620899307950212
Folosesc fond de ten de la 17 ani

Mihaela Barcer spunea...

https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/702938276390003
Barcer Mihaela

Sandu Florina spunea...

fb flory ioana
share https://www.facebook.com/flory.ioana/posts/581656615213909
eu nu pot sta fara fond de ten, am tenul accneic si imi este d emare ajutor. cred ca as muri daca nu ar exista fond de ten.

Alexandra Cîrlea spunea...

FB: Alexandra Cîrlea
Share: https://www.facebook.com/alexandra.cirlea/posts/325293797606500
M-am alaturat grupului

Multumim!

NADIA CANDREA spunea...

fb: nadia alina candrea
share:https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/652606794759333
Folosesc fond de ten de vreo 5-6 ani, la recomandarea cosmeticienei mele, si mai ales in sezonul cald...pentru a masca rozaceea! Multumesc.

Gavriloi Adina spunea...

FB: Adina-Mirabela Gavriloi
Share link: http://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/584101068299560
M-am alaturat grupului.
Am inceput sa folosesc fond de ten pe la varsta de 27 de ani.

Oana spunea...

FB: Oana Elena
Share: https://www.facebook.com/oana.elena0703/posts/363005413828910
M-am alaturat grupului: Oana Elena

Folosesc fondul de ten inca din primul an de liceu...si sunt ceva ani de atunci.
Sunt si eu foarte curioasa sa incerc fondul de ten de la Acdemie...tenul meu sensibil si problemele cu acneea imi fac viata un calvar. Pana acum nu pot spune ca am gasit fondul de ten perfect...inca sunt in cautarea lui. Multumim mult pentru concurs!

AncaDanielaStyle spunea...

FB Daniela Ancuta Crisan
share concurs FB https://www.facebook.com/crisan.danielaancuta/posts/708025049213655
M-am alaturat grupului.
Fond de ten folosesc de la 20 de ani.

Unknown spunea...

Fb: Ana-Maria Gurgu
Am inceput sa folosesc fondul de ten la 20 de ani... cam asa. Aveam un ten fara imperfectiuni si preferam doar machiajul ochilor pana atunci. Mai tarziu au inceput sa apara ceva pistrui si cearcane si folosind o data fondul de ten am vazut cat de frumos acopera imperfectiunile si ce ten impecabil lasa, de atunci folosesc fondul de ten de cate ori ies din casa!

Corina spunea...

FB:Corina Pantiru
SHARE:https://www.facebook.com/corina.pantiru.1/posts/365413733586584

irinao spunea...

fb: irina olteanu
https://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/3294531738154

Mihaela spunea...

FB: Mihaela Luciana
Share: https://www.facebook.com/mihaela.luciana.7/posts/533638326709299
Am inceput sa folosesc fond de ten pe la 19 ani,imi doresc acest fond de ten pentru ca am aceleasi probleme ca si tine pori dilatati,puncte negre...

deuta_01 spunea...

Fb:Alexandra alex
Share:https://www.facebook.com/alexandra.alex.3363/posts/468671663228308
Am inceput sa folosesc fdt la 14 ani cand nu aveam probleme cu tenul insa toate colegele il foloseau si de, trebuia sa fiu in "trend".Acum de cate ori ies din casa trebuie sa folosesc fond de ten pentru ca am probleme mari cu tenul:cosuri,puncte nerge, pete etc

Radu Adina spunea...

FB Radu Adina
share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/497885973622140

slly spunea...

fb: Simona Scurtu
share: https://www.facebook.com/simona.scurtu.9/posts/578298428900474

Mary_Lena spunea...

fb Mary Lena
share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/466282606802917
Am inceput sa folosesc fondul de ten la 25-26 de ani

Ramona Dancea spunea...

FB:Ramona Elena Dancea
Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/191476577694079
M-am alaturat grupului.

Childhood Affection spunea...

Primul fond de ten l-am folosit la varsta de 16 ani;atunci cel mai important lucru era sa aiba o textura care sa se potriveasca tipului meu de ten(nu-mi plac fdt care iti dau senzatia de "a doua piele") si nuanta sa fie cea potrivita.
Astazi, stim totusi atat de multe despre fdt,atat beneficiele unora cat si dezavantajele altora si totusi nu intotdeauna il alegem pe cel potrivit.Sunt convinsa ca multe dintre noi am incercat diferite branduri,poate cele recomandate de prietene sau de medicul dermatolog si atunci cand ni se pare ca l-am gasit pe cel potrivit promitem sa-i ramanem fidel acestuia.Toate acestea se intampla pana cand testezi prima data acest fdt Academie Regenerating Treatment Foundation.

Anicka Maya spunea...

FB: Ana-Maria Coptil
Share:https://www.facebook.com/AnaMariaAnickaMaya/posts/684435894918723

Folosesc fond de ten de la varsta de 17 ani si sunt intr-o coontinua cautare a celui mai bun fdt :)

ade spunea...

https://www.facebook.com/adelaynas
Am inceput sa folosesc fondul de ten pe la 18 ani.

Unknown spunea...

Tenul m-a determinat sa folosesc fondul de ten la 17 ani.
Fb: Dobrila Georgiana
Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1376396865923532&id=100006596942709
M-am alaturat grupului

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search