marți, 24 septembrie 2013

La multi ani, MOTIVI!


Vineri, cand i-am spus unei prietene ca merg la petrecerea aniversara Motivi, prima ei reactie a fost: "Wow, Motivi, brandul tineretilor noastre!!!".

Spre rusinea mea, am cam neglijat Motivi in ultimul timp, cu atat de multe magazine rasarite ca ciupercile dupa ploaie prin mall-uri si imprejurimi, insa un lucru este clar: ador creatiile acestui brand care a implinit, recent, 20 de ani de la infiintare! Asta spune foarte mult despre succesul sau pe piata si in preferintele clientilor. Multe altele falimenteaza la fel de rapid cum au aparut, fara a lasa o amprenta in existenta celor prea putin fermecati de calitatea produselor. Insa, cu Motivi, situatia sta altfel, iar faptul ca la petrecere am purtat o bluza Motivi pe care o am de vreo cinci ani si care se afla in perfecta stare, spune totul!
Daca nu stiati, Motivi are 14 magazine in Romania, unul dintre ele fiind in Baneasa Shopping City, acolo unde s-a desfasurat si petrecerea aniversara, cu sampanie si tot tacamul, in acel Univers al hainutelor superbe din colectia de toamna pentru care eu am creat o generoasa lista de dorinte.
Cu aceasta ocazie, Bucurestiul a devenit al treilea oras din lume care beneficiaza de un Motivi restilizat, conceptul magazinului bazandu-se pe designul italian contemporan, fermecator, cu tuse feminine si detalii delicate.
Va invit si pe voi sa admirati colectia de toamna Motivi! Am spus "admirati" pentru ca nu vreau sa instig la golirea portofelului, insa cred ca sunteti constiente ca vizita in mall nu se va limita doar la asta! :)




























Miu Miu spunea...

Am vazut 2 perechi de botine pe care le adooor. Eu nu am magazinul in oras, dar m-am indragostit de ele :X Sper sa ajung sambata in Buc sa le vanez :D

Pupici

shoeper-women.blogspot.com

Zuzele spunea...

Uf, mie imi zici? Cred ca trebuie sa fac un credit de nevoi personale pentru ca am niste nevoi cam multe si cam scumpe! As cumpara 99.99% din Motivi :)))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search