sâmbătă, 21 septembrie 2013

Kit-ul meu de supravietuire pe o insula superba


In postarea precedenta v-am aratat cateva fotografii din vacanta mea de o saptamana in Thassos, insula mea de suflet a Greciei. Am mai fost si in Corfu, si in Creta, dar parca Thassos are ceva special. Ma simt ca acasa, desi am fost doar de doua ori. De regula, iau cu mine jumatate din sifonier si aproape toate fardurile/cremele de care dispun. Si dispun, nu gluma :) Insa, in aceasta vacanta nu am vrut sa exagerez pentru ca nu-mi doream a fi o escapada in care sa pierd prea
mult timp cu parul, machiajul, unghiile sau tinutele. Am vrut sa ma simt relaxata si atat! Din acest motiv, am luat cu mine doar acele produse cosmetice fara de care nu pot trai in pace si voie buna. Mi-a venit ideea sa le pozez cand eram pe plaja si, prin urmare, nu apar in fotografii toate iubitele mele, ci doar acelea care se aflau, atunci, in geanta de plaja.

Prin urmare, vedetele vacantei mele in Thassos au fost:
  • Pantene Oil Therapy - sampon, masca si tratament leave-in, toate cu ulei de argan, noutatile din acest sfarsit de vara ale Pantene despre care pot afirma cu maxima sinceritate ca sunt excelente. Nu cred ca am mai folosit produse Pantene de prin liceu/facultate, dar m-am bucurat sa le testez si m-am reindragostit de ele. Acestea din gama Oil Therapy imi curata foarte bine parul, mi-l lasa extrem de moale si stralucitor, iar in vacanta le-am folosit in fiecare zi pentru ca nu-mi place deloc senzatia parului imbacsit de nisip, apa sarata si lasat asa peste noapte. In plus, produsele din aceasta gama promit repararea parului deteriorat, fara a-l imbacsi, iar in vacanta la mare fix de asta are nevoie parul. Si da, chiar le-am indragit foarte tare! Le folosesc si acum si nu poate decat sa ma bucure pretul lor foarte accesibil, in comparatie cu cel al produselor profesionale cu efecte similare asupra parului!
  • Bioderma Photoderm BRONZ spf 50 brume invisible a fost prietenul meu cel mai bun in aceasta vara. L-am folosit inca de la prima vizita la piscina/strand si m-am bronzat foarte frumos, fara nici o urma de arsura sau piele inrosita. Desi factorul de protectie solara este unul ridicat si ati putea crede ca pielea ramane alba, nici vorba de asa ceva. M-am caramelizat o vara intreaga, fara sa mi se exfoliere vreun centimetru de bronz. Si acum, la o luna de la vacanta, pielea mea arata de parca abia m-as fi intors de la plaja. Desi este o lotiune usor uleioasa, senzatia pe care o lasa nu este una lipicioasa sau unsuroasa. Din partea mea, acest produs solar Bioderma are o mie de LIKE-uri, iar vara viitoare sunt sigura ca ne vom intalni din nou!
  • Pentru fata am folosit crema-gel La Roche-Posay Anthelios XL spf 50. Protectie excelenta, fara urme albe, rezistenta la apa.
  • Dupa plaja am folosit gelul-crema Eucerin (acesta prezentat AICI). Minunat!
  • Pe unghii am purtat L'oreal Color Riche Spicy Orange si am fost fericita sa constat ca pedichiura nu s-a ciobit nici macar un milimetru, desi am stat in apa in majoritatea timpului. In Thassos, lacul se afla pe unghii deja de o saptamana si a rezistat eroic inca vreo doua zile dupa intoarcerea din vacanta. (detalii AICI)


  • Pleats Please a fost parfumul brandului Issey Miyake pe care l-am purtat cu mare drag, iar adierile de vanilie si violete pe care le raspandea in jurul meu m-au binedispus suplimentar :) (detalii AICI)
  • Crema hidratanta Uriage Aqua PRECIS s-a aflat printre preferatele mele din primavara si pana in prezent, alaturi de apa termala Uriage. Are o textura perfecta, nu este gel, insa nici crema onctuoasa pe care sa o masezi mult si bine pana cand este absorbita de piele. Lasa pielea catifelata, miroase delicat si hidratarea este una de lunga durata. Unde mai pui ca este si o excelenta baza pentru machiaj!
  • Crema pentru maini Eucerin nu-mi lipseste niciodata din geanta. De altfel, se poate observa ambalajul ponosit :))
  • Despre fondul de ten cu textura de spuma matifianta de la La Roche-Posay am scris pe larg AICI si da, s-a aflat si el in kit-ul thassian. S-a comportat perfect, ca din prima zi de cand am facut cunostinta. A matifiat si a hidratat deopotriva, mai ales ca dupa o zi intreaga petrecuta la plaja, cu soarele pe fata si apa sarata mai tot timpul pe piele, tenul se deshidrateaza, chiar daca luciul ramane la locul lui. De aceea spun ca acest fond de ten si-a facut treaba si in aceste conditii dure! :)
  • Crema hidratanta Ivatherm Aquafil, in varianta ei Light, este o iubire mai veche de-a mea si pot spune cu mana pe inima ca este una dintre cele mai eficiente folosite vreodata. Si am folosit, nu gluma! Are textura de gel, nu ingrasa pielea, este absorbita rapid, miroase bestial, este usoara ca un fulg, lasa pielea catifelata, placuta la atingere, iar senzatia de piele uscata, care tine, dispare instantaneu. O ador!!!
  • Din portfard nu a lipsit nici fondul de ten regenerant Academie despre care am scris pe larg AICI si pe care l-am imprumutat si prietenei care m-a insotit in vacanta. Spre nefericirea mea, a fost extaziata de calitatea lui si l-a folosit zilnic :))

Anonim spunea...

Dragut kit de supravietuire ai avut :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search