vineri, 27 septembrie 2013

Va invit la Targul de ie romaneasca!




Mi-au placut dintotdeauna iile, insa recunosc ca n-am prea avut curaj sa port pana acum cateva luni, iar in vara am primit in dar o superba ie de la IIANA pe care am imbracat-o, cu mare drag, de cateva ori in aceasta vara!
Sperand ca printre voi exista iubitori de ii, va invit la Targul de Ie Romaneasca, desfasurat in perioada 3-6 octombrie are loc, in Bucuresti. Veti avea ocazia sa admirati  cea mai mare si valoroasa selectie de ii romanesti traditionale, dar si multe alte piese originale. Vor fi expuse in total peste 700 de piese noi si vintage din colecţia toamna-iarna 2013-2014.
Targul va fi deschis in Alchemia – centru pentru arte contemporane – si va putea fi vizitat incepând de joi, 3 octombrie, pana duminica, 6 octombrie, intre orele 10:00 și 20:00. Intrarea este libera.
Vor fi disponibile ii romanesti pentru femei, copii si barbati, precum si fuste unicat din fote si valnice, rochiile cu broderie vintage, bundite din blana naturala de oaie sau veste din lana si brauri lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale tarii.
Odata cu prima editie din iunie 2013, Targul de Ie Romaneasca isi propune sa readuca in centrul atentiei bucurestenilor aceasta bluza simpla, dar spectaculoasa, specifica romanilor si ‘imprumutata’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanti designeri vestimentari.




Diana Oancea spunea...

Foarte frumos ca incepem si noi, chiar daca cu pasi micuti, sa promovam traditiile romanesti. Si eu sunt o mare colectionara de ii, in special ii cu maneca scurta. iiana este un magazin foarte bun, produse la cel putin aceeasi calitate am gasit si la ligia cu preturi ceva mai bune. http://www.ligia.ro/13-Ie-romaneasca-traditionala-cu-maneca-scurta

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search