vineri, 27 septembrie 2013

Ati descoperit noile parfumuri Glamour by Bourjois?


Am avut ocazia sa testez, in premiera, parfumurile pe care Bourjois urma sa le lanseze, inca din mai, cand brandul aniversa 150 de ani de infrumusetare a femeilor din lumea intreaga. Insa, atunci eram atat de fascinata de explozia de culoare din jur, de fardurile si rujurile pe care Bourjois ni le infatisase dinaintea ochilor, de briosele si acadelele care ne indulcisera pana peste poate, incat n-am mai simtit parfumurile asa cum ar fi trebuit. Cam ca atunci cand te pierzi in lumea fascinanta dintr-o parfumerie si nu mai reusesti sa distingi aromele intre ele... Insa, zilele trecute, am corectat gresala din primavara si am adulmecat fiecare parfum Glamour by Bourjois in parte si Chic, Excessive, Fantasy si Lovely

Glamour Lovely 
  • Glamour Lovely - tandra si gratioasa, muza contrasteaza machiajul sau pastelat cu nuante stralucitoare si dinamice, dezvaluindu-si astfel personalitatea care este mai indrazneata decat pare. Ca si aceasta, parfumul este bland… dar stralucitor, delicat… dar intens. Ea poarta Glamour Lovely, o oda adusa trandafirilor… de la Bourjois. Trandafirul infloreste cu o splendoare noua in acest parfum floral-fructat: incantator, da, dar in acelasi timp picant! Cand Bourjois accentueaza notele de trandafir, acesta se prezinta deasupra unui buchet stralucitor verde si fructat, infloreste impreuna cu prospetimea iasomiei si continua in voluptatea si invaluirea unui accent de mosc

Glamour Fantasy
  • Glamour Fantasy - inselatoarea muza  iubeste sa se joace cu nuantele si machiajul pentru a-si exprima personalitatea. Stralucitoare si fermecatoare, ea combina obraznic buzele fructate si manichiura luminoasa, look-ul cat’s eye intr-o nuanta de albastru obraznic si tatuajele la moda… Parfumul ei? La fel de delicios si surprinzator ca ea! O semnatura voluptoasa ce creeaza dependenta. Placere fructata si note imbatatoare, un imn al senzualitatii, acest parfum fructat-ciprat se dezvaluie cu o nota voluptoasa de cirese si macaroon de zmeura. In nota de mijloc, capsuna dulce imbratiseaza iasomia intr-un buchet floral minunat. In nota de baza, patchouli intens lasa o urma incredibil de senzuala…O apa de parfum ce trezeste imaginatia!

Glamour Excessive
  • Glamour Excessive - scoate la lumina femeia fatala din tine… Fatala deoarece este total neasteptata: total libera, isi exercita taria de caracter cu mandrie fara a se lua in serios. Irezistibila, straluceste de senzualitate si e parte din jocul seductiei care este pe placul ei… Look-ul ei neo-aristocratic reflecta temperamentul ei: poarta un machiaj neconventional, mov, infrumusetat de o atingere de blush pentru un look incitant si buze roz incredibil de irezistibile. Cu Glamour Excessive, ea intoarce capete si pune inimi pe jar…raspandind o un parfum oriental-moscat ce isi dezvaluie aromele cu o serie de surprize olfactive…Avand o serie de note ce creeaza dependenta, cea de cocos flirteaza cu cea de frezie si cardamom, iar nobletea irisului intalneste farmecul bujorului intr-o nota de mijloc. In nota de baza, patchouli si vanilia captiveaza si invaluie in timp ce finetea cremoasa a lemnului de santal si a moscului ofera o atingere linistitoare. O Apa de parfum subtila si totusi provocatoare!

Glamour Chic
  • Glamour Chic - Muza…Eleganta pana in varful unghiilor, secretul ei consta in detalii. Poarta un look smoky eyes albastru. O rochie scurta, cu spatele gol. Ea intruchipeaza feminitatea eterna, dar stie in acelasi timp cum sa se distreze. Lasa in urma sa o aroma sofisticata, rafinata si intensa de Glamour Chic, o combinatie subtila de note florale si pudrate cu notele distinse orientale pentru un parfum apropiat de cel al pielii. Smochinele ofera o deschidere originala pentru aceasta melodie olfactiva inainte de a face trecerea catre un buchet floral bogat si dens; nuanta si caldura parfumului sunt oferite de aromele dulci si invaluitoare ale lemnului de santal si vaniliei.
In luna septembrie parfumurile Glamour se gasesc la pret special de lansare 79 de lei (fata de pretul intreg, de 109 lei).








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search