marți, 22 octombrie 2013

Nicole by OPI GUMDROPS, pentru o manichiura dulce cu stralucire de zahar

sursa foto
Nu sunt ojoholica - asa cum cred cu maxima convingere ca este prietena mea, Cristina- insa nu raman indiferenta atunci cand vad un lac de unghii care imi place! Ador starea pe care mi-o da o manichiura pusa la punct, unghiile proaspat lacuite, atunci cand te poti uita si cu lupa si n-ai sa gasesti vreo
imperfectiune. Ma simt si eu domnisoara :)) si in momentele alea as da mana cu toata lumea care imi iese in cale pe strada, as tusi cu mana pusa strategic la gura, exact ca femeile care vor sa arate tuturor inelul de logodna cu care tocmai au fost cadorisite!

De regula, nu accept pe unghii orice fel de lac, doar de dragul de a-mi colora unghiile si pentru ca acest eveniment se petrece destul de rar, aleg numai acele nuante si texturi creme de la creme. 
Colectia Gumgrops a Nicole by OPI m-a pus un pic pe ganduri pentru ca am google-it-o ceva vreme, am intrat pe cateva bloguri renumite pentru swatch-uri de lacuri pentru unghii, am admirat manichiuri superbe si tot nu m-am putut hotara care dintre cele sase oje ale colectiei Gumdrops imi place mai mult! Din cate am vazut, textura este una zaharoasa, nisipoasa si este recomandata a fi purtata fara top coat, insa manichiura arata la fel de bine si finisata cu luciu, si fara.

Aceste nuanţe au fost special create pentru a satisface cele mai dulci gusturi. Am combinat tehnologia de ultimă oră cu unele dintre cele mai actuale tendinţe din modă şi am obţinut texturi deosebite, uimitoare, care îmbină strălucirile de zahăr cu efectul mat. Totul într-o linie de lacuri de unghii care-ţi oferă o manichiură superbă, care va stârni interesul oricui ”, a explicat Suzi Weiss-Fischmann, co-fondator şi director artistic Nicole by OPI.  

Nuanţele Gumdrops includ:

  • I Lilac Gumdrops- Zahăr îngheţat de culoare levănţicăi
  • My Cherry Amour - Este roşul aprins pe care îl ador
  • Candy is Dandy - Rozul diafan este plăcerea mea favorită
  • Cinna-man of My Dreams - Visez în nuanţele calde ale unui roz condimentat
  • Blue-Berry Sweet on You - O să fiu sinceră şi devotată acestei nuanţe de afină
  • A-Nise Treat - Acestă licoare strălucitoare este favorita tuturor





Dalia spunea...

Parca ar fi zaharul acela care se foloseste pentru vata pe bat. E superba oja, si, cu siguranta iti da o stare de bine sa ai o astfel de manichiura :-D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search