marți, 22 octombrie 2013

Oui, je suis Belle, Guess Girl Belle!


Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud de vanilie, imi zboara gandul instataneu la orez cu lapte, cremsnit, rulouri cu crema de vanilie si la parfumurile mele preferate, absolut toate cu vanilie printre note! Tocmai din acest motiv, cand am auzit ca Guess pregateste lansarea unui nou parfum, Girl Belle, printre ale carui note de baza se afla si vanilia, m-am si emotionat! Abia astept sa ne cunoastem, am senzatia ca ma pregatesc pentru prima intalnire cu un Prince Charmant!
New York, NY— Perseverenţă. Aventură. Atracţie irezistibilă. 
O fată GUESS deţine toate aceste calităţi. Cu încredere în forţele proprii şi lipsită de griji, o fată Guess întruchipează frumuseţea legendară, fiind un spirit liber, care caută distracţie şi aventură în orice moment al vieţii. În această toamna, Coty anunţă lansarea GUESS Girl Belle, un parfum ce reaminteşte de originalul GUESS Girl, o esenţă care captează aroma senzuală a micilor
plăceri ale vieţii. 
Proaspăt şi feminin, la fel ca şi fata care poartă Guess, notele fructate efervescente se amestecă cu tonurile florale. GUESS Girl Belle se accesorizează perfect cu o rochie de cocktail, fiind destinat femeilor interesante, atragătoare, care au un calendar plin de evenimente sociale.

Pentru Coty, parfumul este un accesoriu obligatoriu al vieţii de zi cu zi. Pentru originalul GUESS Girl, am vrut să captăm personalitatea unei fete Guess, care e spontană şi mereu pusă pe distracţie. De data aceasta, am fost inspiraţi şi de muzele Guess - de modelele Laetitia Casta, Anna Nicole Smith, Amber Heard - pentru a crea un parfum la fel de senzual ca şi GUESS Girl. Astfel, am venit în întâmpinarea dorinţelor consumatorilor ce îşi doresc un plus de senzaţie", a declarat Renato Semerari, preşedintele Coty Beauty.



Parfum de femeie

Mult premiatul parfumier Laurent Le Guernec de la IFF a reinventat GUESS Girl Belle revitalizând simţurile senzuale ale parfumului original. GUESS Girl Belle este un parfum cu arome orientale, deopotrivă florale şi fructate, pregnantă fiind nota efervescentă de fructe de pădure scaldate în şampanie. 
Notele de mijloc îmbină căldura violetelor cu bujorul şi cu mirosul bogat al sambacului de iasomnie. 
Nota declarantă, de bază a parfumului este un amestec hipnotizant de vanilie cu lemn de santal australian şi mosc.

Ambalaj deosebit

Cutia GUESS Girl Belle este o readapatarea a ambalajului roz al Guess Girl, fiind o variantă şi mai luxoasă în nuanţe de mov şi auriu. Capacul parfumului este o asumare a notelor florale ale parfumului, fiind o împreunare de petale mov translucide, strânse într-o panglică. Sticla are rotunjimi delicate şi poartă logo-ul GUESS, iar culorile cutiei parfumului au un efect contrast opulent.

Ghici cine?

Paul Marciano, CEO-ul şi directorul de creaţie al GUESS împreună cu fotograful Ellen Von Unwerth au surprins-o pe Amber Heard, fata GUESS, într-o extraodinară campanie publicitară, în care actriţa poartă o rochie mov de cocktail ţinând în mână o floare de bujor. 

GUESS Girl Colecţie

Apă de toiletă 30ml   - 170 lei
Apă de toiletă 50ml   - 243 lei
Apă de toiletă 100ml  - 293 lei


Anonim spunea...

Ce bine arata sticluta :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search