joi, 28 noiembrie 2013

Aspasia 40+ stopeaza caderea parului, ii stimuleaza cresterea si atenueaza ridurile

Caderea parului este o problema  care nu tine cont de varsta, sex sau hobby-uri. Ne preocupa deopotriva, pe toti, indiferent de culoarea parului sau a pielii, de ocupatie sau apartenenta sociala si, mai cu seama de banii din cont. Bogatia nu este o garantie a faptului ca esti cel mai frumos, mai sanatos si mai bine crescut din oras, iar eu am intalnit oameni cu foarte multi bani care plangeau in batista la gandul ca vor ramane fara par pentru ca nu reauseau sub nici o forma sa stopeze caderea parului sau sa opreasca timpul in loc pentru ca ridurile sa nu-si faca simtita prezenta pe chipurile lor. Inca nu a fost descoperit leacul minune pentru o tinerete vesnica, insa exista suficiente "trucuri" pentru a intarzia imbatranirea, alimentatia sanatoasa, sportul si suplimentele alimentare menite sa corecteze carentele de vitamine si minerale din organism sunt doar cateva dintre ele.



     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="5045554457">


In urma cu doi ani am urmat un tratament cu Aspasia, impotriva caderii parului (v-am povestit AICI despre experienta mea) si multe dintre voi mi-ati scris, in timp, despre acest supliment alimentar care a avut sau nu efectele scontate si in cazul vostru. Intre timp, am aflat ca exista pe piata si varianta Aspasia 40+, produs recomandat femeilor mature, care contine acid hialuronic si hidrolizat proteic de colagen, care ajuta la regenerarea celulelor pielii din interior, favorizeaza regenerarea parului, intarirea unghiilor si atenueaza ridurile.

Indicatii:

- Acest produs este recomandat femeilor mature, ajutand la mentinerea aspectului general mai tanar.
- Produsul contine acid hialuronic si hidrolizat proteic de colagen, care ajuta la regenerarea celulelor pielii din interior, astfel pielea refacandu-se rapid.
- Reduce ridurile superficiale ale pielii si previne
formarea unora noi
- Actiunea colagenului este sustinuta si de vitamina C, aceasta luand parte la sinteza si regenerarea colagenului.
- Vitaminele A si E sunt antioxidanti care au rolul de a proteja pielea impotriva radicalilor liberi, dandu-i un aspect mai sanatos.
- Grupului vitaminelor B impreuna cu biotina stimuleaza cresterea parului, acesta devenind mai puternic, mai stralucitor, mai flexibil.
- Datorita acidului para-aminobenzoic(PABA) si a cuprului din componenta, parul isi pastreaza mai mult timp culoarea naturala. La fel si pielea, isi mentine mai mult timp efectul tanar, este prevenita imbatranirea prematura si sunt corectate deficientele de colorare ale parului si pielii.
- Zincul, prin implicarea sa în multe procese enzimatice si hormonale, are un rol important in regenerarea tisulara, ajutand la pastrarea integritatii tegumentelor si mucoaselor.
- Extractul de urzica si extractul de coada-calului sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) si vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.

Compozitie: 

Celuloza microcristalina, extract uscat din parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), acid ascorbic, hidrolizat proteic de colagen, extract uscat de Urzica -partea aeriana (Urtica dioica), acid para-aminobenzoic, sulfat de zinc monohidrat, vitamina E, hialuronat de sodiu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru anhidru, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, vitamina A, biotina, vitamina D3, film comprimat (hidroxipropilmetilceluloza, celuloza microcristalina, talc, ulei de nuca de cocos, coloranti:E171, E172, E104, E133).

1 comprimat filmat de 550 mg contine:

Ingredient - Cantitate/%DZR*
- Vitamina C 60 mg (75 %)
- Acid pantotenic 6 mg (100%)
- Vitamina B6 2 mg (143%)
- Vitamina B2 1,6 mg (114%)
- Vitamina B1 1,4 mg (127%)
- Vitamina A 800 μg RE** (100%)
- Biotina 150 μg (300%)
- Zinc 7,5 mg (75%)
-Extract de Equisetum arvense 50 mg
-Extract de Urzica herb. 20 mg
-PABA 20 mg
-L-metionina 10 mg.

* % doza zilnica recomandata conf. HG 685/2009
** retinol-echivalent.


Pret: maxim 20 lei/ cutia cu 40 comprimate

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search