miercuri, 27 noiembrie 2013

CADOUL IDEAL: parfumuri semnate de vedeta preferată

Prima vedetă care şi-a pus semnătură pe o sticluţă cu parfum a fost Elizabeth Taylor, în 1988, iar exemplul său a fost urmat de multe alte vedete internaţionale care şi-au dorit să transmită astfel, milioanelor de fani din lumea întreagă, preferinţele lor în materie de parfumuri. Pentru persoanele care fredonează melodiile lui Katy Perry şi dansează pe muzica lui Justin Bieber, admiră pictorialele lui Heidi Klum şi pe ale lui Naomi Campbell sau o au drept model de viaţă pe Kim Kardashian, parfumurile care poartă amprenta acestor staturi pot fi cadoul ideal, perfect pentru aşezat sub brad, de Crăciun.


Shine Blue by Heidi Klum

Eeste un parfum inspirat de frumuseţea, energia şi senzualitatea lui Heidi, astfel că în compoziţia sa se regăsesc tonuri fructate, miresme uşoare, marine, şi  arome de mosc.
Esenţa energizantă a oceanului este surprinsă în notele de mijloc, ce împrăştie o boare marină. În acelaşi timp, parfumul are un ton de chihlimbar, cald, precum valurile ce se îngână cu asfinţitul. Ca şi Heidi, Shine Blue se prezintă ca un parfum ce radiază energie, feminitate şi bucurie. La o primă întâlnire olfactivă, parfumul emană o mireasmă revigorantă, de bergamotă şi pepene roşu, animat de subtile note de crin şi iasomie. Domolirea parfumului scoate la iveală miresmele marine, efervescente, care înconjoară notele de trandafir şi de floare de frangipani ce sunt asemenea unei explozii de feminitate. Notele de bază ale parfumului dezvăluie aroma fină, lemnoasă a îmbinării dintre santal şi cedru, acompaniate şi de moscul alb.


Queen of Gold by Naomi Campbell

Queen of Gold este o nouă aromă semnată de Naomi Campbell, care promite să ofere celor care o poartă pe piele puţin din puterea ei de seducţie. Parfumul este o îmbinare de note fructate (pere, coacăze, fructul pasiunii), florale (iasomie, frezie, trandafir) şi lemnoase (lemn de santal), alcătuiesc o aromă dulceagă, floral-orientală.



Girfriend by Justin Bieber

Parfumul a fost creat pentru fanii lui Justin şi, asemeni acestuia, se dezvoltă într-o mireasmă matură, proaspătă, care inspiră încredere în sine. Girfriend este descris ca fiind flirtant, invitant şi personal. Notele de vârf sunt concepute pentru a ilustra o „şansă” în dragoste şi să ofere un duş emoţionant de mandarine, mure, pere şi căpşuni. Mijlocul parfumului este intitulat Vis şi include acorduri de frezie roz, iasomie stelată, caise şi flori de portocal. Baza este „Sărutul” şi conţine note de orhidee vanilată, mosc luminos şi ambră albă.


Killer Queen by Katy Perry

 „Când am creat Killer Queen m-am gândit la o femeie puternică, încrezătoare în propriile forţe şi  exact asta mi-am dorit să inspire parfumul. Am vrut să fie acea picătură care stârneşte forţa din interiorul oricărei femei”, spune Katy Perry, creatoarea lui Killer Queen, parfum inspirat de floarea de Celosia (Red Velvet Flower), datorită bogăţiei culorii sale,  intensul roşu burgundy, a atingerii de catifea ce aminteşte de capele regale. Printre notele de vârf se regăsesc fructele de pădure, prunele negre, bergamotă. Note de mijloc sunt  Celosia (Red Velvet Flower), iasomie,  floare de frangipani, iar notele de bază sunt reprezentate de mosc, patchouli şi esenţă de praline.


Pure Honey by Kim Kardashian

Kim Kardashian şi-a pus amprenta pe un nou parfum, Pure Honey, după primele trei lansate: True Reflection, Glam, Gold şi Signature. „Am vrut ca acest parfum să fie dulce, dar şi puternic şi seducător. Orice femeie are două laturi. Putem fi şi cuminţi, dar şi provocatoare. Aceste elemente puse la un loc pun perfect în evidenţă eleganţa unei femei. Parfumul are arome de trandafir, frezie, vanilie, mosc şi, bineînţeles miere”, a declarat Kim Kardashian.


Reb'l Fleur by Rihanna

„Reb'l Fleur” este un parfum sexy asociat cu un stil de viaţă dinamic al femeii moderne, o floare rebelă a vremurilor noastre, este o esenţă plină de senzualitate, eleganţă şi feminitate care încă de la prima pulverizare îşi face simţită prezenţa cu ajutorul notelor de prune, piersici şi coacăze. Numele franţuzesc al parfumului este acelaşi cu cel al celebrului tatuaj de pe gâtul divei. Notele medii sunt alcătuite din tuberoză, violete şi hibiscus, iar cele de bază prezintă o combinaţie reuşită de vanilie, patchouli, mosc şi ambră.


 Pulse by Beyonce

Asemenea creatoareai sale, Beyonce Knowles, parfumul Beyonce Pulse este puternic şi feminin, care se adresează unei femei imposibil de ignorat, deoarece emană în aceeaşi măsură senzualitate şi forţa. Reflectând energia incredibilă şi feminitatea plină de forţă ale lui Beyonce, notele proaspete din Beyonce Pulse se întrepătrund pentru a crea o aromă unică, citric-florală, dominată de floarea preferată a lui Beyonce, orhideea. Notele acidulate de vârf - floare de păr, curacao albastru şi bergamotă glazurată - lasă loc aromelor din inima parfumului: orhideea Bluebird, delicatul Bujor şi înmiresmata iasomie ce înfloreşte la miezul nopţii. Notele finale ale lui Pulse sunt irezistibil de sexy: vanilie de Madagascar, caldă şi opulenta, mosc seducător şi esenţe senzuale de lemn preţios.


printr-un click pe bannerul de mai jos intrati in magazinul online 1001 cosmetice unde gasiti zeci de parfumuri la preturi foarte mici

1001 Cosmetice

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search