vineri, 1 noiembrie 2013

Cadouri L'Occitane pentru el si pentru ea, in straie de sarbatoare

L'Occitane nu este doar un magazin de cosmetice din mall, amenajat intr-un stil unic si care te imbie sa-i calci pragul fie ca vrei sa cumperi ceva sau doar intentionezi sa te pierzi pentru cateva minute in universul de arome si texturi aduse din Provence. L'Occitane inseamna istorie, principii, visare, traditii, ambitie, calitate, respect pentru cumparator. Mai inseamna cosmetice pentru care se folosesc doar ingrediente care provin din culturi organice proprii, uleiuri din plante necontaminate de chimicale, produse finite care nu vad lumina magazinelor pana nu sunt avizate de medici, in urma unor teste dermatologice bine studiate. 


Povestea L'Occitane prezentata foarte frumos de Liliana o puteti citi AICI, pe blogul ei adorabil, lilik.ro.
Dintotdeauna, universul L'Occitane mi-a parut un spatiu magic si nu putine au fost datile in care am pasit pragul unui magazin L'Occitane doar pentru a ma teleporta, chiar si pentru fractiuni de secunde si doar in mintea mea ravasita de stres, in momentele acelea, in sudul Frantei. Iar parfumul de lavanda pe care l-am simtit de fiecare data a completat perfect tabloul zugravit de imaginatia mea, uneori mult prea bogata. M-am simtim cu picioarele goale, in tarana, in mijlocul unui lan de lavanda, in insorita Provence.


Imi par atat de pretioase produsele L'Occitane si le analizez, pe fiecare in parte, cu grija si respect pentru ca nu pot decat sa-mi imaginez de cata munca a fost nevoie pentru ca ele sa ajunga in mana mea, pentru ca lavanda sa ajunga in crema mea de maini, pentru ca verbina sa constituie elementul cheie in lotiunea mea de corp si prin cate transformari trebuie sa fi trecut bujorul, cireasa si trandafirul pentru a lua forma parfumurilor care imi desfata simturile zi de zi.
Nu pot decat sa-l rog pe Mos Craciun inca de pe acum - ca sa aiba timp suficient sa ia in considerare doleantele mele, deloc exagerate, zic eu- sa nu tina cont de cosmeticele cele multe care asteapta rabdatoare sa le vina randul si sa-si incarce, macar jumatate din sac, din magazinele L'Occitane! Atat de frumos ambalate sunt cadourile, incat nu m-as supara fie si sa primesc doar o cutie goala legata fedeles cu o panglica loccitaneza :)














Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search