luni, 25 noiembrie 2013

Cori Gramescu da sfaturi de nutritie si stil de viata sanatos pe www.cori.ro


Uneori pot fi un Taur foarte lenes, care are nevoie sa fie impins de la spate, obligat chiar sa se miste din loc, sa-si puna capul la contributie si sa inteleaga faptul ca este capabil de mult mai multe si importante lucruri decat poate constientiza. Acest lucru se aplica si in privinta sportului. Ador sa fac miscare (chiar astazi am iesit la jogging), ador starea de dupa sport, cand endorfinele isi fac de cap prin creieras si imi place chiar si febra musculara de dupa pentru ca stiu, astfel, ca muschii au fost repusi in functiune. Problema este ca vine cam rar acest chef de sport, insa si cand vine... nu se mai opreste. Iar una dintre persoanele care imi fac chef de miscare este Cori Gramescu! De cate ori vad cat de bine arata, cat de corect executa exercitiile fizice si cata placere se citeste pe chipul ei atunci cand vorbeste despre sport si stil de viata sanatos, ma dau jos din pat, pornesc muzica si ma apuc de aerobic sau, si mai simplu, incalt adidasii si plec la jogging!


Recent, draga de ea, celebra antrenoare de fitness, Cori Grămescu și-a lansat site-ul www.cori.ro și propriul cabinet de dietă și nutriție. Și pentru că fiecare dintre noi are nevoie de sfaturile unui specialist, site-ul www.cori.ro, vine în ajutorul celor care doresc să aibă un
stil de viață sănătos, dar și a celor care au nevoie de un program de consiliere personalizat.

“Site-ul www.cori.ro a apărut ca urmare a direcțiilor principale în care se desfășoară activitatea mea profesională. Este gândit ca o platformă dinamică, ce conține informații verificate științific, sfaturi validate prin propria mea experiență și confirmate în procesul de consultații pentru nutriție și sport. Aduce în prim plan și unele activități conexe sălii LadyFIT pe care o dețin, cum ar fi, consultanță pe care o oferim managerilor sălilor de sport, designul de antrenamente și programe de exerciții pentru săli și programe de sport și stress management desfășurate la sediile companiilor” – Cori Grămescu, owner LadyFIT.

Site-ul este structurat astfel încât oricine să poate găsi informația de care are nevoie, de la Principii Alimentare, Grupe de alimente, Vitamine, Tips&Tricks, Retețe pentru Mic dejun, Prânz, Gustări și Cină, Tipuri de antrenamente, dar și sfaturi pentru viitoarele mămici și pentru persoanele care nu au făcut niciodată sport.
Persoanelor care au nevoie de un ajutor calificat, site-ul www.cori.ro le vine în ajutor printr-un formular ușor și simplu de completat. În cadrul ședințelor de consiliere personală,  fiecare client, împreună cu Cori Grămescu, va găsi soluțiile optime pentru restabilirea echilibrului propriei persoane.


“În urma ședințelor de consiliere, am descoperit că tot mai multe persoane au nevoie de sfaturi realiste și pertinente, de informații de calitate, nevoia de coaching și suport, nevoia de a le întelege stilul de viață adesea mult prea aglomerat și stresant. De asemenea, a apărut nevoia de consiliere în legătură cu cheltuielile pe care le presupune obținerea și menținerea unui stil de viață sănătos, asta în contextul financiar din ce în ce mai apăsător din orașele mari. Pe fondul acestor probleme existente, am încercat să creez un set de soluții adaptabile și personalizabile, care să funcționeze și care să le ofere clienților mei posibilitatea de a învața ce anume funcționează pentru ei, pentru a deveni independenți și mai puternici când vine vorba despre alegerea unui stil de viață sănătos și activ. “ – Cori Grămescu – owner www.cori.ro, pentru eva.ro.

În același timp site-ul oferă un serviciu foarte util managerilor de săli de sport, care doresc o creștere a eficienței financiare a clubului. Design de programe pentru sălile de sport este un pachet complex de analiză a clientelei, evaluare și instruire a staff-ului și crearea unui program de exerciții care să permită managerilor să obțină câștiguri comerciale semnificativ îmbunătățite, cu costuri minime de instruire a staff-ului.


Un alt serviciu care vine de această dată în ajutorul companiilor care doresc să le ofere beneficii angajaților, este Offitness – un proiect dezvoltat special pentru oamenii foarte ocupați. În cadrul acestui program se organiează la sediul companiilor, ore de group fitness, cu un program de exerciții foarte generos și dinamic, astfel încât participanții să aibă posibilitatea să urmeze un program divers și eficient de antrenamente, aducând împreună beneficiile programelor de stress management, economisirea timpului petrecut în trafic și o eficiență sporită prin faptul că antrenorul vine la sediul companiei, reducând din efortul pe care îl presupune rezervarea unei clase, traficul și găsirea unui loc de parcare sau inconvenientul social prin faptul că te afli, de cele mai multe ori, într-un mediu nefamiliar și impersonal în cadrul orelor de sport desfășurate la marile cluburi de fitness.


Cabinetul de dietă și nutriție Cori Grămescu și sala LadyFIT se găsesc în același loc prietenos și ușor accesibil. Adresa este: str. Bărăției, nr. 35, parter, sector 3, București ( zona Piața Unirii).  
Mai multe detalii și informații puteti găsi accesând: www.cori.ro.

Cabinet dietă și nutriție & sală Lady Fit

Str. Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search