vineri, 22 noiembrie 2013

Ondulator care nu arde parul, pentru o obsedata de bucle ca mine



De vreo cateva luni bune am devenit obsedata de bucle, avand in vedere ca intotdeauna mi-am dorit par ondulat si nu mi l-am permis niciodata din cauza de lungime si din lipsa unui aparat care sa ma ajute in sensul asta! Da, stiu, n-am fost niciodata plecata de pe planeta si ondulatoare sunt cata frunza si iarba in jur, numai ca mi-a fost teama fie si sa ma gandesc la asa ceva, motivul fiind unul bine intemeiat: mi-ar fi distrus parul! Iar exemple aveam destule in jurul meu, prietene cu parul ars groaznic din cauza ondulatorului sau, dimpotriva, a placilor pentru indreptarea parului.

Am tot incercat diverse aparate pentru coafat in ultimii ani si am decis ca sanatatea parului meu este mai importanta decat o coafura potrivita piticilor de pe creierasul meu in momentul cu pricina! Pentru o perioada am testat un ondulator care, in timp, si-a facut rolul lui de buclar parul meu drept ca de pisica, insa nu fara a-si pune amprenta asupra lui. Cumva, si-a pierdut stralucirea si a inceput sa fie aspru la varfuri si lipsit de elasticitate, vitalitate si moliciune. Si am renuntat, o vreme. Pana cand m-a convins o prietena sa incerc si minunea ei de onludator, Silk Curling Wand de la Remington. A fost primul si singurul, de pana acum, produs Remington cu care am "colaborat" si care, jur de oja rosie de la OPI - Big Apple Red, mai exact, cea mai frumoasa din paradisul ojelor, desigur- ca este minunat!
Fara a-mi deteriora parul, mi-a facut cele mai frumoase bucle spiralate pe care
le-am avut vreodata si ma tot bate gandul sa mi-l cumpar si eu!
Il gasiti AICI, la pretul de 159 lei, daca vreti sa aruncati o privire!

Va arat si voua ce se spune despre el, pe site-ul Remington, ca poate va pricepeti mai bine decat mine si ma ajutati in luarea unei decizii:

Descriere Silk Curling Wand:
Iti doresti bucle luxuriante, stralucitoare si impecabile? Incearca noul ondulator conic Silk Curling Wand , cu invelis ceramic avansat ce incorporeaza matase. Parul tau va fi in cea mai buna forma, iar tu te vei bucura de rezultate incredibile. 

Afisajul digital iti permite o setare a temperaturii intre 120 si 220 de grade, in doar 30 de secunde. Foloseste manusa speciala din pachet si obtine singura, acasa, buclele perfecte. Primesti si o gentuta rezistenta la caldura in care il poti depozita fara probleme dupa folosire. 
Specificatii:
  • Tambur conic pentru bucle variate
  • Dimensiuni tambur: 13 - 25 mm
  • Invelis ceramic avansat cu tehnologie Silk 3D pentru alunecare mai usoara
  • Afisaj digital al temperaturii de la 120 la 220 grade Celsius
  • Functie de blocare a temperaturii
  • Incalzire rapida in 30 de secunde
  • Inchidere automata de siguranta dupa 60 minute
  • Cablu pivotant de 3 m lungime
  • Manusa de protectie
  • Husa termorezistenta
  • Dimensiuni cutie: 157 x 367 x 87
  • Greutate pachet: 583 g
  • Garantie: 60 luni.
Elena Daniela spunea...

pai arata-ne ce bucle ti-ai facut tu cu aparatul asta!

Zuzele spunea...

Va voi arata, Daniela! :)

claudia_mami spunea...

eu am ales alt model de la remigton si tare imi place cum se manuieste , iar finalu arata bestial si vb de acel ondulator cu cilindru ..sal folosesti cu spor ..

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search