vineri, 22 noiembrie 2013

Blecfraidei-uim si noi ceva haine, azi? :)

N-am prea avut timp si chef sa ma concentrez pe treaba asta cu Black Friday, dar atat m-au asaltat toate ofertele de pe planeta, ale tuturor magazinelor de pe planeta incat simt nevoia sa dau mai departe ce vazui ca altfel jur ca o iau razna! :))

M-a asaltat maxim in zona mansardei Tina R cu oferta "Alegi trei produse si platesti doar doua!", livrare rapida si grauita! Mi-am aruncat si eu un ochi in magazinul lor online si mi-au atras atentia nu trei produse, ci vreo 30... 300, chiar! Au niste pulovarase tare dragute, fuste, rochii, esarfe, bijuterii, incaltari, sute de produse! Logic ca mie mi-a sarit in ochi, la prima vedere, o rochie albastru royal, evident :D Costa doar 100 lei si imi pare superba, model care ma da pe mine pe spate si care, din punctul meu de vedere, avantajeaza orice silueta. Si cea rosie mi-a placut mult si costa doar 130 lei! Am vazut si cateva genti super dragute!!!
Va las sa colindati prin magazin ca sigur veti gasi ceva care sa vi se potriveasca, din cateva sute de produse aflate in promotie!
Click pe banner pentru a intra in magazinul online Tina R!

TinaR - VIP


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search