sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Respect pentru natura, esente fine si sapunuri delicate: Crabtree & Evelyn a ajuns si in Romania


Crabtree and Evelyn a fost fondat in anul 1972 de catre Cyrus Harvey. Numele brandului este inspiriat de catre John Evelyn (botanist din secolul 17) si vine de la copacul englezesc Crabapple, cunoscut atat pentru aspectul pe care il are cat si pentru utilitatea lui benefica. Afacerea a pornit cu pasi marunti, primul magazin fiind dedicat sapunurilor fine din toata lumea. Recent, a fost inaugurat primul magazin Crabtree & Evelyn din Romania, in Baneasa Shopping City (etaj 1, vizavi de H&M) si astfel am avut ocazia sa testez parfumuri absolut divine, sapunuri delicate, creme si lotiuni foarte fine. 


Nu credeam vreodata ca ma pot cuceri aromele de lavanda si trandafir, pentru ca tot ce-am mirosit pana acum imi parea greu, ieftin, sursa de migrene, clar. Dar, la rugamintea fetelor din magazin, mi-am luat inima in dinti si am incercat cateva lotiuni pentru piele si parfumuri care contineau aceste doua ingrediente si reactia mea a fost: "wooooooooooooooow!". Sa va mai povestesc despre gama cu lacramioare? Cea mai fidela aroma de lacramioare pe care am simtit-o vreodata, parca as fi avut un buchet imens cu flori dinaintea ochilor. Mirific!


Pasiunea unei singure persoane pentru calatorii, impreuna cu dorinta de a testa produse naturale, a pus bazele unui brand international cunoscut in toata lumea pentru parfumurile, cremele de ingrijire corporala, mancarea si cadourile rafinate. Cyrus aduna sapunuri si lotiuni realizate de producatori mici, din intreaga lume. Ceea ce a inceput ca o pasiune, s-a transformat intr-o afacere care atrage clienti prin mixurile de arome unice ale produselor.
De la un magazin retras care vindea o colectie de sapunuri fine, Crabtree and Evelyn are acum un lant de peste 200 magazine in 65 tari.



Moto-ul “Explore everything, keep the best” gandit de Evelyn a fost promovat de Cyrus si ramane la baza brandului si acum, dupa peste 40 de ani de traditie.

Primele sapunuri care au aparut pe piata sub brandul Crabtree and Evelyn au fost “Meal Soaps” care, de-a lungul timpului, s-au transformat in gama “Heritage”, “un must” pe lista de cumparaturi personale.
Portofoliul s-a extins si include acum game complete de produse, de la geluri de dus pana la parfumuri cu arome unice, atat pentru el cat si pentru ea. Utilizarea ingredientelor naturale a continuat cu introducerea pe piata a produselor din gama gourmet, biscuiti, dulciuri si ceaiuri.



Gamele Crabtree & Evelyn îmbină armonios esenţele naturale de flori (iasomie, violetă, iris, trandafir, lăcrămioară) cu cele de fructe (avocado, portocală, rodie, lămâie), la care se adaugă uleiurile esenţiale (jojoba, santal, ambra, patchouli). 


Colecţiile Crabtree & Evelyn


Gama de produse Lily (note florale)


Dacă vrei să simţi primăvara pe pielea ta, atunci produsele din gama Lily sunt ceea ce cauţi. După o simplă pulverizare cu parfumul Lily vei simţi mirosul fresh, care aminteşte de un buchet de lăcrămioare proaspăt cules. Notele de bază au în alcătuire mosc şi ylang ylang. Winner of Bazaar Beauty Awards 2011, Singapore, “Favourite Floral Find”. În aceeaşi gamă vei găsi crema de mâini, crema şi loţiunea de corp, gelul de duş şi săpunul lichid.

Gama de produse Pomegranate Argan & Grapeseed Oil (note fructate)

Colecţie care îmbină proprietăţile rodiei cu uleiurile din Maroc, vine în ajutorul tău prin produsele pentru îngrijire completă. Prin antioxidanţii naturali, produsul poate fi folosit iarna, protejându-ţi pielea de mediul rece. Crema de mâini din gamă a câştigat premii internaţionale, de la Australian Beauty Awards, în 2012, până la Heat Magazine - South Africa în 2013 (Best Hand Product).
Mirosul proaspăt şi fructat îl poţi obţine folosind oricare dintre produsele din gamă (crema de mâini, crema şi loţiunea de corp, gelul de duş, săpunul lichid şi scrubul).







La Source Collection

Chiar de la ambalaj, produsele din gama te duc cu gândul la ingredientele marine pe care le au în compozitie. Folosind produsele din gamă vei avea o experienţă spa la tine acasa. La Source va da pielii tale relaxarea şi vitalizarea de care are nevoie după o zi în mediul agitat. Gelul de duş, loţiunea de corp, scrubul, săpunul exfoliant pentru masaj, vin în completarea răsfăţului tău. Crema de mâini din gama este cea mai apreciată în Australia, fiind desemnată Best New Hand Tool, în 2012.



Colecţia Heritage

Colecţia Heritage cuprinde parfumuri clasice Crabtree & Evelyn recreate cu aceeasi atmosfera de epocă, dar cu tentă modernă. Aceasta cuprinde parfumuri clasice bărbăteşti şi parfumuri florale destinate femeilor: Venetian Violet, Old World Jasmine, Florentine Freesia, Hungary Water, Old Windsor, Neapolitan Bergamot, Sevilian Neroli.




Judecând după aromele enumerate, ai crede că produsele sunt doar pentru femei. Însă, gamele dedicate îngrijirii bărbaţilor din viata ta, te vor surprinde. Sandalwood, West Indian Lime şi Nomad sunt colectiile care abia aşteaptă să fie încercate. 





Pe Facebook, gasiti Crabtree & Evelyn Romania AICI
Anonim spunea...

Ce m-ar bucura sa aiba si magazin online :)

Zuzele spunea...

probabil ca, in viitorul apropiat, va fi posibil! it's a must :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search