vineri, 22 noiembrie 2013

Gene lungi si dese cu mascara False Lash Wings de la L'Oreal - video


L'Oreal a lansat pe piata mascara False Lash Wings inca de la inceputul anului, insa abia acum am incercat si eu produsul si, asa cum ma asteptam, avand in vedere ca nu m-a dezamagit nici o mascara L'Oreal pana acum, imi place foarte mult! Experienta Flase Lash Wings vine dupa o alta, extrem de dezamagitoare, cu o mascara apartinand unui brand celebru, cu pretentii, de trei ori mai scumpa si de o calitate foarte slaba. O sa va povestesc despre ea cu alta ocazie!


False Lash Wings de la L'Oreal are o periuta cum eu n-am mai vazut, din cauciuc, intr-o forma care imita aripile unui fluture si care permite alungirea genelor si separarea lor perfecta, fara a le incarca mai mult decat este cazul. Am avut experiente cu mascara care nu-mi schimbau cu absolut nimic genele, parca as fi dat cu apa, iar altele care pareau foarte uscate, inca de noi, cu o textura groasa, care imi lasau genele nu aripi de fluture, ci picioare de paianjen!



Desi poate parea groasa, pensula dozeaza cantitatea perfecta de mascara, asa incat, repet, sa confere volum si alungire genelor, fara ca acestea sa arate inestetic. Si, ce-i foarte important, este usor de manevrat de orice neindemanatica si se poate obtine usor un machiaj senzational, fara sa fii nevoita sa retusezi, sa stergi, sa demachiezi, remachiezi, bla bla pentru ca genele se usuca imediat, mascara nu se intinde pana la sprancene, nu se faramiteaza pe obraz si ramane intact chiar si doua zile. Asta in cazul in care ati face prostia sa nu va demachiati intr-o seara, dar eu stiu ca n-ati comite o asemenea crima cosmetica! :))

Pretul: maxim 60 lei





Anonim spunea...

Un intensificator foarte bun pentru cresterea genelor e Realash. O amica mi-a zis de el si de saptamaana viitpoare o s-l afolosesac saai eu!

Anonim spunea...

Eu ma dau cu ulei de ricin si a inceput sa se vada rezultate.

Anonim spunea...

Daca vreau sa am gene lungi folosesc extensii de gene si rezolv repede problema.

Dana spunea...

Intr-adevar daca ai gene lungi ai cu totul alta infatisare. Esti mai interesanta si mai atragatoare pentru cei din jur si asta te face sa te simti bine, iti da incredere in fortele tale.

Anonim spunea...

Un produs eficient si bun pentru alungirea genelor e si Miralash.

Anonim spunea...

Sunt multe intensificatoare care promit ca pot sa ajute la cresterea in lungime a genelor , dar chiar si asa trebuie sa fim atenti si la compozitia acelor produse, la ingredientii chimici care ar putea exista in acele produse.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search