joi, 13 februarie 2014

Electronic Doctor stopeaza caderea parului, reduce ridurile, cearcanele si vergeturile




Poate parea greu de crezut, insa oamenii destepti, in halate albe si cu multe diplome pe peretii laboratoarelor de cercetare au inventat un aparat minune, capabil sa reduca ridurile, cearcanele si vergeturile si chiar sa stimuleze cresterea parului. Electronic Doctor este un dispozitiv electronic folosit atat in dermatologie, cat si in stomatologie, care actioneaza la nivelul celulelor precursoare (similare celulor stem) prin proliferarea acestora intr-o maniera non-invaziva, rezultatul acestui proces fiind, asadar, estomparea ridurilor, atat a celor  de expresie, precum si a celor profunde, ameliorarea vergeturilor, tratabile pana acum doar prin terapii laser, stoparea caderii parului si regenerarea acestuia.



Persoanele care au testat Electronic Doctor se declara extrem de incantate de rezultatele tratamentului cu acest dispozitiv minune, chiar daca poate parea greu de crezut ca un singur aparat de dimensiunea unui sampon poate avea atat de multe beneficii in dermatologie si stomatologie. Daca va temeti de durere, aflati ca Electronic Doctor nu implica nici un fel de durere si interventii dureroase, de tipul injectii, operatii, etc.; tratamentul pe care il presupune acest dispozitiv
este total neinvaziv, rolul sau fiind acela de a stimula regenerarea celulara, prin cresterea nivelului de colagen in zonele asupra carora actioneaza.
ATENTIE! Foarte important de mentionat, Electronic Doctor nu stimuleaza aparitia celulelor tumorale, prezentand siguranta 100% pentru pacienti.



REDUCE RIDURILE

Pielea imbatraneste in momentul in care concentratia de colagen scade, situatie care apare odata cu inaintarea in varsta. Desi interventiile invazive prin care colagenul este injectat in riduri sunt la ordinea zilei, nu toate persoanele care ar avea nevoie de un astfel de tratament accepta astfel de tehnici de reducere a ridurilor. Teama de durere si refuzul interventiilor invazive ii determina pe multi sa refuze injectiile cu colagen, insa Electronic Doctor stimuleaza productia de colagen de la nivelul pielii fara ca acest procedeu sa implice durere si interventie invaziva. Asadar, Electronic Doctor creste nivelul colagenului din piele si, implicit, diminueaza ridurile, prin procedee atraumatice. Nu numai ca nu presupune injectii si/sau durere, insa pielea pacientului nici macar nu este atinsa de doctor sau de acest dispozitiv in timpul tratamentului. Dispozitivul genereaza un camp electromagnetic ale carui unde ajung in profunzimea pielii, rezultatul fiind o piele catifelata si perfect intinsa. Ridurile dispar, iar imbatranirea pielii este intarziata.
Desi unele produse cosmetice se lauda ca ar ameliora ridurile, acestea nu patrund in piele decat la nivelul epidermului, ori colagenul se afla mai profund, in derm, acolo unde subtantele antirid nu ajung.
Electronic Doctor este recomandat chiar si persoanelor care nu se confrunta, deocamdata, cu riduri, ci doar ca masura preventiva impotriva acestora. Stimularea productiei de colagen are ca rezultat o piele mai luminoasa, mai catifelata si curata, avand un rol important chiar si in cazul cuperozei.
Partea buna este ca tratamentul cu Electronic Doctor poate fi facut atat in cabinetul medicului, cat si la domiciliu. In urma unei programari, un membru al personalului specializat se poate deplasa la domiciliul clientului sau chiar la birou, pentru a pozitiona emitatorii in pozitia corecta, urmand sa revina dupa doua ore pentru inlaturarea acestora.



AMELIORAREA SI INLATURAREA VERGETURILOR

Vergeturile, acele vinisoare albe sau rosii care apar la nivelul pielii, sunt tot un rezultat al ruperii fibrelor de colagen. De aceea, prin stimularea productiei de colagen de la nivelul dermului, Electronic Doctor are rezultate excelente si in cazul vergeturilor. In urma sedintelor cu Electronic Doctor, pielea devine mai ferma, iar vergeturile superficiale sunt eliminate in totalitate, iar cele foarte profunde sunt vizibil ameliorate.
Electronic Doctor da rezultate foarte bune si in cazul vergeturilor aparute in urma unei sarcini, proaspetele mamici fiind pregatite sa urmeze tratamentul imediat dupa nastere, fara efecte adverse. Undele electromagnetice pe care le transmite Electronic Doctor actioneaza, dupa cum spuneam, la nivelul dermului, prin stimularea productiei de colagen si elastina, umpland, in timp, golurile de tesut care au cauzat vergeturile.

REGENEREAZA PARUL SI STOPEAZA CADEREA ACESTUIA

Caderea parului este o problema majora care macina pe multi dintre noi, afectand deopotriva atat barbatii, cat si femeile. Electronic Doctor a dat rezultate notabile chiar si in cazurile de calvitie avansata, stimuland foliculii pilosi inactivi, regenerand astfel parul, intarindu-i radacina si stimulandu-i cresterea. In plus, Electronic Doctor are rezultate remarcabile si in cazul caderii parului.
In cazul celor afectati de calvitie avansata, rezultatele tratamentului cu Electronic Doctor au devenit vizibile dupa 3-4 luni, timp in care foliculii pilosi sunt treziti la viata, radacina parului este vitalizata, iar parul incepe sa creasca.
In cazul persoanelor care nu se confrunta cu probleme grave si vor doar sa previna caderea parului sunt suficiente doar cateva sedinte a cate doua ore fiecare cu Electronic Doctor.
In plus, Electronic Doctor regleaza productia de sebum de la nivelul scalpului si elimina ingrasarea excesiva a parului.

REZULTATE EXCELENTE SI IN ZONA SPRANCENELOR

Electronic Doctor a dat, in timp, rezultate foarte bune si in cazul pacientilor care se confrunta cu o pilozitate insuficienta in zona sprancenelor sau vor sprancene mai bogate.





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search