duminică, 9 februarie 2014

Gama REactive de la Eau Thermale JONZAC pentru pielea sensibila si alergica


  • Intrata de putin timp pe piata din Romania, gama de dermato-cosmetice Jonzac, un brand frantuzesc de renume, se deosebeste de restul produselor similare care si-au castigat deja un loc in preferintele cosumatorilor romani prin cumularea principiilor dermato-cosmeticii, dar si ale cosmeticii bio. La baza tuturor produselor Jonzac sta apa termala Jonzac, extrasa de la peste 1.800 de metri adancime si care beneficiaza de un grad ridicat de mineralizare si de o puritate absoluta, fiind ferita de efectele poluarii. Special pentru pielea hiper-sensibila, cu tendinte alergice, JONZAC a creat gama REactive care te ajuta sa spui "adio" semnelor de alarma pe care tenul tau ti le trimite (roseata, iritare, senzatie de disconfort).


  • Bazata pe apa termala JONZAC - o apa milenara regeneranta - formula produselor Eau Thermale JONZAC a fost gandita pentru o ingrijire ultra-performanta a pielii. Unica, alcalina, pura, bogat mineralizata in calciu si magneziu, blanda pentru piele, apa termala JONZAC este recunoscuta pentru eficienta ei extraordinara in rehidratarea si regenerarea pielii, actionand direct asupra celulelor si stimulandu-le propriul metabolism de regenerare.  

Datorita formulei sale inovatoare (incapsularea apei termale regenerante Jonzac intr-un gel lamelar fosfolipidic) si hipoalergenice, fara parabeni, fara sapun, fara parfum, produsele Reactive iti vor ingriji, calma si rasfata pielea!


  • Principiile Eau Thermale JONZAC:

- 100% dintre produse sunt pe baza de apa termala Jonzac
- 100% ingrediente de origine vegetala, fara risc alergic, provenite din culturi agricole biologice
- 0% ingrediente nocive organismului
  • - 100% parfum de origine naturala
  • - 0% uleiuri esentiale
  • - 100% produse hipoalergenice, care nu produc acnee, comedoame ori iritatii
  • - 100% dintre produse sunt testate dermatologic


Gama REactive cuprinde:

1. Emulsie lejera pentru fata, pentru ten intolerant, normal si gras, 40ml, 75 lei in Farmaciile BELLADONNA.
Calmarea, ingrijirea cotidiana si confortul tenului reactiv, extrem de sensibil si intolerant normal si mixt. Emulsia lejera REactive de la Eau Thermale JONZAC este perfect adaptata pentru a calma imediat tenul normal si pe cel mixt, prevenind aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Indicata inclusiv pentru tenul cuperozic.

2. Crema pentru fata, pentru ten intolerant, normal si uscat, 40ml, 75 lei in Farmaciile BELLADONNA.
Calmare, ingrijire zilnica si confort pentru tipurile de ten hiper-sensibil, intolerant si uscat. Formula cremei pentru fata Reactive de la Eau Thermale JONZAC calmeaza instantaneu senzatiile de disconfort la nivelul tenului prevenind  aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Indicata inclusiv pentru tenul cuperozic.

3. Lapte demachiant pentru pielea sensibila si intoleranta, 200ml, 50 lei in Farmaciile BELLADONNA.
Laptele demachiant Lait dermo-nettoyant REactive de la Eau Thermale JONZAC elimina orice urma de machiaj, lasand tenul perfect curatat si calmat. Formula si textura lui respecta filmul hidro-lipidic si sensibilitatea pielii tale.


SECRETUL?

Gama Reactive de la Eau Thermale JONZAC reactioneaza la factorii iritatori ai pielii, protejand-o si recreandu-i confortul, datorita formulei sale unice: 

- Apa termala Jonzac: numeroase studii clinice confirma actiunea sa la nivel cutanat. Bogata si echilibrata in minerale precum calciu, magneziu, strontiu, litiu, ca si in numeroase elemente sulfurate, apa termala Jonzac stimuleaza celulele sa-si utilizeze propriile resurse si sa-si activeze metabolismul de reinnoire celulara. Zi de zi, celulele se regenereaza, bariera cutanata devine mai puternica, reechilibrand astfel pierderile de apa.

Brevet F.P.D. (Brevet FR10/04822): gama REactive utilizeaza Brevetul F.P.D – incapsularea apei termale Jonzac intr-un gel lamelar fosfolipidic. Eficienta sa este tripla in repararea in profunzime a leziunilor :
F de la Formarea unei rezerve de apa la suprafata pielii, pentru a conserva o hidratare optimala. 
P de la Patrunderea mai profunda in straturile pielii si Pastrarea integritatii apei termale.
D de la Difuzare progresiva in straturile cutanate afectate.

- Fitoshingozina inhiba eliberarea de agenti inflamatori, responsabili de reactiile vizibile  la suprafata pielii. 

Anonim spunea...

Buna,

De ceva vreme, nu mai primesc mailuri cu newsletterul de pe blogul vostru. Am incercat sa ma abonez din nou, dar imi spune ca sunt deja in lista. Am mai patit asta si cu alte bloguri de pe Blogger. Puteti sa ma stergeti, va rog, din lista de abonati, ca sa ma pot abona din nou?

Multumesc!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search