vineri, 28 februarie 2014

Expo Ideal Mariaj vă trimite într-o croazieră de 5 stele pe Mediterană!


Ideal Mariaj, cea mai prestigioasă revistă dedicată mireselor din România, vă invită la cea de-a noua ediţie a Expo Ideal Mariaj, eveniment care are loc între 28 februarie şi 2 martie 2014 la Palatul Parlamentului. Pe lângă cei o sută de specialişti în domeniu care vă vor da sfaturi preţioase legate de organizarea nunţii şi vor face posibilă îndeplinirea celor mai îndrăzneţe vise ale viitorilor miri, la Expo Ideal Mariaj vă vor oferi consiliere gratuită Adina Buzatu, Natalia Vasiliev şi Mihai Albu. Totodată, la targul de la Palatul Parlamentului veţi avea ocazia să descoperiţi ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă, aranjamente florale, meniuri pentru nuntă, muzică sau mărturii, dar şi să câştigaţi o croazieră de cinci stele pe Marea Mediterană oferită de Ideal Mariaj.

În cadrul Expo Ideal Mariaj sunt prezentate ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă create de designeri romani, dar şi importante branduri internaţionale, supriza acestei ediţii a târgului de nunţi fiind rochiile Galia Lahav ce vor fi expuse într-un decor suprarealist. Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, machiajul şi coafură, invitaţiile şi mărturiile,  aranjamentele florale, cadourile, destinaţiile pentru luna de miere, agenţiile organizatoare, casele de producţie audio şi video, companiile de închirieri limuzine, locaţiile pentru ziua cea mare, dar şi cei mai buni instructori de dans.

În plus, în cele trei zile de târg, vizitatorii vor avea parte de multe suprize, inclusiv o tombolă la care pot câştiga o croazieră de cinci stele oferită de revista Ideal Mariaj, mărturii pentru nuntă, în valoare de 500 de lei oferite de Accesoriko şi multe alte premii tentante.

Viitorii miri şi mirese vor beneficia de consiliere gratuită din partea stilistului Adina Buzatu, ale Nataliei Vasiliev şi de sfaturile designerului de încălţăminte Mihai Albu.
O altă supriza pregătită de organizatorii Expo Ideal Mariaj pentru viitorii miri este o maşină de epocă, din gheaţă, pe care cei mai nonconformişti dintre viitorii însuratei o pot comanda pentru o nuntă care va fi, cu siguranţă, de neuitat.

• Vera Sposa prezintă cele mai apreciate rochii de mireasă de pe 5th Avenue

Broderiile manuale îmbogăţite cu perle naturale, ţesăturile dintre cele mai preţioase create vreodată, detaliile captivante- acestea sunt elementele ce definesc rochiile Galia Lahav ce vor fi expuse într-un decor suprarealist, în zona centrală a Sălii Unirii de la Palatul Parlamentului. 

În acest an, mireasa Galia Lahav explorează Riviera Franceză, navighează pe yacht sau conduce o motocicletă Harley Davidson de pe dealurile din Monte Carlo, până la plajele cu pietricele albe din Cannes. Festivalul de Film, Casino-ul şi Palatul Regal din Monaco sunt locuri unde se întâlnesc familii regale, actori, topmodele şi celebrităţi iar această colecţie este inspirată de către două simboluri ale acestei lumi: Brigitte Bardot şi Grace Kelly. Croiuri care urmăresc linia corpului şi îmbrăţişează fiecare formă, rochii imperiale cu un strop de glamour demn de covorul roşu, toate pentru un look modern care aminteşte de efervescenţa anilor '60.



- Modelul Adele: o rochie diafană, realizată din tulle punctat, cu corset în partea de sus şi o fustă amplă în partea de jos, decorată cu perle naturale. Preţ 6770 Euro


- Modelul Nina: inspirată din apariţiile iconicei Brigitte Bardot, această rochie din dantela franţuzească, cu aplicaţii brodate manual şi panglici croşetate se face remarcată prin detaliile captivante. Preţ 5920 Euro



- Giselle: un model deosebit, ce urmăreşte delicat forma corpului, o rochie cu spatele dezgolit realizată din dantela lucrată manual, şi tulle cu aplicaţii strălucitoare. Detaliile perlate adauga un plus de elegata uneia dintre cele mai apreciate rochii Galia Lahav. Preţ 7600 Euro


- Modelul Suzanne: impresionantă prin trena să amplă, această rochie cu spatele dezgolit este senzuala şi preţioasa. Dantela franţuzească îmbogăţită de aplicaţii perlate şi tulle-ul asimetric îi conferă un aspect elegant şi modern. Preţ 6770 Euro

Creaţiile Galia Lahav disponibile în România exclusiv prin Vera Sposa, s-au făcut remarcate în universul modei internaţionale prin unicitatea designului, eleganţă şi luxul pe care îl emana. Ele exprima tendinţele actuale punând un accent deosebit pe detalii, pe calitatea cusăturilor şi pe utilizarea celor mai preţioase materiale. Fiecare rochie este cusuta manual şi primeşte o atenţie deosebită în studio-ul Galia Lahav.

• Salopetă de mireasă cu cristale Swarowsky, o creaţie Mirela Stelea


În cadrul Expo Ideal Mariaj, designerul Mirela Stelea îşi va lansa prima linie de rochii de mireasă ce conţine, în premieră pentru România, şi o salopetă, o alternativă modernă şi dinamică a clasicelor modele de ceremonie. Salopetă este realizată din triplu voal de culoarea untului, prezintă cristale Swarovski aplicate discret în zona bustului şi are preţul de 800 de euro. Nouă linie a designerului, ce va fi prezentată, în acest weekend, la Expo Ideal Mariaj, târgul de la Palatul Parlamentului, include şi rochii clasice, tip sirenă, prinţesa sau asimetrice, scurte în faţă şi cu trena în volane fine, în nuanţe de alb şi ivoire, dar şi roz pudrat, din mătase naturală, organza plisată, tulle, dantelă albă, tafta cu broderii manuale şi aplicaţii Swarovski. Sunt 15 modele pentru toate gusturile viitoarelor mirese, elegante şi conservatoare, dar şi îndrăzneţe şi sexy.

„Cu o experienţă de 9 ani în organizarea expoziţiilor de profil, pe parcursul celor 3 zile de târg punem la dispoziţie ofertele a peste 100 de firme participante pentru a-i sprijini pe viitori miri să-şi realizeze nunta pas cu pas cu ajutorul Expo Ideal Mariaj”, organizator  Suzanne Dobromir.

Preţ bilet: 20 lei / parcare gratuită

Program de vizitare:
·     Vineri 28 februarie: 12.00-20.00
·     Sâmbăta 1 martie: 10:00 - 20.00
·     Duminică 2 martie: 10:00 - 17.00


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search