marți, 25 februarie 2014

Martisoare de la Elmiplant

M-a amuzat mai devreme, o colega de birou care il atentiona pe singurul barbat dintr-un birou cu 5 femei ca ea nu vrea un martisor clasic, de 1 Martie, ci o bratara sau o crema. Si m-am gandit sa-l ajut un pic, propunandu-i cateva martisoare Elmiplant pe care cochetele de noi si le-ar dori cu fundita alb-rosie. Coco, pentru mine ar fi mai mult decat potrivit pachetul hidratare de bază pentru ten normal sau mixt pentru ca ador servetele demachiante Elmiplant! :)

  • Îngrijire antirid de bază pentru tenul normal sau mixt

Sărbătorile sunt printre cele mai bune motive să zâmbești! Pachetul de primăvară de la Elmiplant devine aliatul de care are nevoie pielea ta. Atât Crema antirid de zi cât și Crema antirid și fermitate pentru ochi sunt îmbogățite cu extract de Rodie și PRO-ELASKIN, un complex antirid de origine marină. Datorită proprietăților antioxidante ale Rodiei, pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature. Rolul complexului de origine marină este acela de a ajuta la accelerarea sintezei de colagen și elastină. Împreună, cele două ingrediente active evidențiază frumusețea chipului tău, menţinându-i tinereţea! Preț pachet 20 lei (crema pentru ochi cadou).


  • Îngrijire antirid avansată pentru orice tip de ten

Elmiplant adaugă un strop de tinerețe în pachetul pentru primăvară! Produsele din gama Genovate au la bază +RESISTEM™, un ingredient natural obținut din culturi de celule stem de origine vegetală. Pachetul conține Cremă antirid regenerantă de zi și Serum antirid regenerant pentru ochi, ambele având misiunea de preveni procesul de îmbătrânire și de a reda pielii elasticitatea și suplețea. Tinerețea nu a fost niciodată mai la îndemână! Preț pachet 35 lei (-70% pentru serumul antirid regenerant pentru ochi).


  • Elmiplant, pachetul pentru îngrijire corp, piele uscată

Cadoul de primăvară vine din natură! Pachetul Elmiplant dedicat îngrijirii corpului conţine Gel de duş cremă hidratant îmbogăţit cu extract de Bambus şi proteine din Orez şi Loţiune de corp intensiv hidratantă pe bază de proteine, minerale, vitamine din Iaurt şi extract de Bambus. Produsele sunt potrivite pentru hidratarea şi hrănirea pielii uscate. Primăvara aceasta, răsfaţă-i pe cei dragi sau, de ce nu, răsfaţă-te cu produse ce oferă frumuseţe inspirată din natură! Preţ pachet – 17 lei (reducere 25% din preţul iniţial).


  • Elmiplant, pachetul pentru îngrijire corp, piele foarte uscată

Pachetul pentru primăvară Elmiplant pentru piele foarte uscată este exact ce ai nevoie dacă pielea ta are nevoie de extra-hidratare. Datorită conţinutului ridicat de uleiuri şi proteine din lapte de Bumbac, dar şi datorită proteinelor din Orez, Laptele de corp nutritiv-reparator îi va oferi pielii hidratarea şi elasticitatea de care are nevoie în orice moment. Şi pentru că mâinile sunt cele mai expuse agresiunilor mediului, Crema reparatoare pentru mâini cu Miere şi ulei de Macadamia va hrăni şi repara pielea uscată. Preţ pachet 17 lei (reducere 50% din preţul cremei reparatoare pentru mâini).


  • Pachetul hidratare de bază pentru ten normal sau mixt


Menţine tenul perfect curăţat şi hidratat, cu ajutorul produselor din pachetul pentru primăvară dedicat tenului normal sau mixt, de la Elmiplant! Inspirată din natură, Crema hidratantă 24h este îmbogăţită cu extract de Gutuie care hidratează intes pielea. HYDRO-NUTRIENT 24h, un mix ingenios între natură şi cele mai noi tendinţe în cosmetologie,  redă pielii supleţea şi confortul de care are nevoie. Şerveţelele demachiante Elmiplant cu nectar de Gutuie şi Vitamina E curăţă delicat şi hidratează tenul, un item ideal pentru trusa de beauty. Preţ pachet cremă hidratantă pentru ten şi şerveţele demachiante, 16 lei (şerveţele demachiante cadou).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search