luni, 17 februarie 2014

NOU de la Klorane: kit-ul de coafare sub dus pentru un par cu volum de la radacina


Mulțumită unei tehnologii unice, fără precedent, de obtinere a VOLUMULUI părului in mod natural, Laboratoarele KLORANE lansează o inovație: noua gamă cu extract de fibră de in, dedicate femeilor care își doresc un păr cu VOLUM, obținut în mod natural, de la rădăcină.

Pentru a satisface cerinţele părului cu tendinţă de subţiere, fără viaţă, Laboratoarele KLORANE au ales inul şi au extras din esenţa sa fibre despre care se ştie că oferă beneficii de protecţie naturală. Prin efectul autentic de „lifting natural" , acestea oferă suport şi volum părului, de la rădăcină.

Noua gama Klorane cu extract de fibră de in este cuprinsă din:
  • Spray de stilizare şi amplificare Klorane cu fibră de in - 125ml - 65Lei
  • Balsam pentru descurcare Klorane cu fibră de in - 150ml -  39 Lei
  • Șampon volumizator natural Klorane cu fibră de in - 200ml - 36 Lei

Acestea formează un adevărat Kit de coafare sub duș, fiindcă lasă parul plin de viață și volum, ca si cum ar fi proaspat coafat. Fara produse de styling. Natural, doar cu apa, la dus, cu rezultate remarcabile de:

-   lifting natural al parului, de la radacina
-   volum de lunga durata, fixare si suplete
-   sustinerea firului de par
-   cu extract de fibră de in, un ingredient natural activ cu proprietăţi demonstrate ştiinţific de creare a volumului (91%)
-   fara parabeni, fara silicon





Ati fi tentate sa incercati noua gama Klorane? Eu marturisesc ca sunt tare curioasa sa vad efectele acestor produse, mai ales ca tot caut, de cand ma stiu, aliati pentru volumul parului meu pisicos, deosebit de moale si intins :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search