miercuri, 19 februarie 2014

Noutate Schwarzkopf: NECTRA COLOR, vopsea permanenta fara amoniac



NECTRA COLOR este vopseaua permanenta pentru par, cu miros de zmeura si pere, fara amoniac, abia lansata de Schwarzkopf si care inglobeaza nectar floral si uleiuri botanice pentru par stralucitor, matasos si protejat impotriva ruperii. Balsamul pentru ingrijire si stralucire cu Nectar Floral, ulei din samburi de caise si panthenol netezeste parul dupa colorare, fixeaza culoarea si o protejeaza impotriva decolorarii. Gama Nectra Color ofera 14 nuante stralucitoare, de la blond deschis, pana la roscat, nuante de saten si negru.

Stiati ca nectarul a fost băutura preferată a zeilor romani? Timp de milenii, fluturii, păsările colibri si albinele au fost irezistibil atrase de către dulcele lichid divin produs de natură, prin plante și flori. Cunoscut și sub numele de “ambrozie”, conform mitologiei grecesti, oamenii care beau acest lichid deveneau nemuritori. Și în timp ce
trendul floral cucerește mapamondul, “flower power” devine sursă de inspiratie pentru ultima generatie de coloranti de păr, care detine secretul intensitătii si luminozitătii culorii.



Inspirat de cel mai special dar al naturii, ultimul colorant Schwarzkopf fără amoniac combină calitătile divine ale nectarului floral cu cele ale uleiurilor botanice, pentru un păr strălucitor si sănătos, cu reflexii radiante. 
Crema de baza Nectra Color are un parfum placut, fapt ce permite compozitiei florale sa isi deschida buchetul de arome unice, care inglobeaza cate un strop de esenta de zmeura si pere, si o combinatie unica de fructe exotice, pentru o experienta senzoriala cu adevarat unica.
Nectra Color este o  vopsea permanentă fără amoniac,  delicată, care îngrijeste parul, păstrând intensitatea, strălucirea si bogatia culorii. 
Nectra Color înglobează un sistem optimizat cu continut de ulei pentru performantă de neegalat în intensitate și strălucire a colorării fără amoniac. În plus, garantează hrănire supremă a părului datorită formulei sale unice cu Nectar Floral si uleiuri botanice. 

Inovatia Nectra promite:

-         Performantă a culorii fără amoniac, de neegalat ca intensitate si strălucire
-         Îngrijire de excepţie si culori luminoase
-         Reflexii radiante ale culorii si bogătie intensă a nuantei
-         Parfum floral divin
-         Acoperire până la 100% a firelor albe


Pret recomandat: 23.99 lei 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search