joi, 6 februarie 2014

Tu cum lupti cu celulita ta? Eu am o arma eficienta: gelul Minceur Intensive de la Yves Rocher

N-as putea minti pe nimeni ca o crema te va transforma in topmodel si nici nu cred ca isi permite cineva sa sustina o asemenea gogomanie, insa daca asociezi masajele cu un produs destinat ameliorarii celulilei cu miscare si un stil de viata sanatos, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iar eu m-am indragostit iremediabil de gelul anticelulitic Minceur Intensive / Intensive Slimming de la Yves Rocher pe care, atentie, nu-l combin cu chipsuri si telenovele, ci pilates, zumba si aerobic (de pe youtube), ceai verde si multe fructe.


Discutiile despre celulita, cure de slabire si caderea parului sunt preferatele Evelor de pretutindeni, revistele si site-urile din lumea intreaga abordand aceste subiecte din toate unghiurile. Culmea, inca mai sunt de spus lucruri, desi s-ar putea crede ca toate informatiile au fost demult epuizate. Nu la fel de mult se discuta, insa, despre sport si stil de viata sanatos. Sau... ba da, se regasesc si ele in paginile colorate, dar nu li se acorda atat de mare importanta, timp si energie. 
Ok, este bine si cu dieta Dukan, si cu ciorba de varza, si cu sapte zile de facut foamea si sapte de uitat la luna si la stele in speranta ca va veni Ene pe la gene, chiar si cu matele chioraind de foame. N-a murit nimeni dintr-o infometare oarecum controlata, dar kilogramele pierdute nu garanteaza disparitia celulilei. Da, se subtiaza stratul de grasime, insa si formele trase prin inel pot fi si ele tapetate cu celulita. Sunt sigura ca ati aruncat si voi un ochi critic la plaja, la colega de sezlong care, desi avea talie de viespe, coapse perfect rotunjte si picioare carora le-a uitat Dumnezeu masura, odata expusa in lumina puternica a soarelui, lasa la vedere pielea cu aspect de coaja de portocala, acele gropite total inestetice pe care nici cel mai negru bronz si nici cel mai cel ulei de plaja nu le pot ascunde.

Acum, sa nu intelegeti ca ma dau eu mare ca am o piele ca-n reclame si ca n-am vazut celulita decat pe picioarele altora. Nici vorba! Am si eu. Dar ma tratez :)
Stiu ca este ereditara si stiu ca se afla in stransa legatura cu dezechilibrele hormonale, dar si cu stilul de viata, cu alimentatia si chiar si cu stresul.
Si, cum nu mananc strict frunze, nu beau doar apa plata cu lamaie, nu fac sapte ore de sport pe zi si nici nu sunt ZEN in 99% din viata, este lesne de inteles ca nu mi-s perfecta! :)
Dar, cum spuneam, asta nu inseamna ca am dreptul sa ma culc pe o ureche, sa ma resemnez la gandul ca nu voi putea fi niciodata ca perfectele de la Victoria's Secret si sa incetez sa ma respect, dar sa am pretentia ca restul lumii sa o faca.
Am fost o fire activa de cand ma stiu, desi nu dorm in sala de sport. Chiar si tolanita pe canapea, in fata televizorului, incerc sa imbin utilul cu placutul si mai ridic un picior, mai fac un abdomen, mai o genuflexiune, mai o fandare...
De-o buna perioada de timp am aflat ca poti face, si foarte bine chiar, sport la domiciliu, cu lectii de pilates, zumba sau aerobic de pe Youtube, pentru care, altfel, ai plati averi la salile specializate. Sa incercati si voi, de curiozitate macar! :)
Hidratarea este si ea, extrem de importanta, si vorbesc atat despre cea interna (apa plata, ceaiul verde, ceaiul din plante medicinale si sucurile din fructe/legume proaspat stoarse sunt preferatele mele), cat si despre cea externa, iar aici intervin cosmeticele pe care, daca le folosim, cu regularitate, pot face minuni.
Eu mi-am facut un program pe care incerc sa-l respect: o zi aplic pe tot corpul crema hidratanta, o zi gel anticelulitic (picioare, abdomen, brate). 

De vreo doua luni folosesc (aproape) cu regularitate gelul anticelulitic Minceur Intensive / Intensive Slimming de la Yves Rocher (il gasiti AICI, la un pret redus, daca vreti sa-l incercati), iar efectele au inceput sa se vada. Daca dupa primele aplicari am constatat doar o piele catifelata si ferma, in timp au inceput sa se vada si efectele asupra nesuferitei de celulita, in sensul ca s-a diminuat nu la modul WOW, dar atat cat eu sa observ. Si imi cunosc foarte bine fiecare centimentru de piele si ma critic zilnic pentru una sau alta dintre problemele care capata, de cele mai multe ori, proportii uriase in ochii mei. Am coordonate precise, longitudine si latitudine, pentru acea bucata nesuferita de coaja de portocala de care stiu ca vreau sa scap, despre acel punct negru care imi scoate peri albi, despre acel cos care ma calca pe nervi si tot asa!
Asa ca observ negresit atunci cand se intampla o ameliorare a celulitei si nici vorba de efectul Placebo, sa ne intelegem!
Gelul de la Yves Rocher pe care simt nevoia sa il ridic in slavi are o culoare ciudata si miroase medicinal, usor mentolat. Este maroniu, dar nu va faceti griji pentru ca nu actioneaza ca un autobronzant. Nu coloreaza pielea. Se absoarbe dupa un masaj lejer si nu ramane la suprafata pielii, nu il simt nici uleios, nici gras, nu-mi lasa impresia ca trebuie sa intru din nou la dus.

Contine extracte de cafea verde, ceai verde si Centella. Daca despre primele doua ingrediente stiam deja ca sunt arme eficiente impotriva celulilei, la Centella m-am blocat si am google-it :)
Puteti afla de aici, daca sunteti curioase, multe informatii despre aceasta planta, nu mai lungesc postarea inutil. Cert este ca Yves Rocher nu a inclus-o degeaba printre ingredientele-cheie ale acestui gel anticelulitic despre a carui eficienta ma conving pe zi ce trece!



Mi-am propus sa o folosesc pentru inca trei luni si chiar sa o combin cu alte produse din gama produselor Yves Rocher pentru suplete, foarte generoasa, de altfel, respectiv gomaj si gel SOS (foto jos) detoxifiante, crema pentru abdomen plat (foto sus), lotiune pentru tonifierea coapselor, gel pentru remodelarea feselor si alte produse pe care va invit sa le studiati AICI



Yves Rocher


Dalia spunea...

O singura data am folosit si eu un gel anticelulitic. L-am luat de la Avon si din cate imi aduc aminte am dat pe el o avere. In fiecare zi dupa dus ma dadeam cu crema anticelulitica si imi faceam masaj cu chestie dinaia ce facea reclama la tv ca te scapa de tot ce vrei tu :-)) Dar... nu am rezistat nicio saptamana.

Zuzele spunea...

@ Dalia, speranta moare ultima! :))) Eu insist sa ma scap de celulita, chiar daca este teribil de greu sa reusesti atunci cand nu tii o dieta asa cum ar trebui, cand nu bei ce ar trebui si cat ar trebui, cand dorm la calculator in loc sa petrec mai mult timp facand sport...
Eu zic sa nu ne dam batute :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search