joi, 6 februarie 2014

Ai pielea sensibila si nu suporti fondul de ten? Incearca Hydreane BB Cream La Roche-Posay!


Eu, care folosesc fond de ten de la 15 ani, mi-e greu sa inteleg persoanele care il evita. Poate si pentru ca nu am un ten perfect si simt nevoia sa il camuflez cu aceasta crema colorata care ma ajuta sa zambesc si in zilele in care imi doresc cel mai putin sa ies din casa. Dar, cunosc cel putin doua femei care nu suporta fondul de ten si care il aplica o data la... cinci ani daca nu si mai rar. O fi ceva pe fond psihic, nu am inteles foarte bine, insa ele imi spun ca atunci cand il stiu pe ten simt mancarimi, vor sa se demachieze, sa se spele pe fata, sa-l indeparteze rapid cu orice chip, au senzatia ca se sufoca, traiesc senzatia ciudata de a avea o perna pe fata. Pentru ele, dar si pentru femeile care au tenul perfect si nu simt nevoia sa-l camufleze, dar si pentru cele care au pielea sensibila si n-au gasit inca solutia salvatoare, s-a inventat crema hidratanta, usor colorata La Roche-Posay Hydreane BB Cream.


Recunosc, eu aplic BB cream doar atunci cand  nu trebuie sa ma ascund foarte bine in ziua respectiva, cand nu merg la serviciu sau la evenimente mondene sau cand ma trezesc atat de binedispusa si de multumita de pielea mea (rar, ce-i drept) si nu simt nevoia sa tencuiesc cu fond de ten. Atunci si numai atunci aleg crema colorata, iar una dintre preferatele mele, mai ales ca am tenul fooooooarte sensibil, este La Roche-Posay Hydreane BB Cream
Are o textura lejera care nu incarca pielea, sub nici o forma nu lasa aspect de masca, acopera imperfectiunile intr-un mod discret, te poti uita si cu lupa si ai putea jura ca pe acea piele nu s-a aplicat nimic, insa efectele ei nu sunt neglijabile.
Eu ma pot lauda si cu un inceput de cuperoza, si cu pori dilatati, si cu puncte negre si cu niste cosuri care imi apar cand mi-e lumea mai draga. Nu multe si urate, dar atat cat sa-mi strice cheful de plimbat chipul prin zone puternic luminate. BB cream Hydreane de la LRP este o perfecta crema hidratanta, usor colorata (vine in doua nuante, btw), nu astupa porii, catifeleaza pielea, confera luminozitate, imi camufleaza roseata cuperozei, ascunde punctele negre. 
Intr-un cuvant, arati ca si cand ai fi machiata, dar nu esti! :)


Pe eticheta, BB Cream Hydreane La Roche-Posay se lauda ca ofera:

  • Hidratare 12 ore
  • Uniformizare si luminozitate a tenului: cu o textura proaspata si usoara, se topeste in piele, multumita unui dozaj optim de pigmenti corectori si crema hidratanta. Tehnologia de dispersie a pigmentilor specifica BB ofera o omogenitate sporita, oferind tenului un aspect natural, placut si uniform. Rezultatul: o piele perfecta.
  • Protectie UV: Hydreane BB Cream contine un sistem de filtre solare care protejeaza pielea sensibila de efectele daunatoare ale razelor UVA si UVB. Protectie anti-UVB: SPF 20, protectie anti-UVA: PPD 12.
  • Printr-o singura aplicare, hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea. Pigmentii minerali BB sunt eliberati in piele pentru un ten perfect.
  • Testata sub control dermatologic. Fara parabeni. Non-comedogenic. Hipoalergenic. continut controlat de nickel*. 
Hydreane este o cremă hidratantă care conţine deja celebra apă termală La Roche-Posay, iar concentraţia ridicată de seleniu din compoziţia acesteia, face posibilăreducerea sensibilităţii tenului după numai 2 săptămâni de utilizare. 
Desigur pentru acest efect de calmare contribuie şi conţinutul de unt de shea şi complexul de uleiuri vegetale format din: fructul pasiunii, sâmburi de caise, porumb, tărâţe şi orez.



coco spunea...

am avut o mostra, este super!!!

Deea spunea...

Interesant BB cream-ul asta!
Chiar ma nevoie de unul nou pentru sala. Nu ma dau co fond de ten, dar nici cu fata "goala" nu ma incumet sa merg . Din respect pentru ceilalti si evident pentru comfortul meu psihic. O sa-i dau tarcoale astuia...pare bun:). Te pup!

Incognito Fashion spunea...

Nu l-am incercat dar suna tentant !

Zuzele spunea...

@ Deea, exagerezi :) Ai o piele foarte frumoasa, dar conteaza sa te simti tu relaxata in pielea ta, acoperita sau nu de bb cream :) Mergi la o farmacie si testeaza-l. Puuup

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search