joi, 6 martie 2014

Afla secretul tineretii fara batranete cu Revidox si Diet Coach!


Specialistii Core Invest Health au reusesc sa ne convinga ca frumusetea si sanatatea se pot imbina cu success, pe termen lung, prin terapia inovativa antiaging Revidox si Ox by Revidox si prin gama Diet Coach - Obegrass si Admagra Forte. Asadar, putem spune „Adio”  operatiilor estetice, pentru ca putem avea un ten perfect, fara „injectii miraculoase”. Mai mult decat atat si kilogramele in plus pot disparea fara bisturiu. Utopie? Nici vorba!
Terapia Revidox si Ox by Revidox are la baza aceeasi formula unica, complexa si patentata STILVID 84% - strugure, rodie si seleniu, care actioneaza eficient si sigur in incetinirea procesului de imbatranire. 
Rezultatele se vad inca de la primele utilizari, iar in timp, obisnuinta folosirii se traduce printr-o piele hidratata, ferma, luminoasa, si mai ales prin diminuarea ridurilor. Pe langa semnele exterioare ale imbatranirii, terapia reduce si semnele “interne” la nivelul fiecarui organ, cu puternic efect antioxidant si cardioprotector. Studiile clinice au demonstrat ca Revidox stimuleaza gena longevitatii cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii. Beneficiile unei singure capsule pot fi obtinute numai daca vom consuma 45 kilograme de struguri.
Creatoarea de moda Romanita Iovan si jurnalista Cristina Herea au testat procedurile si sunt foarte incantate de rezultatele obtinute.


Cristina Herea
"Diet Coach ma ajuta sa pierd kilogramele nedorite si sa-mi imbunatatesc starea de sanatate. Dubla actiune Obegrass si Admagra Forte, in extensia unei diete echilibrate, ajuta la reglarea tranzitului, reducerea absorbtiei grasimilor, reducerea apetitului, arderea caloriilor si mentinerea tonusului muscular. “Pierzi in greutate, castigi sanatate”. Primele efecte Diet Coach se pot vedea dupa trei saptamani", spune Cristina Herea.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search