joi, 6 martie 2014

Bun venit in Romania, MARAB BOUTIQUE PERFUMERY!



O poveste captivanta se afla in spatele fiecarei creatii si adesea numele lor evoca un eveniment special pentru parfumeria de lux. MARAB BOUTIQUE PERFUMERY si-a conturat prezenta pe piata autohtona prin evenimentul de lansare care a avut loc pe 25 februarie 2014 la CASA VERNESCU – Bucuresti, ocazie cu care a fost anuntata si deschiderea propriului magazin situat in Str. George Enescu nr. 19 (colt cu Str. Mendeleev nr. 1).  

Brandurile reprezentate in exclusivitate, acum si in Romania, prin MARAB PERFUMERY sunt: ARMAF, HAMIDI, TAYYIB( CASA STERLING) si  SALVEZZA ( CASA WOROOD)
Parfumurile Casei STERLING din Dubai inspirate din 1001 de nopti dar si din parfumeria de lux frantuzeasca imbina intr-o formula magica orientul cu occidentul si reinventeaza arta parfumeriei. Conceptul avangardist in perfecta armonie cu arta si moda secolului XX, se regasesc in filosofia Casei Sterling prin brandurile sale ARMAF, TAYIIB si HAMIDI.

Parfumul SALVEZZA, apartinand Casei Worood, este prezent in Galeriile Lafayette Dubai.
MARAB PERFUMERY reprezinta o calatorie orientala in care descoperim povesti cu arome de mosc, ambra, patchouli si condimente. Intr-un melanj gurmand senzual si incitant toate acestea creaza esente si parfumuri unice care asteapta sa fie descoperite.


Parfumul OROS este prezentat într-o sticla eleganta ce emana opulenta, fiind incrustata manual cu cristale Swarovski .

OROS pentru doamne este un parfum care poate fi descris ca fiind elegant, provocator, plin de pasiune si emotie. Se deschide cu note spumante de bergamota, pere si crin dupa care dezvaluie o combinatie senzuala de ylang-ylang, tuberoza si iasomie, iar notele de baza combină moscul alb, patchouli si ambra.

OROS pentru domni este prezentat intr-o sticla neagra si creat pentru un spirit cutezător, masculin si carismatic. Acest parfum, prin aromele pe care le dezvolta, dă purtătorului său o stare de fascinatie si bucurie si este destinat celor avizi de energie, sport si aventură. Parfumul se deschide cu acorduri citrice asociat cu piper roz si continuă cu un amestec senzual de condimente si iasomie, notele de final linistindu-se intr-un amestec de guaicwood, patchouli si lemn de santal.

MARAB PERFUMERY BOUTIQUE va invita intr-o calatorie olfactiva in spatiul nostru din George Enescu nr. 19 (langa TRATTORIA DON VITO) si on line pe www.marab-parfumery.ro.




Mary_LENA spunea...

Arata bine,dar banuiesc ca si costa destul de mult

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search