joi, 20 martie 2014

Au inflorit ciresii in prima zi de primavara


Prima zi de primavara - cea astronomica, nu cea calendaristica pe care am intampinat-o pe 1 martie, s-a instalat oficial astazi, 20 martie- a coincis cu Ziua Internationala a Fericirii. Si tot astazi au inflorit ciresii. Nu in gradina, ci pe pielea mea. Ciresii Yves Rocher, ai parfumului extrem de delicat, proaspat si dulceag Cerisier en Fleurs care mi-a invaluit biroul intr-o aroma de primavara senzationala!


Există flori atât de fragile încât nu se poate extrage parfumul din acestea, insa Yves Rocher a reusit sa recreeze aceasta aroma atat de fidel incat, la primul contact cu parfumul Ceriser en Fleurs gandurile imi zboara instantaneu spre o livada de ciresi infloriti, printre care zumzaie albinele. Minunata creatie, trebuie sa spun cu inima deschisa, invaluita in notele ei pe care le voi iubi cel putin pana in mai, atunci cand le voi inlocui cu cele ale lacramioarelor dintr-un alt parfum Yves Rocher pe care il ador din suflet, Muguet en Fleurs (il gasiti AICI)
Apa de toaleta Cerisier en Fleurs sau Flori de Cires, insa mie imi place foarte mult cum suna in franceza, melodios, delicat si catifelat, exact asa cum miroase, se afla la pret redus acum, in magazinul online Yves Rocher, la pretul de 59 de lei in loc de 85 de lei. Ajungeti la el cu un click AICI

Anonim spunea...

Eu sunt fana a celor cu trandafir, liliac si lacrimioare. Inca nu am reusit sa il "miros" si pe cel cirese, dar m-ai facut curioasa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search