joi, 20 martie 2014

Noutati NIVEA: apa micelara 3 in 1, laptele de corp delicat sub dus si deodorantele Powder Touch

Nivea a promis multe noutati anul acesta si, judecand dupa ritmul in care au aparut, deja pe piata, cateva produse, respectiv Apa Micelara 3 in 1, deodorantele Powder Touch, laptele de corp delicat dub dus si gama Diamond Gloss, sampon, balsam si produse pentru coafat, intr-o formula noua, dar despre acestea din urma va povestesc imediat ce voi avea detalii.


Nivea Apa Micelara 3 in 1


Voi incepe cu Apa Micelara 3 in 1 pentru ca, inainte sa hidratam, trebuie sa curatam. Curăţarea tenului îi permite acestuia să respire mai bine, îl ajută să se regenereze şi îl pregăteşte pentru aplicarea unei creme hidratante. În plus, un ten curat este ideal pentru aplicarea machiajului, atât pentru o zi plină, dar şi pentru o noapte de distracţie.  Pentru a face din demachiere un ritual simplu, rapid şi plăcut, specialiştii Nivea au dezvoltat Apa Micelară 3 în 1, o soluţie extrem de blândă şi eficace, o inovaţie cu o formulă specială, pentru o demachiere eficientă şi hidratare delicată dintr-un singur pas.

"Este un fluid extrem de eficient destinat curăţării tenului care se bazează pe o tehnologie specială, cu micele. Acestea sunt bule microscopice alcătuite din amfifile - molecule active biologic numai când formează micelii - care înglobează particulele de murdărie, lipidele şi machiajul, curăţând eficient tenul, fără a fi nevoie de clătire,” spune Jessica Schäfer, Head of Laboratory Face, Essential Care R&D Beiersdorf.

NIVEA Apa Micelară inovatoare 3 în1 cu dexpantenol şi ulei de seminţe de struguri curăţă tenul eficient, îndepărtând orice urmă de machiaj şi hidratează într-un singur pas, fiind potrivită chiar şi pentru zona sensibilă a ochilor. Datorită tehnologiei cu micele, nu necesită clătire şi nu se afectează bariera naturală a pielii.

  • Micelele funcționează ca un magnet: când se aplică (prin intermediul unui tampon de bumbac) acestea înglobează particulele de ulei şi machiaj, păstrând apa în afară. Astfel, fluidul răcoritor nu deshidratează pielea şi poate fi folosit eficient fără a aplica un toner după utilizare .
  • Dexpantenolul, cunoscut sub numele de provitamina B5, este transformat la nivelul pielii în acid pantotenic, care are o deosebită capacitate de a susține regenerarea pielii, îmbunătăţind capacitatea de reţinere a umidităţii şi de consolidare a barierei de protecţie a pielii.
  • Uleiul din seminţe de struguri este format din nucleele celulelor de strugure, care conțin 15% ulei pur, bogat în acid linoleic, lecitină şi antioxidanti naturali. Antioxidanţii protejează pielea împotriva oxidării, iar acidul linoleic este cunoscut a fi eficace în reglarea celulară și repararea barieriei de protecţie a pielii.


Fără alcool, parfum, silicon, parabeni sau coloranţi.

Preţ: NIVEA Apă Micelară 3 în 1, 200 ml, 18.9 lei
Nivea Deo Powder Touch 

Atunci când vine vorba de femei, cele mai îndrăgite şi mai apreciate trăsături ale lor, sunt fără îndoială feminitatea şi delicateţea. Tandreţea, sensibilitatea şi o uşoară urmă de parfum fac dintr-o femeie o fiinţă care nu va trece niciodată neobservată. Sigur, atitudinea desăvârşeşte personalitatea, dar foarte important este şi modul în care o femeie se îngrijeşte pentru a se simţi bine în pielea ei. Iar asta se intamplă atunci când momentele perfecte de prospeţime şi jovialitate durează întreaga zi.
Pentru a transforma momentul aplicării deodorantului într-un moment de feminitate, prospeţime şi delicateţe pe care doreşti să-l prelungeşti întreaga zi, NIVEA a creat NOUL Anti-Perspirant Powder Touch. Dezvoltat special pentru femei, NOUL deodorant încântă simțurile şi oferă echilibrul perfect între protecție şi feminitate.
NIVEA Deo Powder Touch are o formulă anti-perspirantă delicată şi foarte eficientă, care conţine pudra de caolin – argilă naturală foarte fină, de culoare albă, cunoscută pentru proprietăţile sale absorbante şi emoliente.
Atunci când este aplicat, anti-perspirantul se usucă instant, fără a lăsa urme, păstrând astfel pielea subraţului catifelată şi extrem de fină la atingere, totodată învăluită într-o aromă feminină şi discretă.
Parfumul său unic se îmbină într-un buchet de arome, simboluri ale prospeţimii, delicateţii şi feminităţii, răsfaţându-ţi simţurile cu note proaspete de bergamotă şi portocală şi note delicate de trandafir şi lacrămioare.

Nu conţine alcool şi coloranţi.

NIVEA Deo Powder Touch Spray, 150 ml, 13.54 lei
NIVEA Deo Powder Touch Roll-on, 50 ml, 13.54 lei
NIVEA Deo Powder Touch Stick, 40 ml, 13.54 leiNivea Lapte de Corp Delicat sub Dus

Dimineţi active? Duşul este obligatoriu, dar hidratarea pielii după? Studiile au arătat că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă.

Vrei să scapi de timpul pierdut aşteptând ca loţiunea de corp să intre în piele? Dar de senzaţia de piele lipicioasă ce rămâne uneori după aplicarea produsului hidratant?
NIVEA continuă seria inovaţiilor pentru femeile active şi lansează NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, un nou produs de hidratare sub duş pentru pielea foarte uscată.
Formula sa delicată ce conţine Unt de Shea şi Ulei de Migdale hidratează intens pielea uscată în timp ce faci duş, lăsând-o moale şi catifelată  pe parcursul întregii zile.
Ingredientele sale hrănesc intens şi rapid pielea, datorită formulei speciale ce se activează la contactul cu apa. După aplicare clăteşte, usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată, moale şi catifelată.

Preţ: 16,9 lei, 250 ml şi 22,2 lei, 400 ml.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search