marți, 25 martie 2014

Cand, unde si cu ce pretext vine Dr. House in Bucuresti


Actorul şi cântăreţul britanic Hugh Laurie, vedeta celebrului serial de televiziune "Dr. House" care şi-a dezvoltat în ultimii ani şi o carieră internaţională de muzician, va concerta pe 12 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Starul britanic a jucat rolul principal, cel al medicului Gregory House, în serialul de televiziune „Dr. House“, care s-a încheiat în 2012, după cel de-al optulea sezon.
Anul trecut, Hugh Laurie şi-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, „Didn't It Rain“. Albumul, care include piese jazz şi blues, urmează materialului discografic lansat de Hugh Laurie în 2011, o colecţie de piese blues intitulată „Let Them Talk“. Lansarea acestui prim album a fost urmată de un turneu de promovare, Laurie susţinând primul său concert live din carieră în Germania, la Hamburg, în aprilie 2011.
„A fost una dintre cele mai teribile experienţe din viaţa mea“, declara, la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, Hugh Laurie despre acest prim concert. El a adăugat că s-a gândit la modul serios să apese alarma pentru incendii pe care o văzuse în holul clubului unde a susţinut concertul, pentru a-l anula în ultimul moment.
Ulterior, Laurie a susţinut alte peste 100 de concerte. Primul său album s-a vândut în peste un milion de copii, iar vedeta în vârstă de 54 de ani a susţinut concerte, alături de trupa sa, The Copper Bottom Band, în SUA, Europa, America de Sud şi Rusia.

Impreuna cu The Copper Bottom Band, Hugh Laurie va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.
Hugh Laurie With The Copper Bottom Band – un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia TV si Trustul Intact.
Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.
Evident ca merg sa-l vad! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search