joi, 27 martie 2014

Din 2 aprilie www.zara.com/dear_romania. Spor la cumparaturi in Zara online!



Nu sunt o victima a modei, nu imbrac ce se poarta, nu sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte si sub nici o forma nu o sa accept vreodata sa-mi acopere pielea altceva decat o haina in care ma simt bine. Din fiecare brand am anumite preferinte vestimentare, nu toate hainele imi plac doar pentru ca au o eticheta in fata careia, de multe ori imi vine sa fac plecaciuni si sa pup podeaua magazinului cu pricina, iar unul dintre aceste spatii fericitoare ale sufletului meu este ZARA, locul in care imi rade sufletul atunci cand ii calc pragul. Nu, insa, si portofelul! :)

"Puteai sa-ti cumperi o garsoniera pana acum, la cati bani ai lasat la ZARA!", mi-a zis mama nu doar o data. Si m-am limitat mereu in a chicoti de ras pentru ca de contrazis nu am cum. Nu exista toamna/iarna in care sa nu am cel putin o pereche sau doua de sandale care asteapta, cuminti, in cutie sa le vina timpul sa fie scoase in lume. Iar cam in perioada asta ma pun pe cumparat cizme si botine, pe principiul "fa-ti iarna car si vara sanie". 
Si atunci cand merg in strainatate, primul magazin pe care il caut cu privirea in zona de shopping-uiala a metropolei respective, este ZARA, iar prietenele mele la fel. Dupa sms-ul pe care ni-l trimitem reciproc cu "Am ajuns cu bine, hotelul este frumos, preturile ok", urmeaza "Sunt reduceri la Zara, ce vrei sa-ti aduc?" :))
Momentan, am doua perechi de sandale ZARA absolut superbe pe care abia astept sa le incalt, in maxim o luna, sper, cumparate prin iarna. Pai cum m-as putea abtine vreodata din a cumpara cand incaltarile ZARA imi vin turnate pe piciorul meu 35.5-36, pentru care gasesc atat de greu pantofi si sandale, la alte branduri. Si cand sunt atat de frumoase si de comode, chiar si cele cu toc de 12 cm. 
Si imi plac si rochiile, si paltoanele, si tricourile, si jeansii.. Ah, apropo de asta, am fost saptamana trecuta cu o prietena intr-un magazin ZARA si am vazut cateva perechi de blugi dementiali, boy fit, zdrenturosi, intr-un albastru exact cum imi place mie. Tocmai imi cumparasem doua perechi, asa ca m-am abtinut sa mai investesc in inca o pereche, dar m-am dus langa ei, langa jeansi adica, i-am mangaiat frumos si le-am soptit: "nu plangeti ca va ia mami si pe voi acasa, cat de curand!" :))))) Prietena mea care imi cunoaste psihoza a izbucnit in ras si s-a rezumat in a spune doar "Doamneeee, pazea lume ca a scapat nebuna de la Balaceanca", insa era langa noi o doamne fara simtul umorului care a dat ochii peste cap, si-a tuguiat buzele si a facut pasi cat colo. Probabil ca n-a cumparat in viata ei din placere o haina, ci doar de nevoie. Nici n-ar avea cum sa inteleaga, in situatia asta, ce inseamna sa iubesti o haina frumoasa, sa te faca sa lacrimezi o rochie care te face sa te simti frumoasa... Nici nu stiu ce cauta la ZARA, in conditiile astea pentru ca ZARA este de iubit o viata, nu doar de vizitat ocazional! :)
Avand in vedere dragostea neconditionata, pe vecie, pe care i-am promis-o, va imaginati fericirea cu care am primit vestea ca din 2 aprilie se deschide si magazinul online ZARA, pe care il puteti vizita, cu mouse-ul, pe www.zara.com/dear_romania.
Spor la cumparaturi!



coco spunea...

si mie imi place Zara!!!

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Si eu imi cumpar foarte des de la Zara. Daca stau bine si ma gandesc cred ca majoritatea pantalonilor pe care ii am sunt de la Zara. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search